|
Sada je: sub 01 kol, 2026 9:02 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Program za 1. mjesec
pridružujem se običnim smrtnicima 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 21 sij, 2008 1:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
da, mi odlazimo gore i ostavljamo vas bez nadzora pa mozete napravit tulum dolje  ...tak da nam bude zao kaj smo glavesine i moramo sjedit na dosadnim sastancima dok se vi zabavljate bez brige svi, normalan je sastanak i ovaj put se uci poker.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 21 sij, 2008 1:56 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
ovo uči dobro zvuči 
|
| pon 21 sij, 2008 2:01 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: za to vrijeme obicni smrtnici i ja (koji u biti vucem sve konce u udruzi, ali o tome  ) mozemo raditi dolje sta god hocemo...  to ukljucuje i prisluskivanje 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 21 sij, 2008 2:48 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
nakon shto sam vidio recruiting poster u udruzi koji je martinis postavio, jednostavno sam osjetio poziv da se pridruzim.  *cough, bullshit, cough, bullshit* enivej, koji dan mogu doc platit clanarinu?  i da, zash su vam opcenito svi sastanci tak kasno...tek od 8 ak sam dobro skuzio... :s
| pon 21 sij, 2008 2:41 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Black_Raven je napisao/la: enivej, koji dan mogu doc platit clanarinu? eh... sad si me zbunio... jel ti to ozbiljno? ak da... dodji bilo koji sastanak... ne iza 10, jer tad negdje odlazi nas tajnik doma Black_Raven je napisao/la: i da, zash su vam opcenito svi sastanci tak kasno...tek od 8 ak sam dobro skuzio... :s hmmm pa cetvrtkom su tak kasno jer je to radni/skolski dan nedjeljom su tak kasno jer smo kopirali cetvrtak... tak da...istina... mogli bi staviti ranije nedjeljom...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 21 sij, 2008 2:47 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa ak sam ja dobro skuzio nedjeljom ce i biti ranije radi RPGa.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 21 sij, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
ne, ozbiljno  malo sam si razmislio i zelim donirati lovu u fond "Dajmo mu da pilotira Starfleet brodom"...(pod "mu", mislim na Martinisa  ) a jebga, htio sam se od pocetka u biti joinat u klub, no jbg, nikak da nadjem vremena, a sad mi je i to doslo iz guzice u glavu da nisam napravio vech godinama...  i da, ako pokushavate RPG-at, slobodno se javljam za instrukcije sa svih svojih 9 godina stazha. ^^ al gljiva mi je malo dolazit u 8 sati na neki meeting, jerbo bi mogao bit max sat-dva, a onda trchi mile na vlak, pa u sesvete, jerbo se radi od ujutro rano 
| pon 21 sij, 2008 2:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
maX je napisao/la: Jedna mala obavijest:
Nakupilo se nekih stvari o kojima treba raspraviti vodstvo udruge, a ticu se daljnih akcija udruge pa bih ovaj cetvrtak sazvao senior staff meeting iza 9 sati (kad svi oni koji trebaju bit na sastanku budu gotovi s pokerom, ako ce igrat) Znaci na sastanku bi trebali biti: ja, El Zvonko, Chaky, Homo Cyberneticus, Shadowmaster, Simba Odlicno konacno mogu izlozit svoje predavanje o stanju i buducnosti naseg weba... 
| pon 21 sij, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Black_Raven je napisao/la: i da, ako pokushavate RPG-at, slobodno se javljam za instrukcije sa svih svojih 9 godina stazha. ^^
rado cemo cuti koji dobar savjet... a i sad mozemo pricati i o dvije rpg ekipe 

|
| pon 21 sij, 2008 3:59 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
@ Black_Raven - i jel dolazis onda u cetvrtak? 
| pon 21 sij, 2008 7:11 pm |
|
 |
|
Captain
|
mozhda... ali necu moc dugo ostat...max 10-10.30 
| pon 21 sij, 2008 8:51 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
dovoljno 
| pon 21 sij, 2008 9:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Black_Raven je napisao/la: ali necu moc dugo ostat...max 10-10.30  tad i tajnik ide nekako doma  no možda i ostane duže nikad se ne zna kaj mu puhne u glavu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 22 sij, 2008 1:22 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
predlažem da ubacite jedan posjet tehničkom muzeju u jednu od narednih subota  dobit ćete i stručno vodstvo gratis
|
| sri 23 sij, 2008 12:38 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|