|
Sada je: uto 06 lis, 2026 1:04 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Stvarni život...kaj god to bilo
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Stvarni život...kaj god to bilo
Eto, Mr. Kunić izjavljuje da neki ili svi od nas nemamo "stvarnog" života van ovog foruma. Pa...čisto iz vica, što radite u privatnim životima? Kad niste ovdje i ne bavite se udrugom? Eto, da ja počnem, diplomirao ETF (tada se to tako zvalo), projektiram slabostrujne instalacije, družim se s frendovima, čitam, sviram, piskaram.... Who's next? PS: Studoši, kaj studirate? I, ako nije bed, zašto?
| pon 10 pro, 2007 1:16 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Stvarni život...kaj god to bilo
Studiram na FPZ-u, student sam 3. godine Cestovnog smjera. Veoma sam privržen svim predavanjima i nadam se da ću diplomirati kroz 2 godine.
| pon 10 pro, 2007 1:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
BrickTop1984 je napisao/la: Studiram na FPZ-u, student sam 3. godine Cestovnog smjera. Veoma sam privržen svim predavanjima i nadam se da ću diplomirati kroz 2 godine.  U Nadi je spas... 
| pon 10 pro, 2007 1:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
po definiciji vecine: (i vjerojatno Kunićevoj  ) izlazim van (kave, disko) rijetko, cesto sam doma -> malo "stvarnog zivota" 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 pro, 2007 1:34 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: po definiciji vecine: (i vjerojatno Kunićevoj  ) izlazim van (kave, disko) rijetko, cesto sam doma -> malo "stvarnog zivota"  Pa...i doma postoji stvarni život, zar ne? Sigurno nešto radiš što niej direktno (ili indirektno) vezano uz ST? Svakako, ako to ne želiš ovdje reći, poštujem. 
| pon 10 pro, 2007 1:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh... vise je obratno... doma ne radim skoro nista vezano uz Trek (osim sto dodjem ovdje) sve ostalo je zujanje po wikipediji ili nesto za faks ili igranje komp. igara ili gledanje neke serije ili slusanje audiobookova  sve to je nedovoljno za popularnu definiciju "stvarnog zivota"  ali "spasava" me to sto izlazim ponekad van sa curom (i do cure  ) srecom mi je draga tolerantna po tom pitanju (:biggrinlove:)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 pro, 2007 1:48 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Biliv ju mi, to je sasvim stvaran život. Kaj bi htio, oženit se, pa rastat, pa se brinut za tinejđera x2, alimentaciju i još koješta, da bi to bio stvaran život? Uživaj u mladosti! Who's next?
| pon 10 pro, 2007 2:00 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Istina, ja nemam život van ovog foruma. Nije da sam tu nešto napasna ali eto... forum(i) mi(su) je(mi) jedan dio (hm...veći dio) socijalizacije.
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 10 pro, 2007 2:12 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| pon 10 pro, 2007 2:16 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
a ja imam tog popularno nazvanog stvarnog života za sve ovdje studiram na filozofskom - kroatistiku i lingvistiku...obožavam se družiti s ljudima, ići na kave, van, šetat, na tulume, razna okupljanja, ručkove i čajanke kod frendova  a i počesto odvučem dečka van, puno više nego što on priznaje a kad sam doma (i kad nitko nije kod mene  ) volim icqat, zujat po forumima, pokušavat kuhat i učit se živjet odvojeno od mamine sise  , čitat, u zadnje vrijeme pogledat koju seriju pa čak i odigrat ponešto...utjecaj dragog i cime  ... i još svašta nešto
_________________ njanjanja
|
| pon 10 pro, 2007 2:42 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nebih sada da ispadne da ja ne izlazim van, izlazim i to skoro svaki vikend na razne lokacije osim u Rooko & Akademiju. A zna se izić i preko tjedna u kino, kazalište sa ekipom i prijateljicama koje barim.
| pon 10 pro, 2007 2:45 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| pon 10 pro, 2007 2:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
stvarni zivot? sto je to?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 10 pro, 2007 4:30 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: stvarni zivot? sto je to? I ja se pitam. Tko će meni i Antu objesniti?
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 10 pro, 2007 4:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ja cu opet poluquotat lilmee  quote: studiram na FERu - radiokomunikacije i profesionalnu elektroniku 5.g....obožavam se družiti s ljudima, ići na kave, van, šetat, na tulume, razna okupljanja, ručkove i čajanke kod frendova  a i počesto odvučem neku curu van, puno više nego što to priznaje m a kad sam doma (i kad nitko nije kod mene  ) volim icqat, zujat po forumima, pokušavat jest i učit . se živjet od vojeno od mamine place  , čitat, u zadnje vrijeme odigrat ponešto pa čak i pogledat koju seriju ...utjecaj dr agog i cime  ... i još svašta nešto[/quote]
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 10 pro, 2007 4:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|