| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: "Kod Quarka"
Quark, nadam se da si sve pripremio pošto tekmu gledam sa savjetnicom.
| sri 21 stu, 2007 9:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
buco je napisao/la: hmm.. opet mi ni konobarice ... jesi di vidija ...mora da si je nasla nekog ...stalno mi se negdje izgubi... morat cu joj odbit od place... Eto @BT vidis ti kak ni lako vodit bar ..eh te zenske ..'ko bih ih drza pod kontrolon.. nemoguce...jedino na Ferenginaru smo to nekeo risili uspjesnije ..  E'o me gazda u zadnji tren stigoh sa vazhne misije. 'Dje je zapelo?
Misionarska 10
| sri 21 stu, 2007 10:11 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Quark, svaka čast na uredbi Holoapartmana. noć je počela, možemo da feštamo
Croatia - Anglosaksonci 3:2
| čet 22 stu, 2007 12:14 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Kuca casi povodon pobjede ..moramo proslavit..!!. @BS nema vaznijeg od "kafane" ..jel ti jasno.... nemoj mi se izvlacit ...ka "gmaz" da nekazen zmija ..hhmmmm.. @BT i sta kaze ona falsh savjetnica..?.  Jel do srca one prave ..nesmin rec .. procitat ces ko te zanima ...! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 12:33 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Runda za sve, ja častim 
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 22 stu, 2007 12:35 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Oppp... finooo evo stize... Vidin ja da ce veceras bit zanimljivo... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 12:38 am |
|
 |
|
Admiral
|
Haj' gazda ne peglaj svega ti. Vidish da sam doshla u pravi tren.
A u ostalom, kad budem imala motivaciju za rad, a ne stalno prebijanje dugova "preko mojih ledja", onda che mi kafana bit' na prvom mjestu.
Ipak si ti gazda, a ja uchim od najboljih kako se trguje.
Hajde sad da se zalije ova pobjeda.
Ima i grickalica (sama sam ih gazala), pa se posluzhite.
| čet 22 stu, 2007 12:42 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Za Veliku Goricu ide ekipa brzinom Warp 9,9, i ja sam među nijima Idemo dočekati VELIKANE
| čet 22 stu, 2007 1:28 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Vidin ja da sis e ti dobro "zgrija" .....pa sretno !. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 1:37 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Otišao sa ekipom u Veliku Goricu na doček naših, no međutim oni tek dolaze oko pola 6 pa se mi svi kolektivno vratili bez toga da vidimo naše VELIKANE, Sad na spavanje pa sutra što bude neka bude...
| čet 22 stu, 2007 5:47 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
jbga... ma bit ce dobro , zasto nebi bilo !?. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 1:52 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 3:14 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Bis bis.
Ali stvarno, buco, imaš dara za pisanje.
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 22 stu, 2007 11:55 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
hmmm.. jos cu ti povjerovat , tj zlin virovat , i osvanut u Fanzinu jednog dana !. Kak godi kad te pohvale...  .. Ja ti to pisen onak "iz glave" neman nikakve pripreme..ka i za repalye..onda izgleda da je jos dobro i ispalo...samo iman osnovnu ideju price..! Pa popij jedno pice ... to se mora zalit ..jeli !?.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 stu, 2007 12:23 am |
|
 |
|
Admiral
|
Rekoh ja tebi gazda da nastavish sa prichom. Vechinu zanima, samo neche da priznaju.
Skrivenih zhelja 26
| pet 23 stu, 2007 6:32 am |
|
 |
|