| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Što mislimo o trenutnoj članarini
Hmm.. fino... vec ima jedan zainteresirani..! Pozdrav Tuckerova 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 08 pro, 2007 2:41 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
tko će me učlanit u četvrtak? kome se trebam obratiti? 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 31 sij, 2008 12:19 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
modesty blaise je napisao/la: tko će me učlanit u četvrtak? kome se trebam obratiti?  Možeš bilo kome od vođa 
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 31 sij, 2008 12:22 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ja dam prijavnicu, zvonko primi lovu ...i napise uplatnicu ...i da privremenu iskaznicu ..i pokupis fanzin... i... 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 31 sij, 2008 1:54 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
maX je napisao/la: ja dam prijavnicu, zvonko primi lovu ...i napise uplatnicu ...i da privremenu iskaznicu ..i pokupis fanzin... i...  ne dajete nikakve bonuse i poklone novim članovima (kao u svijetu knjige ili kao u tv prodaju ako naručite odmah dobijete...)? 
|
| čet 31 sij, 2008 1:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
kao bonus dobijes opciju da otvoris svoj kutak na forumu, da mozes posudivat iz nase arhive... i e da!! pa TOOOOooo NIJE SVEee!! -dobijes i komunikator s logom udruge! potpuno besplatno! ali ni TO NIJE SVE! Ako dovedes 10 novih cura-odmah, damo ti i specijalnu titulu u udruzi: Q ! 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 31 sij, 2008 2:16 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
pa kako ne prihvatiti ovakvu ponudu? a, je l te cure nužno moraju biti ženskog roda? 
|
| čet 31 sij, 2008 2:29 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
kaj da kazem.. mi trekeri smo tolerantni, ako nades neku J'naii "bez-spolku" ili neku peterospolnu trebu iz vrste 8472 ... slobodno dofuraj... eto -ne mora biti BAS zenskog spola... 
|
| čet 31 sij, 2008 2:34 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
@Max ,...zaboravio si fanzin... ...časopis koji izdaje udruga... ...baš je jedan svježi izašao... 
| čet 31 sij, 2008 11:24 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
napisao je u prvom obraćanju naciji maX je napisao/la: ja dam prijavnicu, zvonko primi lovu ...i napise uplatnicu ...i da privremenu iskaznicu ..i pokupis fanzin... i... 
|
| čet 31 sij, 2008 11:26 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nije na odmet ponoviti i na ovoj stranici 
| čet 31 sij, 2008 11:30 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nije na odmet ponoviti i na ovoj stranici  dude... to i JEST bilo na ovoj stranici... RTFP 
| čet 31 sij, 2008 11:42 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ok, nakon pomnog gledanja... ...primjetio sam... ...ah, što sve čovijeku radi manjak sna... ...das ću još postati i neuračunljiv...
| čet 31 sij, 2008 11:55 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
modesty blaise je napisao/la: tko će me učlanit u četvrtak? kome se trebam obratiti?  Pusti prazne priče; meni naravno 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 31 sij, 2008 1:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: 15.05.2008.
Chaky je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Spomenulo se je i povecanje clanarina, ja sam predlozio da se poveca na 100kn (jer se prvu godinu na clanovima prakticki i nista ne zaradi za Udrugu... sve ode na Fanzine i bedzeve), podsjecam, nasa udruga je neprofitna... ako bude nekih konkretnih prijedloga za trosenje love onda bi i razmislio o povecanju clanarine... sorry, ali podizati clanarinu samo zato da "udruga zaradi na clanovima" mi je bezveze (bez uvrede  ) slazem se da je Udruga neprofitabilna, no to znaci cisto nesto drugo... Udruga se financira iz prikupljenih clanarina, te prodaje na konovima (koje je ove godine bilo jako malo, pa smo ostali na nekoj "pozitivnoj nuli"-vise o ovom na skupstini). No mislim da bi se clanarina morala povisiti; e sad razlozi  : 1. Clan placa clanarinu na "godisnjoj bazi" tj. mjesec od kad je uplatio do mjeseca sljedece godine, ne jednom godišnje kako je bilo prije pa se je znao okvirna svota love koja je stigla u blagajnu 2. Ovakvim nacinom placanja prva konkretna povecanja budzeta Udruge osjetila bi se za nekih 6 mjeseci, kad bi odredeni broj clanova uplatio tu "visu clanarinu" 3. Dosad je bilo puno prijedloga na sto bi se moglo potrositi, ali nikad nije bilo dosta novaca tj. prelazili bi onaj minimum sto Udruga mora imati 4. Sjecam se da je bilo mogucnost kupovine printera za fanzine, pa je to propalo bas iz gore navedenog razloga...bilo je jos ideja i svakako od nas ima neke ideje, ali trenutno nista sa ovakvim budzetom
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 16 svi, 2008 11:38 pm |
|
 |
|