| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Koga ste sve upoznali uživo s foruma?
Lucrezia BORGia je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: i meni je jako drago sto smo imali priliku napokon upoznati modesty uzivo sljedeci put kad zena dode, ima da se vi slobodni muzevi poredate u spalir da si MB izabere jednog (dva, tri... ovisno o potrebi  ), ko sto ste i govorili...  to ti ugovaraš nekome date ma ne, samo poticem muzeve da ucine ono sto bi ionako htjeli a posto si i ti u udruzi, izvoli i ti u vrstu e. kvaris me! NECU VISE SPAMAT!  ...he he... onda moram i ja naći način da se pojavim... 
| uto 15 sij, 2008 1:33 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.Bobu Maxa Chakija Anta Lucrezia BORGi-u i njenu frendicu frances Cviceka Picarda TerNeka Tom'caTa Locutus DMa Frenkya Ezri El Zvonka Mislav 47 Lil'mee Ted;DeA Shadowmastera Simba homo cyberneticus --------------------------- + 20
| pet 18 sij, 2008 5:15 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: --------------------------- + 20 + t'grel, gul remal i vjerojatno jos netko
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 18 sij, 2008 8:37 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.Bobu Maxa Chakija Anta Lucrezia BORGi-u i njenu frendicu frances Cviceka Picarda TerNeka Tom'caTa Frenkya Ezri El Zvonka Mislav 47 Lil'mee Ted;DeA Shadowmastera Simba homo cyberneticus t'grel, gul remal - mada još ne znam tko je on Black_Raven modesty blaise - konaćno  , jako simpatična cura koljać, tako mi se predstavio ----------------------------------------------------- + 25
| pet 25 sij, 2008 5:51 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ovaj...upoznala sam svih 25 ljudi koji su bili sinoć u udruzi. neke sam upoznala dvaput. ovaj put sam se trudila povezati imena, nadimke i face. mislim da sam uspjela  (bar one koje znam sa slika na forumu) 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 25 sij, 2008 7:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: gul remal - mada još ne znam tko je on jedan od nas velikih  u parlaonici se naknadno pridruzio negacijskoj ekipi i ponovno poceo pricu sa "star trekom" u nazivu enterprisea BrickTop je napisao/la: koljać, tako mi se predstavio Black_Raven a.k.a. pero a.k.a. mišo koljač 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 25 sij, 2008 9:42 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Chaky je napisao/la: BrickTop je napisao/la: gul remal - mada još ne znam tko je on jedan od nas velikih  u parlaonici se naknadno pridruzio negacijskoj ekipi i ponovno poceo pricu sa "star trekom" u nazivu enterprisea Sad znam koji je. BrickTop je napisao/la: koljać, tako mi se predstavio Black_Raven a.k.a. pero a.k.a. mišo koljač  A zar koljać nije onaj mali sa malko dužom kosom 
| pet 25 sij, 2008 9:45 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Ajd evo i moj popis...malo ih je... Chaky cvicek Ted;Dea BrickTop(?) - ako on kaze da je mene upozno Homo C. Simba Zel Uneec magistar harris ukupno: 9 ako sam jos nekoga zaboravio dodat, od ljudi koji su bili na Domikonu neka mi kaze...ne znam vas dobro...kratko i davno je to bilo...nadam se da ce ove godine bit veci popis.
| pet 25 sij, 2008 9:56 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Locutus DM je napisao/la: Ajd evo i moj popis...malo ih je... BrickTop(?) - ako on kaze da je mene upozno [/b] 9 ako sam jos nekoga zaboravio dodat, od ljudi koji su bili na Domikonu neka mi kaze...ne znam vas dobro...kratko i davno je to bilo...nadam se da ce ove godine bit veci popis. Ja mislim da tebe ne znam!!!!
| pet 25 sij, 2008 9:58 pm |
|
 |
|
Commander
|
BrickTop je napisao/la: Locutus DM je napisao/la: Ajd evo i moj popis...malo ih je... BrickTop(?) - ako on kaze da je mene upozno [/b] 9 ako sam jos nekoga zaboravio dodat, od ljudi koji su bili na Domikonu neka mi kaze...ne znam vas dobro...kratko i davno je to bilo...nadam se da ce ove godine bit veci popis. Ja mislim da tebe ne znam!!!! ne znam zato sam i stavio upitnik...jer sam se viido na tvome popisu...pa zato kazem
| pet 25 sij, 2008 9:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
To je bio LAPSUS CALAMI
| pet 25 sij, 2008 10:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Locutus DM je napisao/la: ako sam jos nekoga zaboravio dodat, od ljudi koji su bili na Domikonu neka mi kaze...ne znam vas dobro...kratko i davno je to bilo...nadam se da ce ove godine bit veci popis. je, mene si zaboravio 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 26 sij, 2008 1:00 pm |
|
 |
|
Commander
|
Chaky cvicek Ted;Dea maX Homo C. Simba Zel Uneec magistar harris ukupno: 9 PS:sorry max...tebe sam mislio stavit i zaboravio 
| sub 26 sij, 2008 1:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dodajem na listu: Modesty i Crnog gavrana, pa će to biti već 52...
| sub 16 vel, 2008 1:21 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
Chaky je napisao/la: Black_Raven a.k.a. pero a.k.a. mišo koljač  sad tek ovo skuzih... mislim da nije, jer se na taj nachin nisam nikome u udruzi predstavio. to znate samo vas dva ex-larperska mrmota (max i chaky) 
| sri 20 vel, 2008 3:31 pm |
|
 |
|