| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: što se sluša @ d' moment
...to je samo zato jer sluša jednake stvari ko i ti... 
...hoceš reći da netko, tko npr, sluša Westlife nema dobar ukus?
| pet 21 pro, 2007 2:33 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
da. 
| pet 21 pro, 2007 2:36 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Zana - Mish
| pet 21 pro, 2007 11:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
TBF - Genije
| pet 21 pro, 2007 11:54 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Sharm - Marina
| sub 22 pro, 2007 2:41 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
TBF - Moj Um Pali
| sub 22 pro, 2007 2:42 am |
|
 |
|
Admiral
|
Dah - Shoshana (verzija na engleskom )
| sub 22 pro, 2007 3:45 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: da.  mlada damo ... malo postovanja prema drugacijima  ja sam mislio da bar trekkiji znaju kak je to biti osudjivan/vrjedjan zbog necega sto vole  Pips Chips & Videoclips - Bog
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 22 pro, 2007 5:04 am |
|
 |
|
luda baba
|
@ dragi Čaki - ja nikoga ne omalovazavam i ne vrijedam, samo sam realna. postoje dobre stvari i postoji sund. bobi sam malo zajebantski odgovorila al ne bih nikad pomislila da je samo ono sto ja slusam dobro, niti da je sve ono sta ja slusam kvalitetno. ipak nekako postoji veca vjerojatnost da naletis na nesto lose u popu nego recimo u metalu. sta se mene tice dok ne moram trpit tudi neukus na svojim usima boli me briga sta ce ko slusat... nemoj me shvacat tako ozbiljno... Whitesnake: Here I Go Again '87 (jedna prigodna  )
| sub 22 pro, 2007 9:22 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Elemental - Iz Dana U Dan
| sub 22 pro, 2007 12:13 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: postoje dobre stvari i postoji sund. eh... sto je dobro i sto je sund ovisi od osobe do osobe  Lucrezia BORGia je napisao/la: ipak nekako postoji veca vjerojatnost da naletis na nesto lose u popu nego recimo u metalu. eh... to je opet osobni pogled... ja sam u metalu nasao tek par stvari koje su dobre ... i kad me pitaju sto slusam kaze da lsusam sve osim narodnjaka i metala... ali opet necu reci da je ukus onoga tko slusa metal los  Lucrezia BORGia je napisao/la: nemoj me shvacat tako ozbiljno... a ozbiljnost ti je (u zadnje vrijeme na forumu) moje srednje ime chakyjeva propovijed #12245 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 22 pro, 2007 4:42 pm |
|
 |
|
luda baba
|
Chaky je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: postoje dobre stvari i postoji sund. eh... sto je dobro i sto je sund ovisi od osobe do osobe  ne, nije istina. postoji dobra glazba i postoji losa glazba. ko je moze prepoznat? glazbeno obrazovani.
| sub 22 pro, 2007 4:49 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: ne, nije istina. postoji dobra glazba i postoji losa glazba. ko je moze prepoznat? glazbeno obrazovani. hihi... glazbeno obrazovani ili glazbeno "isprani" ako ti cijeli zivot govore ovaka ritam je uzvisen i dobar ...a ovakav ritam je seljacki i za siroke mase ... onda i povjerujes da je to i objektivna istina zabranjeno pusenje - yugo 45

|
| sub 22 pro, 2007 5:52 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Azra - Usne Vrele Višnje
| sub 22 pro, 2007 6:02 pm |
|
 |
|
luda baba
|
@ Chaky - necem se svadat s tobom, nema smisla.
Def Leppard: Women
| sub 22 pro, 2007 6:34 pm |
|
 |
|