| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 BARBARELLA by Robert Rodriguez
Dakle već se dulje vrijeme šuška a sad je već i potvrđeno da će Robert Rodriguez napraviti novi film i to Barbarellu prema istoimenom filmu iz 1968 sa Jane Fondom,no ovaj put Barbarellu će glumiti Rodriguezova zarućnica Rose McGowan. Isto tako Rodriguez je objasnio da film neće biti isti ko onaj iz 1968 no isto tako će ostati onaj štih koji je oduvijek činio Barbarellu drukčijom od ostalih SF filmova... Mislim da bumo i mi išli u kina kad se film snimi... A evo usporedba-slika stare Barbarelle i nove   
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 03 pro, 2007 11:16 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: BARBARELLA by Robert Rodriguez
glumica je oku ugodna, ali mislim da nije dorasla ulozi. možda neka opakija holivudska teta - recimo, anđa žoli
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 04 pro, 2007 11:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ince, jel neko gledo staru barbarelu? ja sam je bas skinuo.... da pogledamo u klubu mozda?
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 04 pro, 2007 11:49 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
gledala sam je prije jedno 6-7 godina. vrlo napredan film za to vrijeme. ruši neke tabue u svijetu 70ih koji je onda bio konzervativniji nego danas. oni koji su gledali, znat će o čemu pričam.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 05 pro, 2007 12:02 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Gledao sam ga ja i imam ga na divxu...meni je genijalan filmić, spoj love generationa, mjuzikla, sf-a i ljubića...i to baš nepretenciozno i šarmantno eklektičko ostvarenje...a barbarellaaaaaa, uh...kakva maca... 
| čet 13 pro, 2007 1:33 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
maX je napisao/la: ince, jel neko gledo staru barbarelu? ja sam je bas skinuo.... da pogledamo u klubu mozda? Ja sam gledala prije dva tjedna i lomila se od smijeha!!! Daj ajmo to u udruzi pogledati PREDOBAR JE FILM 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 12 sij, 2008 10:00 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ajmo u udruzi, ja nisam gledala
_________________ njanjanja
|
| ned 13 sij, 2008 5:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
zaprzio sam film zajedno s "the man from earth" pa eto -mozemo jednom pogledat
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 13 sij, 2008 5:43 pm |
|
 |
|