| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Re: "Kod Quarka"
buco je napisao/la: Hmmm... ovo ti lose... svakako.... sad ce fritaja od hasperat-a .... a kako ste poceli da ja vami donesen bacvu.... da se ne zeamo s tim bukaletama... A čuj, Quark, ako se i ti pridružiš, ...pazi sad, ovo među nama....imam u skladištu nešto janjaca...pa bi mogli neki biznis nabacit....tu jednoga okrenemo, a druge...ma razumiješ ti mene.... 
| uto 11 pro, 2007 10:02 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmm ...ni ti losa ideja rec cemo Klingoncima da je to nova vrsta Targa.... bude festa... od janjetine..... A ca je s dugovima prascima ..oli svi vec stradali u saobracajnoj nesrici.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 11 pro, 2007 4:33 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Je...to ti je to doba godine...ali imam nusprodukte drugova prasaca...čvarci, kobasice, a do proljeća pašće i koja slanina i šunkica....Ali šta ja to tebi pričam, kad vi na Ferenginaru niste ni čuli za to..... 
| uto 11 pro, 2007 5:19 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Paaa ovvaajjj ... neki su i culi.... proba san ja nabavit poli nas prave Slavonske cvarke ali.... "stabilizacija" , ni ih....samo neki iscjedjeni , ne lici na cvarak... Dok je ranije ujak bio ziv stizali su "nusprodukti" prasdi zapakirani u kanti prave domace masti...  ... Sad je fajront.. nema vise , kaze rodjak jedno prase po kucanstvu i to je to .. Ni mast ne tope vise rece , pa tako nema ni cvaraka..sve se to izgleda moderniziralo .......i preslo na "zdravu hranu".. Morat cemo biznis napravit .. mislin da bi se prodavalo ....... I tako ti moji Klingonci , iz NG i okolice , presli izgleda u vegetarijance.... e...!. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 11 pro, 2007 9:48 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
cula sam da imate nesto fino za jest pa sam dosla vidit sta ima (i pojesti nesta)..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| uto 11 pro, 2007 10:16 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
bunnyema je napisao/la: cula sam da imate nesto fino za jest pa sam dosla vidit sta ima (i pojesti nesta).. Hmm... i meni mirisi.. izgleda Picard neso ima , sad jos kad bi nas pocastija... da "omastimo" brke... s pravin cvarcima.... di bi nam bija kraj...!?... svijet bi se okrenija naglavacke ..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 12 pro, 2007 12:31 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 12 pro, 2007 1:25 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Hajde dogovori se vech jednom s Piketom. Nemojte puno prichati , nego uradite neshto konkretno za gladne goste (i radnike ).
Gurmanska 33
| sri 12 pro, 2007 1:28 am |
|
 |
|
Admiral
|
...a draga moja, ja s Quarkom dogovaram biznis..... Došla teška vremena za nas ostarjele kapetane...nema više ratova, pa nemreš niš mrknut sa strane....a voli se pojest i popit.... Al, ako hoćeš, evo ti virtualnih čvaraka...i malo luka...i soli.... Moraću vidit s Worfom da odemo u galaktičku gusariju, makar on stalno nešto o časti....ajme dosadio mi je već...a da ga nagovorim da posjeti najbliži airlock....šta'š platit za to, Quark? 
| sri 12 pro, 2007 10:14 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Hmmm..da ..! moga bi se obrnut i koji listic platinuma..mozda i polugica koja....na cvarcima.... A ma pusti ti one Klingonce Picard , oni cilo vrime lupetaju o casti a vidi kako se ponasaju ....neznam morat ce te tvoji poslat malo poli njih da ih "preobratis" na Ubermoral... [ jel se to tak pise .?.dobro fale one dve tockice iznad U ]... Kad nima boljih , dobri ce bit i ovi virtualni cvarci.... Eto ja castin s bukaletom Ferengijskog "Terana"..virtualnom naravno... Pa sad 'ko voli nek izvoli......

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 12 pro, 2007 12:59 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ma...priđi bliže, ovo moram šaptat....ma ja ti samo glumim uebermoral...a što ću sa svom onom djecom na brodu...moraš glumit....
| sri 12 pro, 2007 1:18 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
..paaa i meni se tako cinlio da izvodis neki "perfomas" za one tvoje hjumane na Earth....Nego jel onio stvarno viruju u to..mislin tu tvoju vjeru...ubermoral..oli je to samop onak...!?.. Jadna dica ....da in nisi ca u rodu....mislin onoliko bit na brodu s onolikami zeskami....hmmm mora te malo jeli...capat zelja...drugo je to ca ti glumis...onega ljubavnika bez k***a ..hhmmm jeli...ili kako se to vec po vaski rece...?.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 12 pro, 2007 2:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| sri 12 pro, 2007 2:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Naturlih ....! ....jel se tak pise po japasnski..? Za pucansto od vlasti .. molin lipo : Neko mi je izgleda drpija / otudjija signature..?!.. P.S. Moli se posteni nalaznik da ga vrati ....u naknadu.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 12 pro, 2007 2:44 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Veli se naritlih! Ili tako nakako....šta'š popit? Danas mi se pije! 
| sri 12 pro, 2007 2:46 pm |
|
 |
|