| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
 Re: "Fedcon" - najveca euro ST konvencija
German Wings nudi put do Cologne-Bonna za 120€ sa svim taksama, ako je smještaj recimo 40€ (dva noćenja) i upad 99€ (za sva tri dana) i uzmemo li u obzir kupovinu i slično (nekih 100€) doći ćemo do brojke od otprilike 2650 kuna. Ne znam ja za vas, ali meni ovo nije nimalo skupo, uzevši u obzir onu euforiju - vidjet ću Datu i Q-a, slikat se sa El Presidenteom Sheridanom itd.
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pon 21 sij, 2008 1:24 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Za toliko kn ja idem!!!!!!
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 21 sij, 2008 4:12 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Jooooojjjj, baš mi se ide, ali iiiii košta!? Zar ne postoji neka "sindikalna" tura??? 
| pon 21 sij, 2008 5:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
mozda se upad moze srediti za jeftinije od 99 eura.. mislim da je to naskuplja verzija karte
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 21 sij, 2008 6:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
znaci odluceno je, ide se! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 21 sij, 2008 9:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ant je napisao/la: znaci odluceno je, ide se!  Tako se govorilo i prošle godine pa se nije išlo. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 21 sij, 2008 10:07 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
T'Grel je napisao/la: Ant je napisao/la: znaci odluceno je, ide se!  Tako se govorilo i prošle godine pa se nije išlo.  indeed ja ove godine 95 % nebum isao (nadam se da ce se tih 5 % mene dobro zabaviti  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 21 sij, 2008 10:12 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky je napisao/la: mozda se upad moze srediti za jeftinije od 99 eura.. mislim da je to naskuplja verzija karte A i avion je nešto jeftiniji. Pogledao sam danas na siteu Germanwingsa, ispala je povratna karta nešto sitno ispod 92 eura. Možda bude još kakvih korekcija prema pojeftinjenju u ova 2 mjeseca do Cona.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 22 sij, 2008 12:30 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Tom'caT je napisao/la: doći ćemo do brojke od otprilike 2650 kuna. Ne znam ja za vas, ali meni ovo nije nimalo skupo I meni je prihvatljivo i isao bih ako se skupi ekipa... da ide barem nas 4-5 tamo.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 22 sij, 2008 12:36 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: Možda bude još kakvih korekcija prema pojeftinjenju u ova 2 mjeseca do Cona. mislim da ima ipak malo vise od dva mjeseca...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 22 sij, 2008 8:36 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 3:58 am Postovi: 5 Lokacija: Firtst star to the left
|
evo, ja padobranski ulijećem da želim ić na konvenciju... pa ako se skupi nekoliko vas...pridružila bh se. oću vidit Datu i Odo-a! (moram to odma sad odlučit dok još nisam potrošila pare...) 
|
| sri 23 sij, 2008 4:27 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Bilo bi fora da nam je neka turistička agencija sredila neki popust ovako smo na milost i nemilost avio kompanija, no ja planiram ici tek sljedece godine... 
| sri 23 sij, 2008 11:50 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kopipejst s glavne stranice Fedcona: "The greatest STAR TREK & Sci-Fi Media Convention turns 17! April 18th to 20th 2008"Ipak je ranije ove godine, tak da cu ja moci ici bez obzira da li cu u 6. ici preko bare.... I jos da kazem - sory Teddea 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 25 sij, 2008 5:46 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
ako netko od vas hoce mogli bi kao sluzbeni sudionici Domikona malo predstaviti i nas...ako budete predstavljali USS Croatiju...od nas iz DM-a nitko ne ide...pa... 
| pet 25 sij, 2008 9:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowmaster je napisao/la: Bilo bi fora da nam je neka turistička agencija sredila neki popust ovako smo na milost i nemilost avio kompanija, no ja planiram ici tek sljedece godine...  ...tako si nakako i ja planiram... (moram još neko odjelce iskemijati... ) ...ove godine nema Archera... (...nadam se da će dogodine biti... ) ...pa me nekako ne privlači osim blizine same konvencije (Deutchland)
...a cijena koju je Tomica izračunao uopće nije pretjerana... ...i koliko toliko je razumna...
| čet 31 sij, 2008 3:00 pm |
|
 |
|