| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: "Kod Quarka"
Jel može jedna domaća Šljivovica, imam problema sa želucem.
| čet 06 pro, 2007 8:43 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 06 pro, 2007 9:10 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
BrickTop1984 je napisao/la: Jel može jedna domaća Šljivovica, imam problema sa želucem. Jesan ti reka da nepijes sok s mjehuricima.... prepecenica ili brlja....molicu..?

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 06 pro, 2007 9:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
[quote="buco@Picard jel godia dupli , samo ti reci sifra je El Gray hot...za ...dodatak...!?.. Jel bi lega jos jedan...? misin caj..ne....?! A naziv ..zanimljivo ... moga bi bit bas STovski .."Posteni Ferengi".... Svaka ideja dobro dosla ......kazes spoj STa i "Playboya" .....  [/quote] Hm... zadnji put kad sam vidija ferengija rasturia sam ga preko par parseka...ali ti mi se pariš neki simpatičan čovik...pardon...ferengi...biće da je to od ovog ruma....daj još jedan dupli....oštija još sam počea pričat strane jezike...en ti iruda....
| pet 07 pro, 2007 10:52 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Daje takih gostiju vise ...!.. Evo stize "pice za mladice".....ajme ...pa sprehas..po domoci ..co...!. Bit ce nesto od tebe vidin ja .....ko ne "sience officer" [tak nekak'] bar ces moc bit univerzalni prevoditelj..za ovi board , iake vec prevoditeljicu imamo...ali dva su su dva ..jeli.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 12:25 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja jučer naručim domaću šljivovicu i još je nisam dobio, Quark zar se to ne šverca kod tebe u baru?
| pet 07 pro, 2007 12:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
buco je napisao/la: Daje takih gostiju vise ...!.. Evo stize "pice za mladice".....ajme ...pa sprehas..po domoci ..co...!. Bit ce nesto od tebe vidin ja .....ko ne "sience officer" [tak nekak'] bar ces moc bit univerzalni prevoditelj..za ovi board , iake vec prevoditeljicu imamo...ali dva su su dva ..jeli..  Fata je fata, a dvaput je dvaput Nego reci ti meni, ima li u tem tvom baru malo vina, crnoga, sa Zemlje, iz male zemljice zvane Dalmacija? Ono vrancuzko od moga brata uvatilo prazno.... 
| pet 07 pro, 2007 12:36 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
aha to.. pa znas moras malo radit sa strane ni zivot lak..a latinum se tesko zaradjuje...ne ..!?! Nisan zna koju bis pija onu slabiju oli onu zescu.. evo ti ova zesca pa ko ti bude prejaka dam ti casu soka ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 12:38 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Oće li to vino? Uvatila me fjaka od ruma.... 
| pet 07 pro, 2007 12:42 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Hmmm vina to ono sto cudno mirisi.. ma bija je jedan nas , Ferengi , to nabavija i hjumani su poceli poslije lipo pricat ...ma kasnije je su poceli pivat... neznam mislim da bi moga imat jos koju mora bi ic nac. Al to ti je samo za spec. goste i cjena ni bas sitnica..ni to sintehol francuski.... Dalmacija..kako nebi zna pol Kpetani je odonud..e ca govoris.... kak Florida i Indiana i tako te nevazne drzavice.....ajme ...znas da san u sve upucen..moran bit ko ne propa... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 12:45 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Je, tija moj brat mene zafatat da mu radim u oni njegov vinograd, a nezna ni pošteno vino napravit... I onda se pustija ubit...ajme di mi je Troi, moga bi se opet rasplakat...Daj cilu bocu, će košta da košta....samo jednom se živi...a prvih parsto godina je najteže....I još moran zapovidat onim brodom a od cile posade mi osta samo onaj mrgud Worf....ma daj odma dvi boce.
| pet 07 pro, 2007 12:49 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Nego, kad se ovi kardasijanac navuka na šljivovicu?
| pet 07 pro, 2007 12:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Dvi boce ..jel ti mislis prodat oni svoj brodic.. kad os dvi boce..? .. Evo iden sad cu ja ......evo me nasa san ih .... izvoli....samo tu stavi otisak to znas kaki je biznis moras danas pazit kazu ce platit pa ih nema vise...... Jos drzis onega klingonca ..ma ca si se pomutija ..? oli.....ca.! A oni BT pa neznan mora da mu je pomoga oni inzinjer oni svasta pije...ne samo pivo... ...neznan mozda je bia na oni vas plnet pa su ga smutili ..ko ne sokon od mjehurica ono sljivovicon...ti bi to mora znat....!?.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 12:56 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Ma samo ti nju donesi, prestani se izvlačiti.
| pet 07 pro, 2007 12:58 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
a skuzajte..oni hjuman me smutija... eto vidite i meni se to more desit... evo izvolite vase pice....

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 1:01 pm |
|
 |
|