| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Re: Koju vrstu glazbe slusate?
Slušam:Domaču, techno, narodnjake i stranu-ponekad.
|
| uto 20 stu, 2007 3:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Balade sam zaboravio spomenuti... ...a najbolji izvođači istih su Westlife... ...u na3-u mi je njihov album Face to face...
| uto 20 stu, 2007 3:15 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Posto su sad 3 opcije Jazz , Narodnjaci [ starije verzije ne "turbo"] i Domacu pop glazbu ..i cini mi se da fali "starogradska" i to volin poslusat ... Zapravo volin sve ono sto mi uhu godi..i neke arije i ..i filmsku glazbu...r'n'r .. tesko je to definirat samo tako , zpravo odredjeni tipm glazbe je vezan za odredjeni trenutak , okruzenje u kojem se nalazite...
Pozdrav
Kod tri sesira 99

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 20 stu, 2007 3:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...klape fale u anketi... ..i njih je zgodno poslušat, kad si već dolje na moru... ...pa onda dobro pašu uz ugođaj...
| uto 20 stu, 2007 3:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mr.bobo je napisao/la: ...klape fale u anketi... ..i njih je zgodno poslušat, kad si već dolje na moru... ...pa onda dobro pašu uz ugođaj...  dobro "rezoniraju" s kamenom arhitekturon starih gradova .[ali i to je vrsta "narodne " glazbe ] Pozdrav Masline 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 20 stu, 2007 4:24 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...klape fale u anketi... ..i njih je zgodno poslušat, kad si već dolje na moru... ...pa onda dobro pašu uz ugođaj...  dobro "rezoniraju" s kamenom arhitekturon starih gradova .[ali i to je vrsta "narodne " glazbe ] Pozdrav Masline 77 Narodna i narodnjaci nisu isto.
|
| uto 20 stu, 2007 4:26 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
cudno mi gledat Siska na tvom avataru i sve to povezat sa narodnjacima:)
| uto 20 stu, 2007 4:33 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pon 19 stu, 2007 9:18 pm Postovi: 28 Lokacija: Metropolis
|
Trash i heavy metal. I klasičnu.
|
| uto 20 stu, 2007 7:07 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
zadnja preinaka...pa me briga da se netko i uvrijedi sto nisam stavio vrstu glazbe koju slusa...glazbe ima mnogo, potrudio sam se napravit sto veci izbor...a nakon pljuvanja po anketi(hvala vam) sam odlucio stavit zadnju opciju... OSTALO...naci bobine klape, bucine starogradske(šlageri?) i sve ostale koje netko slusa a nema ih na popisu...
uokvirite se u 3 opcije koje mozete birati...ja isto slusam najmanje 10 vrsta, sve mi ovisi o raspolozenju...ali ono sto najvise slusam sam za to glasao...naci Techno-trance, dance-house, rock-r'n'r
| uto 20 stu, 2007 9:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
| uto 20 stu, 2007 10:19 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
rock, techno (dance nisam glasao iako je tu sa technom) i new age ovisi o trenutnom raspolozenju...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 20 stu, 2007 10:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Chaky je napisao/la: rock, techno (dance nisam glasao iako je tu sa technom) i new age ovisi o trenutnom raspolozenju... Hmmm o ukusima se ne raspravlja , pa mi ne ne pada napamet ...ali ovo moran pitat jel "kineziolog" oni covik koji je ljubitelj "kineske" glazbe !? Pozdrav Patriotska 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 21 stu, 2007 2:15 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
De nam ti reci shta mislish.
Istarskih gonicha 99
| sri 21 stu, 2007 2:23 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Bosonoga STonoga je napisao/la: De nam ti reci shta mislish.
Istarskih gonicha 99 Ja san ti odavno presta mislit......ca se to ne vidi !? Pozdrav Dr.Zivaga 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 21 stu, 2007 3:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Locutus DM je napisao/la: ...a nakon pljuvanja po anketi(hvala vam) sam odlucio stavit zadnju opciju... OSTALO...naci bobine klape, bucine starogradske(šlageri?) i sve ostale koje netko slusa a nema ih na popisu...
...to definitivno nije bila namjera, već smo ukazali na nedostatke... 
| sri 21 stu, 2007 11:27 am |
|
 |
|