Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Report sastanka 22.11
Evo opet si ja dao truda i pišem što se sve događalo u udruzi...
...skuplo se dosta ekipe... , T'Grel , Lovro, Josip i Grga su falili od standardne postave...
...raspravljalo se o važnim temama oko rada udruge...
...dogovarale su se postave oko rada na filmu, biranje uloga...
...bile su i napravljene 3 prekomedične improvizacije, da vidimo imaju li ljudi glumačkog potencijala...
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
Re: Report sastanka 22.11
@bobo ti bi moga bit "USSC press boss"...i novinar ... cuj neko bi triba i to delo cinit ..da udaljenije clanstvo zna ca je bilo , ca se dogadja , ko je koga i "zakaj".....
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ja sam zadužen za međuforumske odnose...
...no što se tiće udruge... ...uvijek sam na usluzi...
Eto narode zar je bilo tako tesko nesto raditi na sastanku?Mozda i je bole me trbusnjaci (od smijanja).Zar ne bi bilo dobro imati vise sastanaka toga tipa?
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.