| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
 Re: Program za 12. mjesec
OK, vezano uz čajanku, ipak je neće biti, jer i ja kao posljednji vlasnik ključa odlazim u nedjelju ujutro u Bosnu i neće me biti tri dana. Jako mi je žao 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pet 21 pro, 2007 10:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
u tom slucaju, otkazujemo sastanak ove nedjelje 23.12.2007. godine jer vidim da su praznici u biti vec poceli...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 22 pro, 2007 4:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Tom'caT je napisao/la: OK, vezano uz čajanku, ipak je neće biti, jer i ja kao posljednji vlasnik ključa odlazim u nedjelju ujutro u Bosnu i neće me biti tri dana. Jako mi je žao  Ja vas nis ne kapin....cek malo ... svi vlasninci kljuceva su iz Bosne..?....jeste vi sigurni da je ta vasa udruga u Zagrebu...!?.... Milsin ... mogli bi nama na selo poslat jenega kad svaratimo u "beli Zagreb grad" da van otpremo udrugu..da morete svratit..ajme boze... ca je to .... Ca bas ni jedan iz Zg nima kljuceve od udruge.... Oli je to trebala bit prvoaprilska sala pa ju je neko pustija sad.... Ma ca nije taj isti na boardu aktivan manje nego neki gosti ....i on ima kljuc od prostorije ...!? ..sad vas nekapin nis vise..... Pozdrav Travnicka 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 22 pro, 2007 4:51 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
ne, buco, cuvar kljuceva udruzne prostorije je iz Zga i u Zgu, ali se cajanka ove nedjelje trebala odrzat u stanu jednog od clanova koji je student i koji je otisao doma na praznike. kljuceve njegovog stana ima jos jedan clan udruge ali i on ide pa-pa tako da nista od cajanke u stanu... 
| sub 22 pro, 2007 4:55 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
jbga...nista od "caja" .....! .. @LB Svrati bar na oni virtualni....hmm.. dobro da su kljucevi bara na sigurnom..za sad... Pozdrav Badelova 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 22 pro, 2007 5:38 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
A steta, mogli smo napraviti cajanku u klubu 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sub 22 pro, 2007 6:28 pm |
|
 |
|
luda baba
|
kako ces skuhat earl grey u klubu???
| sub 22 pro, 2007 6:30 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
sad treba sloziti program za 1. mjesec ima tko kakav prijedlog? Da se ponovi nekaj?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 22 pro, 2007 8:59 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: kako ces skuhat earl grey u klubu??? e he he vidim da si neiskusna i drustveno naivna................ sve se ima u klubu!
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sub 22 pro, 2007 10:16 pm |
|
 |
|
luda baba
|
nema fiiine atmosfere prijeko potrebne za ispijanje earl graya 
| sub 22 pro, 2007 11:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ja za sad od programa za 1. mjesec na pameti imam: -earl gray cajanka ...moramo napravit -Lower decks: visi casnici uss croatie uce nize casnike kako igrati poker -neko predavanje (moguce by jelak -o avionima i space shuttleu kolko sam skuzio) -jedna malo veca ideja mi je organizacija "lova na blago", ali posto je to malo komlicirano... ne garantiram nis -ST tematizirani tulum kod cviceka.. nes se spominjalo.. pa cemo vidit  -napraviti poseban sastanak za dogovor za istrakon .... ...hocu neku ideju kako organizirati rasprave o treku, a da budu strukturirane i zanimljive (tema imam) (znaci ono: dal po nekom "parlaonica" principu ili po "piramida" principu ili po "otvoreno" principu ili po "latinica" principu ili ...nesto trece...)treba organizirati radionicu komunikatora ili neceg slicnog... uglavnom -radionica neceg trekastog! RPG!!!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 23 pro, 2007 12:28 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
hmmmm... ovo kak je poceo TNG na telki mi je dalo ideju... da, kaj kazete da fakat napravimo trek verziju piramide? -3 kandidata -5 tema (isjecaka) iz serija koje su nedavno pustene na telki ...pa se ajmo strukturirano flejmat, svadat, diskutirat i debatirat -moderator -ja -pobjednika odreduje publika, a on dobiva ...uuu..uuhuhuhuhu bolje da ne otktrijem odmah..  imate kakvih savjeta u vezi promjena pravila? nadopunjenja 
|
| sri 02 sij, 2008 7:36 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
tko će pjevati onaj jingl? 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 02 sij, 2008 7:38 pm |
|
 |
|
luda baba
|
modesty blaise je napisao/la: tko će pjevati onaj jingl?  pa tri udruzne zene: Ted;Dea, Lil'Mee i Dr. Jones 
| sri 02 sij, 2008 7:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ok -jinglovi! morat cemo to rjesit!
btw. evo dat cu vam Sneak Preview u jednu od tema...
..videno u prvim epizodama TNGa... muske minice u federaciji! ..eto, barem jedna tema.. da se mozete pripremit!
|
| sri 02 sij, 2008 8:05 pm |
|
 |
|