|
Sada je: pet 26 lip, 2026 3:36 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Lansiran portal SciFi Centra
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Lansiran portal SciFi Centra
| pon 14 sij, 2008 10:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Crogate je bio i ostao Crogate ( http://www.crogate.org/ ) i dio je SF Centra, dok je SG Croatia totalno drugi site koji nema veze sa SF Centrom i Crogateom, već sa kolegama sa UFP Croatije.  Chaky je napisao/la: eto... mi smo svoj dio posla obavili... banner scifi centra je gora na nasoj stranici sad cekamo sci-fi centar  @Chaky  Hvala na banneru, i mi budemo stavili vaš čim uhvatim mog webmastera Picarda. Napomena: On je Crnogorac pa to ide malo sporije. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 19 sij, 2008 11:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Miroslav je napisao/la: Crogate je bio i ostao Crogate ( http://www.crogate.org/ ) i dio je SF Centra, dok je SG Croatia totalno drugi site koji nema veze sa SF Centrom i Crogateom, već sa kolegama sa UFP Croatije.  Chaky je napisao/la: eto... mi smo svoj dio posla obavili... banner scifi centra je gora na nasoj stranici sad cekamo sci-fi centar  @Chaky  Hvala na banneru, i mi budemo stavili vaš čim uhvatim mog webmastera Picarda. Napomena: On je Crnogorac pa to ide malo sporije.  Sadasnji SGCroatia je prije bio Crogate ( http://www.crogate.net)
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 19 sij, 2008 11:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
MacGyver je napisao/la: Miroslav je napisao/la: Crogate je bio i ostao Crogate ( http://www.crogate.org/ ) i dio je SF Centra, dok je SG Croatia totalno drugi site koji nema veze sa SF Centrom i Crogateom, već sa kolegama sa UFP Croatije.  Chaky je napisao/la: eto... mi smo svoj dio posla obavili... banner scifi centra je gora na nasoj stranici sad cekamo sci-fi centar  @Chaky  Hvala na banneru, i mi budemo stavili vaš čim uhvatim mog webmastera Picarda. Napomena: On je Crnogorac pa to ide malo sporije.  Sadasnji SGCroatia je prije bio Crogate ( http://www.crogate.net) Iz koje si to vreće s blagom izvukao? Zar je Kruno Jandragić, poznat kao Spectre, utemeljitelj Crogatea (koji je prije bio .net,a sad je .org), i moj dobar kolega nekim čudom sam sebe klonirao pa radi za oba sitea? Znaš onu: Ispeci pa reci.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 19 sij, 2008 11:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miroslav je napisao/la: Iz koje si to vreće s blagom izvukao? Zar je Kruno Jandragić, poznat kao Spectre, utemeljitelj Crogatea (koji je prije bio .net,a sad je .org), i moj dobar kolega nekim čudom sam sebe klonirao pa radi za oba sitea? Znaš onu: Ispeci pa reci. Ne znam dal se klonirao, ali kad sam ja prvi put dosao na crogate.net (prije dvije godine otprilike), link na forum na toj stranici nije vodio na forum SF Centra nego na danasnji SGCroatia forum
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 20 sij, 2008 1:45 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
MacGyver je napisao/la: Miroslav je napisao/la: Iz koje si to vreće s blagom izvukao? Zar je Kruno Jandragić, poznat kao Spectre, utemeljitelj Crogatea (koji je prije bio .net,a sad je .org), i moj dobar kolega nekim čudom sam sebe klonirao pa radi za oba sitea? Znaš onu: Ispeci pa reci. Ne znam dal se klonirao, ali kad sam ja prvi put dosao na crogate.net (prije dvije godine otprilike), link na forum na toj stranici nije vodio na forum SF Centra nego na danasnji SGCroatia forumTaj forum nikad nije bio Crogateov službeni forum jer ga Crogate (izuzev jedno kratko vrijeme kad je Spectre pokušvao oformiti vlastiti forum) nikada nije ni imao. Stoga je stavio link na taj forum jer ga je redovito posjećivao. Tijekom 2005. godine, ja, kao urednik Star Trek Centra, ponudio sam Spectreu (a kojemu sam neke članke za Crogate pisao već tijekom 2004. godine) da uđe u sastav budućeg SF Centra. Spectre je navedenu ponudu prihvatio i nedugo potom počela je daljnja izgradnja sitea. Mi sa SFC-a smo i O'Neillu, koji je vlasnik SGA foruma nudili suradnju, no on je to, nakon dugog premišljanja odbio, te je, zajedno sa ekipom sa UFP-a počeo izgradnju SGA sitea. S druge strane, Crogate.net se u potpunosti preselio na naš host i dobio adrese http://www.crogate.org, odnosno http://crogate.sfcentar.com/ . Nadam se da je sada sve jasno.
Benedikt XVI
|
| ned 20 sij, 2008 1:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Je. Ja sam mislio da je to Crogateov forum jer je na stranici bio link na taj forum, tu je doslo do zabune 
|
| ned 20 sij, 2008 2:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
MacGyver je napisao/la: Je. Ja sam mislio da je to Crogateov forum jer je na stranici bio link na taj forum, tu je doslo do zabune  Ništa, nema problema. 
Benedikt XVI
|
| ned 20 sij, 2008 3:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
| pon 21 sij, 2008 10:26 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Svaka čast, brz je za Crnogorca. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 21 sij, 2008 10:32 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
jeeeeee Q ga/vas blagoslovio! 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 21 sij, 2008 11:44 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Mirek je u pravu  Crogate je dio SciFi centra i njihov forum je u sklopu njihovog sitea, a SGCroatia je od ekipe sa UFPCroatia-e, samo što nije integriran u sam site 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pon 21 sij, 2008 12:15 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|