| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 manjak uniformi, nudisticko vjencanje i nepolozeni ispiti
maX je napisao/la: Star Trek tulum kod Cviceka -u Svetoj Nedjelji -biti ce Romulan ale-a, Kanara i Blood wine-a za Quark's barom (cvicek ima sank) a svi donesite i svoje cuge -tulum zapocinjemo slusanjem kraja jednog klasicnog koncerta (po uzoru na TNG epizode  ) -u holodecku ce bit klingonskog pjevanja, sf muzike, a mozda nas napadnu i neki alieni... -prijevoz cemo organizirati s Ljubljanice, a za natrag postoji bus[/list] Gdje nabavit uniformu za pet dana?
| pon 14 sij, 2008 10:32 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Program za 1. mjesec
u najgorem slucaju se mozes pravit da ides na betazoidsko vjencanje 
| pon 14 sij, 2008 11:12 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: u najgorem slucaju se mozes pravit da ides na betazoidsko vjencanje  Zar ne idu samo mladenci Out Of clothes?
| pon 14 sij, 2008 11:14 am |
|
 |
|
luda baba
|
neee.  al za svaki slucaj glumi onda mladozenju! 
| pon 14 sij, 2008 11:18 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: neee.  al za svaki slucaj glumi onda mladozenju!  A jel se ti to nudiš za ulogu mlade?
| pon 14 sij, 2008 11:20 am |
|
 |
|
luda baba
|
ah, da svakako. nemam ni ja (zasad) uniformu, al vidis, je**ga, mene nece bit na tulumu  edit: zapravo, vec sam bila rekla da cu se obojat u zeleno, pa glumljenje betazidanke mi ne bi nikako islo 
| pon 14 sij, 2008 11:28 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Ubit će nas modovi za off topic na kvadrat.
| pon 14 sij, 2008 11:30 am |
|
 |
|
luda baba
|
mozda me banaju pa ja uspijem polozit ispite 
| pon 14 sij, 2008 11:31 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: maX je napisao/la: Star Trek tulum kod Cviceka -u Svetoj Nedjelji -biti ce Romulan ale-a, Kanara i Blood wine-a za Quark's barom (cvicek ima sank) a svi donesite i svoje cuge -tulum zapocinjemo slusanjem kraja jednog klasicnog koncerta (po uzoru na TNG epizode  ) -u holodecku ce bit klingonskog pjevanja, sf muzike, a mozda nas napadnu i neki alieni... -prijevoz cemo organizirati s Ljubljanice, a za natrag postoji bus[/list] Gdje nabavit uniformu za pet dana? ima jedna u udruzi... mozda stanes u nju
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 14 sij, 2008 1:05 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
BrickTop je napisao/la: Gdje nabavit uniformu za pet dana? Ma ne sekiraj se. To je ipak tulum, a ne brifing sa admiralima. Dovoljan je i commbadge ako si ga dobio. Ako nisi, kontaktiraj El Zvonka pa ga preuzmi u četvrtak (ako ste riješili administrativne stvari). Uostalom, tulum je, najvažnija je dobra volja i zabava, protokoli su sporedna stvar. BrickTop je napisao/la: Ubit će nas modovi za off topic na kvadrat. Don't worry, i won't kill you, yet. lucrezia BORGia je napisao/la: mozda me banaju pa ja uspijem polozit ispite Just say "please". 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 14 sij, 2008 1:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: manjak uniformi, nudisticko vjencanje i nepolozeni ispiti
da, da, TerNek, puno price, a nis ne poduzimas... sve moram ja... tak bi na kraju ispalo i sa tim vjencanjem... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 14 sij, 2008 4:26 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
WTF, o čemu se ovdje priča...?
Uniforme? Jel se to može naručiti iz Amerike?
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 14 sij, 2008 4:41 pm |
|
 |
|
luda baba
|
pliz
| pon 14 sij, 2008 8:24 pm |
|
 |
|
luda baba
|
Ezri je napisao/la: WTF, o čemu se ovdje priča...? o stanju na bliskom istoku Ezri je napisao/la: Uniforme? Jel se to može naručiti iz Amerike? a ko ti brani? 
| pon 14 sij, 2008 8:25 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: Ezri je napisao/la: Uniforme? Jel se to može naručiti iz Amerike? a ko ti brani?  Ne pitam za dopuštenje nego pitam ako se netko kuži da malo napiše o tome... Možda bi si netko isto htio oriđiđi uniformu htio priuštiti. 
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 14 sij, 2008 8:28 pm |
|
 |
|