Sada je: ned 06 ruj, 2026 8:34 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
 Posjećenost foruma 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Posjećenost foruma
Toliko o "aktivnosti" clanova ...! :P
To sta se netko ulogira a uopce ne sudjeluje vjerojatno mu je "pobjeglo" pa je kliknija na nas board ..zabunom.... i tako smo ponosno utvrdili [ @chaky] kak je oko 50% clanova "aktivno" ...da ni nas admin u pitanju bilo bi za nevirovat...ali... :mrgreen:

I ovak nam je @shadow pa u ocaj ...vidin on bi radije hrpe neaktinih samo da pise 1000 clanova .... to je fakat ocito...jel tak shefe !?

A vidimo kolko nas je aktivnih .....ne ... netreba tu bit upravitelj ni admin stvar je jasna ... 10 tak ljudi i to najvise ..! Tak da neznam sto onih 120 ..zapravo uopce i rade ka clanovi...jedino ca se greskon ulogiravaju izgleda svakih mjesec dva ili su ka finta VIP ovci ...! :mrgreen:

Tako @Mr.bobo glasovalo je maximalno koliko je i zainteresiranih za board ..ocito ..a to je otprilike tih "12 velicanstvenih"... :P

Pozdrav

Kukoljeva 33

Tehnika Pucanstvu !

pon 29 lis, 2007 2:23 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Post Re: Izbor za naj kapetana
Ima u bucinom postu istine...

pon 29 lis, 2007 4:15 pm
Profil ICQ
Inquisitor
Inquisitor

ima djelomicne istine
ovdje se vidi koliko ljudi je zainteresirano za ankete na forumu ili za izbor najkapetana
evo buco prati trek i ovaj forum ali vjerojatno nije glasao u ovoj anketi ... vjerojatno iz oba razloga

zainteresiranost za forum se moze vidjeti iz toga koliko ljudi posta poruke

pon 29 lis, 2007 5:13 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Chaky je napisao/la:
...zainteresiranost za forum se moze vidjeti iz toga koliko ljudi posta poruke

Svakao ali bi bilo vazno pripomenut "freqvenciju" postanja , neko je prije godinu ili par mjeseci pustija post ...sto je s njima ... !?
Jesul' oni "aktivni" ..?
Jel nas strah "prec Rubikon" , oni administratorski , i rec sad je fajront ... nema VIP ovaca koji ne postaju , nema clanova s postom u par mjeseci i vise jednim --2.. [ ak ni bolestan ili ca drugo ] .....i svest clanstvo na ono ca i je stvarno aktivno ....

Ja se savako nebi dvoumija "ka ni Cezar" :P ... no... i Brut je ima svoju ulogu...jeli.... :mrgreen: ..neko vise voli taj stil ...

U svakon slucaju 100tinjak nas je viska u "member listi" .. :?

Pozdrav

Ave Maricina 55

Tehnika Pucanstvu !

sri 31 lis, 2007 9:06 pm
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Post Re: Posjećenost foruma
joj, buco, stvarno te mogu zamisliti kako sjedis doma pred kompom vec koji peti dan za redom i pokusavas sa nekog svog idealnog foruma, nakon sto si izbacio sve ostale forumase, otjerati google bota.

sri 31 lis, 2007 11:39 pm
Profil ICQ Web stranica
Trill symbiont
Trill symbiont

Ant je napisao/la:
joj, buco, stvarno te mogu zamisliti kako sjedis doma pred kompom vec koji peti dan za redom i pokusavas sa nekog svog idealnog foruma, nakon sto si izbacio sve ostale forumase, otjerati google bota.

slika

sri 31 lis, 2007 11:44 pm
Profil ICQ
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Ant je napisao/la:

:mrgreen: Srecon ne postoje "idealnii" forumi .......board kojem sam bia voditelj ima je vise aktivnih clanova nego ovi ikad skupa s "virtualnim clanstvom" ... zamisli ..! :vragolol:

Pozdrav

Misteriozna 55

Tehnika Pucanstvu !

čet 01 stu, 2007 12:22 am
Inquisitor
Inquisitor

buco je napisao/la:
:mrgreen: Srecon ne postoje "idealnii" forumi .......board kojem sam bia voditelj ima je vise aktivnih clanova nego ovi ikad skupa s "virtualnim clanstvom" ... zamisli ..! :vragolol:

kad su ti forumi vezani uz nesto komercijalno

nego buco... hoces ti otvoriti jedan svoj vlastiti casual forum... da mi obicni priglupi forumasi skuzimo sto je dobar forum...
jel ovako si samo "all talk no action" (puno price nista akcije)... kao nasi politicari... oni bi ovo oni bi ono... a nikad nista ne naprave

čet 01 stu, 2007 5:22 am
Profil Web stranica
Trill symbiont
Trill symbiont

Chaky ima dobru ideju buco. Lijepo na freeforums.org otvori i tam budi admin i mi ćemo se tam regati...

čet 01 stu, 2007 10:16 am
Profil ICQ
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Chaky je napisao/la:
buco je napisao/la:

kad su ti forumi vezani uz nesto komercijalno

nego buco... hoces ti otvoriti jedan svoj vlastiti casual forum... da mi obicni priglupi forumasi skuzimo sto je dobar forum...
jel ovako si samo "all talk no action" (puno price nista akcije)... kao nasi politicari... oni bi ovo oni bi ono... a nikad nista ne naprave

Nisu bili [ni onaj di san bia clan ni onaj di sam bia voditelj] komercijalni zato je bilo i problema s jednim od admina , stalno me davio da mu se dozvoli da ga komercijalizira ......

@chaky nemora board bit "komercijalni" da bi ima vise od 20 aktivnih clanova .... :mrgreen: ...samo mora imat vrijedne admine koji znaju sto hoce i kako to ostvarit .... :wink:

Da otvorim forum.. paa vis mislio sam na to bio ali ne za ST i sl. nego za nesto drugo ..ali ..nisam .. no mogo bi to ponovo razmotrit ....

A ovi tip foruma ..hmmm !?.. sto bi kap znacila u oceanu takvih foruma ..? ma tko god bia voditelj ... :mrgreen:

Ja san se na "akcijasio" sto se rada na boardima tice ... sasvin dovoljno ...dal san sto napravio ..? .. znas ljude svako misli da je nesto malo doprinia pa tako i ja .... :lol:

Pozdrav

Prazne slame 57

Tehnika Pucanstvu !

čet 01 stu, 2007 1:05 pm
Inquisitor
Inquisitor

pa onda dok ne odlucis otvoriti slican casual forum savjeti ti bas i nece imati neku tezinu... to je kao da ja tebi idem davati savjete za pay tv i slicno...

čet 01 stu, 2007 4:07 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Chaky je napisao/la:
pa onda dok ne odlucis otvoriti slican casual forum savjeti ti bas i nece imati neku tezinu... to je kao da ja tebi idem davati savjete za pay tv i slicno...

Zasto ne .... ako si imao iskustva s tim ?.. ja jesan s forumima , doduse ne bas tog tipa ... ali postivanje pravila .. korektnost prema clanstvu ...i sl. bi trebala bit univerzalna bez obzira na tip boarda ....a ja san najvise o tome i "pisa" ....:?

Pozdrav

Nepravilna 51

Tehnika Pucanstvu !

čet 01 stu, 2007 7:07 pm
Inquisitor
Inquisitor

buco je napisao/la:
Chaky je napisao/la:

Zasto ne .... ako si imao iskustva s tim ?.. ja jesan s forumima

da kao member i povremeno kao mod... i to jos na totalno drugacijem tipu foruma
ali nikad nisi bio u sitaciji da upravljas forumom ... da ga usmjeravas ...
mislim ....pa to se ocito vidi iz onih tvojih "nazi" metoda koje bi uveo kad bi bio sef foruma... da si ikad bio zapravo u mojoj situaciji znao bi da je takvo nesto smjesno i apsurdno za casual forum

pet 02 stu, 2007 1:50 am
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Chaky je napisao/la:
buco je napisao/la:
Chaky je napisao/la:

Zasto ne .... ako si imao iskustva s tim ?.. ja jesan s forumima

da kao member i povremeno kao mod... i to jos na totalno drugacijem tipu foruma
ali nikad nisi bio u sitaciji da upravljas forumom ... da ga usmjeravas ...
mislim ....pa to se ocito vidi iz onih tvojih "nazi" metoda koje bi uveo kad bi bio sef foruma... da si ikad bio zapravo u mojoj situaciji znao bi da je takvo nesto smjesno i apsurdno za casual forum

Hmm.. mislin da ovaj prvi dio tvog replaya bas i nije najtocniji ....neznam di si skuplja informacije ali ak se sjetis raspitaj se za Freedom board ..., vise ga nema kao i jos nekih poznatijih nekomercijalnih boarda za pay-tv ....!
Ali ce se stariji akteri pay-tv scene vijerojatno sjetit tog medjunarodnog boarda za pay-tv.
Sad kad bih ti rekao kako je nastao i s kojim ciljem vijerojtno bi mislia da se salin...ili da te zezan... :?

Ali na boardu nije mod a ni admin moga izbacit clana ili skidat postove da me izvines " kak mu se digne" ...i da cak to i ne skriva ...a da za to ne odgovara .. mos mislit kakva je bila "kazna" za ljude od povijerenja , modove i admine .. jer su oni bili oslonac i garant postivanja pravila igre i fer playa ..
Ak je to "naci" still pa nek bude ....

Nisu clanovi bili pod pritiskom , samo se pazilo da se drze pravila s kojima su se i slozili , kao i mogucnost da se pravila koja ne odgovaraju stvarnosti boarda izmjene naravno uz suglasnost clanstva ......[lici na demokraciju , opciono]

Ja cu ti ponovit jos jednom...nije bitno koji tip boarda vodis .. najlakse stvari izmicu kontroli kad jednom progledas kros prste , a ako je to osoba koja treba bit ipak neki "moralni oslonac" onda ces se samo uplitat sve dublje u "progledavanje kroz prste" raznim modovima i supermodovima , adminima ... i naravno svoju ces "frustraciju" lijecit na clanstvu ....a oni ce ti postajat sve "manje poslusni"...
jer kad nema odgovornosti nema ni reda kad nema reda ..onda imas "casual board" ..izgleda... :wink:

To se dogodilo , srecom samo nakratko , jednom od najboljih pay-tv boarda ikad uradjenih , sathackro boardu ....

Na freedom boardu je post pobrisan samo ako je bia uvredljivog sadrzaja .. bas ono vrijedjanje naroda , vjere , kulture , spola ... i to neodmah a i bia bi storniran na koji dan u trash .. ak bi bilo retroaktivnong priziva na taj post...
Ako je post vrijedjao nekog osobno , nebi bia brisan i od clana bi se zatrazilo da se izjasni zasto je to uradija ..pa bi sljedila kazna po pravilima ...
clan koji je bia baniran .. je moga dok cak i nakon bana 2-3 dana na board i iznijet fakte ako je ima da bi mogli promjenit odluku !
U pay-tvu je bilo malo i specificnih ban situacija , spijuniranje za kompanije , stvaljanje emulatora i dokumentacije na publik boarde ili prodaja istih..to vama ne treba .. ali ..cisto neke da vidis posebnosti ...

Pa reci cu ti iz iskustva vodjenje jednog pay-tv boarda bas i nije bio lak posao ...trebalo je puno toga kontrolirat i pazit a da se sto manje zamjeras ljudima , sto je iskreno receno gotovo "nemoguca misija "... uvijek se dogode stvari za koje tek naknadno saznas pravu pozdinu ali ti moras odlucit najcesce taj dan ili dva ....nakon "inkriminirane radnje" .. :?

Zato mislin da ti je ipak puno lakse vodit ovaj "casual board" ..pogotovo jos na taj nacin .. di nitko ne odgovara za nis ...

Brisanje postova npr ..kad za to nema razloga nije nista drugo vec obicna provokacija ..za koju bi covik u "nomalnom boardu" ak se potvrdi u najmanju ruku bia degradiran ... no tu se ljudi s ponosom dice u stilu..." pa sta ja to mogu kako me volja" ..i master suti , admin suti ..tj sto je najgore brani takvog....
Samo to mi je ipak "neobicno" kod boarda ma koje vrste on bio .....i to tesko da cu ikad razumit ....

Pozdrav

Travnicke kronike 77

Tehnika Pucanstvu !

pet 02 stu, 2007 3:09 am
Inquisitor
Inquisitor

heh.. eto vidis... za svoj primjer uzimas "freedom board" (koji je opet vezan za nesto komercijalno... pay-tv...)... kojeg vise nema...
pa kako to da ga nema... a svjetli je primjer zestokih pravila i nepopustanja...
pa taj forum je trebao postati najvecim hrvatskim forumom ... ipak bio je po tvom stilu (sto automatski znaci bez mane)... kako to da nije?

buco je napisao/la:
Brisanje postova npr ..kad za to nema razloga nije nista drugo vec obicna provokacija

takvih brisanja nema... znam da je to tebi tesko priznati i da nema sanse da ces se ikad pomiriti s time ;)
to sto ti smatras svoje offtopic postove bogom danim... e to je vec tvoj problem ... malo je cudno to da su ti uvijek (ali bas uvijek) modovi/admini/"ubaci osobu po zelji" bili krivi za nesto... nikad nije bila u pitanju tvoja greska... ali bas nikad ... to ipak govori puno ... zar ne? ;)
no skrecem s teme

ukratko... ti si zelen sto se tice foruma na koje ljudi ne dolaze zbog love (bilo u pitanju zarada ili usteda) nego iz ciste zabave ... i ne pada mi na pamet uvoditi "nazi" kriterije

pet 02 stu, 2007 3:30 am
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: