Chaky je napisao/la:
......pa taj forum je trebao postati najvecim hrvatskim forumom
!?..

tesko ...vlasnik i master je bia Egipcanin , voditelj ne tehnickog dijela "moja velicina"...

....vecina clanstva kljucnog za projekte iz zapadne europe i skandinavije ...nesto nas pucanstva "istocnije od raja "....itd.
Board je bia internacionalni u pravon smislu te rijeci .. nikakvi lokal jezici nisu bili dozvoljeni osin engleskog ....
Na nasoj sceni takvi tipovi boarda nikad nisu postojali.. a mislim da ni nece....bar ne s takvin "kadrom"..drugo je ca ce netko napisat u zaglavlju da je i internacionalni...to mores i ti sad napisat za ovi tu board..
Rekoh ti da nije bio komercijalni board ...i kad je pritisak da se komercijaliziramo jedog od admima i nekih clanova posta vec prevlik master mi je javio da zatvara board ... i nakon 2 dana board je ukinut ....
Kasnije sam javio adminima da se board vise nece otvarat po zelji vlasnika ...i to je to ...
U medjuvremenu se oporavio i bivsi board , sathackro , tako da je clanstvo imalo di bit...itd..itd..
A sto se brisanja postova tice .. milim da bas i nisi u pravu ..al rekoh ti kako to ide .. kad jednom " progledas izabraniku" ..i jednom ga samo obranis a da je kriv... tones u ono di vec jesi .... to je tako .....!
Price o offtopicu ka razlogu za brisanje su na "casual boardima" ocito price za malu dicu ..pa 80% replaya su offtopici ....
Pozdrav
Marsovska 7