|
Sada je: sub 01 kol, 2026 9:17 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek Tulum 19.1.2008.
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re: Star Trek Tulum 19.1.2008.
za sad mi se nitko nije javio da mu je potreban prijevoz 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 19 sij, 2008 4:11 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja sam se javio Cviceku, no ako bude pun ubacivam se kod tebe.
| sub 19 sij, 2008 4:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
yo! Probudio sam se! Tulum je bio predobar! Ok, dat cu kratki report, a slike ce bit kroz 2-3 dana valjda (kad se cvicek vrati sebi  ) Okupili smo se u super uredenom prostoru kod Cviceka (Shank u kuhinji, disko gljiva u hodniku, plazma kugle, svjetlosne palme, ST natpisi posvuda...) Zapoceli smo epizodu: Tulum sa slusanjem zadnjih 20 sekundi nekog Bachovog koncerta (neki su i pustali suzu da scena bude dramaticnija) nakon kojeg je "kapetan" rekao par rijeci o tome kak je proslo 8 ogdina udruge te smo se odmah bacili na rezanje ST torte u obliku Enterprisea D i zderanju nekih Bolianskih palacinki (fala Teddei!  ). Onda smo nastavili s caganjem u holodecku i cuganjem "it's green", romulan alea itd. kod Guinan u mess halu... pa smo napravili pauzu s kratkom igrom pogadanja SF tema (moze pit samo onaj koji prvi pogodi). Tada su nam se pridruzili i neki clanovi udruge ognjeni mac (nasi bivsi clanovi) koji su se odlicno uklopili i ludo cagali s nama. Malo prije ponoci zapoceli smo preparacije za ST "crnu misu"  spaljivanja star wars plakata... da bi ga u ponoc ritualno spalili (dubre jedno, sila je bila s njim, jedva smo ga zapalili!) Kasnije smo jos podijelili papirice sa ST ulogama pa smo se malo zajebavali na osnovu toga dok smo cagali (tipa ono: Riker se mora upucavati Deani itd.) Tulum se onda oduzio do jutarnjih sati u kojima smo jos crknuti raspravljali o dubokoumnim temama treka s clanovima ognjenog maca.. (kad smo potrosili sve normalne teme  ) eto  mozda zvuci friki ..ST tulum i sve  al bilo je jako zabavno
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 20 sij, 2008 5:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Poslije ovog kratkog maX-ovog reporta vidim koliko sam bio pijan. Nisam ni znao za igru upucavanja Deani.  Sve u svemu, sve pohvalu Cviceku na organizaciji, ambijentu, Trek atmosferi, super mjuzi. iako je bilo i komercijale. Uz utjecaj alkohola i stimulirajuće Main Theme iz DS9 i Voyagera doživio sam kratke trenutke Nirvane. Hrana i Cuga su bila više nego dobri, u dostatnim količinama za naša gladna i žedna grla. Isprika Cviceku što sam koristio njegovu Romulan Ail Čašu.  Ja zaboravi pohvaliti Ent D Tortu i Betazed Palačinke (Hvala TedDei i seki na slatkim trenutcima  ) BTW, još se trijeznim 
| ned 20 sij, 2008 5:32 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Moram se i ja javiti da ne kaže Brick da sam spavalica. Uspio sam odspavati od 9 do 14 sati i dalje ništa. Tulum je bio odličan, tko bi rekao da ćemo ostati budni i na nogama dulje nego za doček Nove Godine. Ent D torta bila je i okusom i dizajnom odlična (  Teddea), a zakon su bile i uta-berry palačinke, kreacija Teddeine sestre (  ). Onima koji se trijezne i vode borbu s mamurlukom poručujem da mi se drugi puta pridruže i piju synthale  . Jedva čekam vidjeti slike, valjda su dobre (našem presidenteu su sve slike bile "nekak mutne"  ).
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 20 sij, 2008 6:25 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Tulum je bio fenomenalan kao što su i uvijek Cvičekovi tulumi. Pilo se svašta, od synthalea, blood wine do romulanskog piva do standardnih neST pića. TerNek, Ted;Dea, Jasminka i ja smo došli prvi u Sv. Nedjelju. Oko pola 6 kada ni Cviček nije bio doma no ubrzo je došao dovezavši HC-a i Tomca'T-a. Pohvaljujem Guinan za Quarks barom koja je uvijek bila na nivou usluge. Upoznao sam dosta ljudi za koje ni ne sjećam kako se zovu (to je valjda od mamurluka). Neke ljude nisam očekivao na tulumu, kao primjerice našeg sekretara El Zvonka, ali sam se ugodno iznenadio. Plesali smo do ranih jutarnjih sati no ja sam imao jednu "rupu", čini mi se od 2-4 kada sam zaspao. Kasnije sam se čudio kamo su skoro svi otišli. Prostor je bio uređen u ST stilu kao što priliči ovakvom tematiziranom tulumu. Mjuza je bila raznolika, od ST mjuze do Hladnog Piva i sl. Sve u svemu: F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-O! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 20 sij, 2008 7:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kao organizatoru / davatelju prostora ili kako vec... mi je ZBILJA bilo drago procitati zadnjih par postova s pohvalama... Onima koji nisu dosli neka bude zao  Svaka cast TDI i njezinoj sestri sto su pripremile kolace i palacinke, Homo Cyberneticusu sto je donio i fontanu i kugle koje su podigle atmosferu, Zmajceku koja je donjela jos sastojaka za Romulan Ale taman kad su nase zalihe bile pri kraju, Terneku, Tgtrelu za dodatne naljepnice za Sintehol i bloodwine, MaXu i ostalima koji su pomogli u organizaciji i svima ostalima sto smo lijepo proslavili 8. godisnjicu udruge (na kraju se to ipak pise kao sluzbena aktivnost udruge?) Mene je ubila sva ta cuga... popio Romulan Alea, pa obicnu pivu, pa opet Ale, pa obicnu pivu, pa It's Green, pa bloowine, pa opet pivu i tak od 9 navecer do negdje 5 ujutro kad sam izekso litru kole da ne budem pospan pa mi je to gadno cjelo na zeludac tak da sam jedno 20 minuta meditirao Ispricavam se ako sam nekoga uvrijedio (ili puhnuo dim u lice  ) dok sam glumio pijanog Klingonca  S onim cigarama smo zadimili cijelu prostoriju tako da mi je probijanje od hodnika do Crvene sobe bilo kao u Voyagerovoj spici probijanje kroz maglu  Paljenje SW plakata je bilo legendarno (k***a nece da gori!!!  ) pogotovo s onim nasim glasovima "space the final frontier...." s borgovskom intonacijom. Poslije "crne mise" je tek poceo tulum u stilu, kako bi Max rekao, "Krs, lom i stala" ... napravili smo i vise nereda (popotovo oko i po sanku) nego na Novogodisnjem... OK, vecina smeca je pobacana u vrece za smece, ali sank je bio u plavo-zeleno-crvenoj boji od prolijanog Romulan alea, Greena i Bloodwinea. S jedne strane svaka vam cast, s druge strane bumo se ja i MaX napatili to oprat tak da za iduci tulum bude za nesto  Plesao sam valjda nekoliko sati s frendicom, Ternekom, Borg_Droneom i ostalima.... rasteago vrat od banganja, isprpljen spavao nakon toga 17 sati (rekord mi je 18  ) U to vrijeme su se odvojili ljudi u Messhall i pricali o Treku a ja sam povremeno dolazio govoriti kako TNG ne valja i sl... Zadnje se sjecam kako sam pricao da me je plasila Borg Kraljica na ST EXPu  Al inace je bilo svega od muzike... u pocetku Star Trek muzika pa onda kasnije sve od komercijale, MaX_komercijale i tehna do punka i metala.... Ima dosta dobrih slika i filmica (smijem to reci jer je Max slikao veliki dio njih) i dofuram ih u Udrugu u cetvrtak. Kao sto je Max spomenuo, ostali smo do 7 ujutro... isto kao i na Novogodisnjem... razbijen je mit o trekerima koji su na tulumu samo do 12 sati  Sve u svemu, mislim da je sve dobro proslo i vidimo se dobar dio nas opet 9.2. na proslavi mog (i Matijinog, Isusovog i Sandrinog) rodjendana. LL&P
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 21 sij, 2008 10:25 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
tulum je bio chr00. zbog sigurnosti novog starfleet runabouta kojeg sam dobio na koristenje nisam smio zavirivati u "d green stuff", a ni u "d blue stuff", tak da jbg...budemo drugi put  )
| pon 21 sij, 2008 11:11 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Black_Raven je napisao/la: tulum je bio chr00. zbog sigurnosti novog starfleet runabouta kojeg sam dobio na koristenje nisam smio zavirivati u "d green stuff", a ni u "d blue stuff", tak da jbg...budemo drugi put  ) Sigurno smo se upoznali na tulumu no ne sjećam se. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 21 sij, 2008 11:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne mogu te ni ja prepoznati samo po nicku (pretpostavljam da znam tko si), ali znam sve ljude koji su bili na tulumu (ukljucujuci i bivse clanove)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 21 sij, 2008 11:41 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
attachment na izaslanstvo iz ognjenog macha. kratka kosa, bradica, mrshav, visok?  ))
| uto 22 sij, 2008 12:05 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Black_Raven je napisao/la: attachment na izaslanstvo iz ognjenog macha. kratka kosa, bradica, mrshav, visok?  )) Daj reci više. S kim si bio? Sam ili?
|
| uto 22 sij, 2008 12:06 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
T'Grel je napisao/la: Black_Raven je napisao/la: attachment na izaslanstvo iz ognjenog macha. kratka kosa, bradica, mrshav, visok?  )) Daj reci više. S kim si bio? Sam ili? pa jel ti covjek reko: s ljudima iz ognjenog maca 
| uto 22 sij, 2008 12:10 am |
|
 |
|
Captain
|
lol... ummmm...ako mislish jesam li bio sa zhenskom, ne. ali sam dosao sa drushtvom... ma sjetit cesh se ziher...jedini trijezan, i jedan od rijetkih bez starfleet uniforme  ) ako se ni ovak ne sjetish, onda je moj Hide skill i bolji nego shto sam mislio... 
| uto 22 sij, 2008 12:11 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
T'Grel je napisao/la: Black_Raven je napisao/la: attachment na izaslanstvo iz ognjenog macha. kratka kosa, bradica, mrshav, visok?  )) Daj reci više. S kim si bio? Sam ili? Pa pročitaj više u topicu "Dobrodošli na novi forum", tamo je otkriven misterij. Iako je tebi, nakon što si navalio na bloodwine, veći dio tuluma bio misterij. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 22 sij, 2008 12:13 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|