|
Sada je: sri 29 tra, 2026 4:09 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Re: TNG - najserija
I, (sad će me Chaky upucat) najboj epizoda cijelog TNG-a, a po nekima i ST-a uopće (izvor: oficijelna stranice, lanjska anketa): Darmok!!!! Daj zamisli ovu dvojicu kauboja tamo... Sorry... 
| sri 12 pro, 2007 4:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 12 pro, 2007 4:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Zaboravljaš naoko nevažnu činjenicu da je on već tijekom 24 godine bio kapetan STARGASER-a, a komandu nad Enterprise-om je dobio kao jedan od najsposobnijih i najiskusnijih kapetana flote..... Kirku, a osobito Archeru je to bila prva komanda. Tu je ogromna razlika....
| sri 12 pro, 2007 4:49 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ne znam tko je bio prvi predsjednik Federacije. Kirk - Nije Picard - Nije
Archer - Bingo
| sri 12 pro, 2007 4:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
I onda ima zamjerate što se nisu baš najbolje snašli kako kapetani...
| sri 12 pro, 2007 4:55 pm |
|
 |
|
Admiral
|
BrickTop1984 je napisao/la: Ne znam tko je bio prvi predsjednik Federacije. Kirk - Nije Picard - Nije
Archer - Bingo Ehm....i to je malo nejasno....ali nebi sad o generalima poslije bitke.... Malo mi previše liči na Sheridana iz B5...... Ipak govorimo o seriji, nebitno kanon ili ne, koja je napravljena 10 godina iza TNG, a mali milion godina iza TOS-a.... Scenaristi su mogli svašta napraviti....Pa je tako i Archer ni kriv ni dužan postao prvi predsjednik Federacije, makar je to nekad bio netko drugi.... Kao što ni NX-1 nije nosio naziv Enterprise do te serije, etc,etc,etc..... U TOS-u je više navrata rečeno da je Enterprise NCC 1701 bio prvi brod tog naziva.... 
| sri 12 pro, 2007 4:56 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Picard je napisao/la: BrickTop1984 je napisao/la: Ne znam tko je bio prvi predsjednik Federacije. Kirk - Nije Picard - Nije
Archer - Bingo Ehm....i to je malo nejasno....ali nebi sad o generalima poslije bitke.... Malo mi previše liči na Sheridana iz B5...... Ipak govorimo o seriji, nebitno kanon ili ne, koja je napravljena 10 godina iza TNG, a mali milion godina iza TOS-a.... Scenaristi su mogli svašta napraviti....Pa je tako i Archer ni kriv ni dužan postao prvi predsjednik Federacije, makar je to nekad bio netko drugi.... Kao što ni NX-1 nije nosio naziv Enterprise do te serije, etc,etc,etc..... U TOS-u je više navrata rečeno da je Enterprise NCC 1701 bio prvi brod tog naziva....  Ma TOS ni ne treba shvaćati ozbiljno iako je Iskonski kad ga je radio Gene, a ostale serijale drugi ljidi.
| sri 12 pro, 2007 4:58 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: I onda ima zamjerate što se nisu baš najbolje snašli kako kapetani... Snašli su se najbolje što su mogli. Negdje drugdje sam već branio Archerovo pravo na teške greške, jer je bio prvi...(ali, vidi gore), dok se to Kirku baš i ne bi tebalo progledavat kroz prste... Obzirom da je ovo topic o TNG-a, dodao bi: Picard nije imao nikakvo pravo na grešku, i to mnogi fanovi zamjeraju TNG-u, jer ne razmišljaju o pozadini....
| sri 12 pro, 2007 4:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
To su u TOS u mali lapsus napravili 
| sri 12 pro, 2007 5:00 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: To su u TOS u mali lapsus napravili  Hahahahahahaha....smiješno, ali ipak je Kirk bio PRVI, bez obzira na Archera, koji se neovisno time-lineu rodio u glavama scenarista četrdesetak godina kasnije....vremenski paradox, zar ne...???
| sri 12 pro, 2007 5:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Picard je napisao/la: Obzirom da je ovo topic o TNG-a, dodao bi: Picard nije imao nikakvo pravo na grešku, i to mnogi fanovi zamjeraju TNG-u, jer ne razmišljaju o pozadini....
...zar to nije malo nerealno? ...tko radi taj i griješi 
(reče patak i siđe s kokoši)
| sri 12 pro, 2007 5:04 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| sri 12 pro, 2007 5:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Picard je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: I onda ima zamjerate što se nisu baš najbolje snašli kako kapetani... Obzirom da je ovo topic o TNG-a, dodao bi: Picard nije imao nikakvo pravo na grešku, i to mnogi fanovi zamjeraju TNG-u, jer ne razmišljaju o pozadini.... ...evo , još jedan link koji dolkazuje da nije samo "Picardu bilo tško"...http://www.youtube.com/watch?v=OZCIGd860Gc
| sri 12 pro, 2007 5:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Picard je napisao/la: I, (sad će me Chaky upucat) najboj epizoda cijelog TNG-a, ... Darmok!!!!
izvuk'o si se (sad nemas onog dijela "bez obzira na ukuse" ... pa mirno moze proci pod vlastito misljenje )i nas trenutni el presidente el max bi se slozio s tobom po pitanju najepizode... stalno prica "darmok ovo, darmok ono" 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 12 pro, 2007 11:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
darmok je institucija.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 12 pro, 2007 11:35 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|