| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
 Re: "Kod Quarka"
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| pet 14 pro, 2007 2:52 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
..dobrog vina nikad dosta ..ovaj pepsija....!. Nego ...tko je to mucija nasu kolegicu... da znamo..jeli... prijavit cemo slucaj Odjelu 31 ..... ajde popijmo jos po jednu bukaletu...Piki casti...[ Worf zapravo ..hihihi]... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 14 pro, 2007 2:59 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
A vidin da su se moji dragi gosti bas fino smjestili.... Hvala van na poklonima... evo vec je mamurluk pocea djelovat...  ..a snijeg... paa ...iman par ideja.... Nego i ja san za vas spremija iznenadjenje samo jos je rano.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 14 pro, 2007 3:03 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
danas pijem zbog veselja.. jos tjedan dana faxa i "praznici" ma sam luda danas.. sva hepi i hepi.. daj joc jedan "pepsi".. me so zedna..
|
| pet 14 pro, 2007 3:04 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Taki ti je taj Worf..... ma dobra je on duša....kad spava. I uvijek časti. Kad nezna.... 
| pet 14 pro, 2007 3:04 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Da bas fin covik ti Work ka d ga ni uvik casti ..a kd je tu uvik rasteruje goste pogledom....hmm.... @bunnyca izvoli pijacu.... kad je bal nek je bal.... ....krcmarice jos vina na toci da pijemo sve do kraja noci ... zivot tece zivot brzo prolazi.... Ajme ...pocea san pivat... vis .. moga bi zaminit onega hjumana Olivera.. Cin je Picki prominija pituru ja san propiva.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 14 pro, 2007 3:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
A lipi moj koliko sam vina poija dobro da nisam problidia..... Nego lipi moje Ferengi, poplavia san zbog novih foruma.... 
| pet 14 pro, 2007 3:27 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
A sad.... ca je nuzno bit plav da bi neko otvorija pod forum.. pa GMova [ iako mi to jos ni jasno ca je to .?] ionako ne fali....mislin.... Jel to ona hjumanska da se podobni nagradjuju...?..  ..... Al pustimo to ...ovi bar je otvoren za sve pucana , pa cak i za policijote.... P sritno s novin forumom..ovaj holodekom..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 14 pro, 2007 3:31 pm |
|
 |
|
Admiral
|
RPG.... a pridruži se.... ako ti se da. Makar ti se meni čini da nije pitanje podobnosti, nago kad su bidni vidili da sam tri dana do posljednje posteje, eto dali mi pemziju. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Daj još jednu....
| pet 14 pro, 2007 3:36 pm |
|
 |
|
Captain
|
neka slavi zemlja sva jer vesela sam ja.. he-he.. ma je dobar ovaj pepsi..
|
| pet 14 pro, 2007 4:00 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Hahahahahahaha...tek sad sam počeo pit pivo, shvatio sam da Cola (bilo koja) NIJE ono pravo....
| pet 14 pro, 2007 4:22 pm |
|
 |
|
Captain
|
cola je ok kad se odreknes pive i alkohola.. he-he.. pa nemas sta drugo piti nego sokice.. kad je malo promuckas ko da si se napio posteno.. he-he..
|
| pet 14 pro, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 14 pro, 2007 4:51 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Picard znan ja da to tebi admirali nisu dali zbog "podobnosti" vec si ih prestrasija Worfon.... Nego ca je s onin znas ve ca... "iznadmoralon"..jel to jos popularno u vas... i oce li u RPGu bit tega oli ..... ces oslobotit hjumansku mastu i napravit lipu pricu....?.. Mozda manje "iznadmoralnu" ma zato puno "iznadzanimljivu".... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 14 pro, 2007 7:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
bunnyema, vidim da smo jedini Online, pa hoćemo li zajedno gledati zvijezde??
| pet 14 pro, 2007 9:26 pm |
|
 |
|