Sada je: čet 17 ruj, 2026 7:12 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 33 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
 Sto mislit o @bucinim postovima ? 

Ato mislite o @bucinim postovima ?
Anketa je završila: ned 11 stu, 2007 7:16 pm.
dosadni 0%  0%  [ 0 ]
dosadni do zla boga 7%  7%  [ 1 ]
super 7%  7%  [ 1 ]
zanimljivi 13%  13%  [ 2 ]
"ni nebu ni na zemlji" 40%  40%  [ 6 ]
mogli bi bit punnnnooo bolji 7%  7%  [ 1 ]
to ne citan 13%  13%  [ 2 ]
ostalo -napisite u replayu sto ! 13%  13%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 15

Sto mislit o @bucinim postovima ? 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: Sto mislit o @bucinim postovima ?
Ezri je napisao/la:
buco je napisao/la:
Priznajem da bas nisan precitljiv al ..bar priznam svoje mane

Pa daj ih počni ispravljati!

to se nemore ispravit ... to je jednostavno tako .....to nebi vise bija ja..razumis ...
treba se navadit zivit s svojin manama .. a ne pokusavat ispravit neispravljivo .....[ uglavnom] .. :wink:

Pozdrav

St. Manuela 99

Tehnika Pucanstvu !

sri 31 lis, 2007 8:54 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Treningom do savršenstva.
Ponavljanje je majka mudrosti. Vježbaj pa će biti bolje.

sri 31 lis, 2007 11:35 pm
Profil ICQ
Admiral
Admiral

buco je napisao/la:
@BS hvala ....!.. hmmm jos cu se umislit ili vec jesam.. #-o

Nema na chemu gazda. :wink: :P

A zar svi nismo pomalo (i ponekad) umishljeni? :roll: :wink: :D

sri 31 lis, 2007 11:42 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Bosonoga STonoga je napisao/la:
A zar svi nismo pomalo (i ponekad) umishljeni? :roll: :wink: :D[/color]

Da samo sto "neki " ovdi misle da je to samo problem drugih ...e ...pa ti to generira "cuda" .... :wink:

Pozdrav

HZZOova 3

Tehnika Pucanstvu !

čet 01 stu, 2007 12:26 am
Njegova Debela Eminencija

Kad vec ovo trazis...

...ne, necu pisati romane (mada bih mogao), jer je vecina komentara vec izrecena, posebice sto se tice kvotanja i nacina postanja.

Ja se hocu osvrnuti na sadrzaj tvojih postova. Kad bi se svi skupili na jedno mjesto i iz njih pokusalo izvuci nesto suvislo - ne bi bilo gotovo niceg. Tvoji postovi su uglavnom kvazi-sarkasticni komentari na tudje postove, bez ikakvog pokusaja ozbiljnog argumentiranog razgovora o nekoj temi. Koliko god se drugi trude napisati nesto suvislo, naci nekakvu informaciju ili postati neki link, ti u maniri pravog trolla uspjesno izbjegavas dati ikakav konkretni obol bilo kojoj raspravi. I dok je to u pocetku cak i bilo zanimljivo (gledat maX-a ili Chakya-a kako te bezuspjesno pokusavaju natjerat da konkretnije obrazlozis svoj stav), nakraju postaje dosadno jer se tocno zna kako ces reagirati na neciji stav - uglavnom omalovazavanjem, pravljenjem "budale" ili jednostavno izbjegavanjem odgovora.

Necu ti dati ni poticaj niti cu se suprotstavljati tvom "modusu operandi", jer ipak iz svega se da izvuc neka informacija, ako nista drugo onda kako izbjegavati argumentirane odgovore a da ipak ostanes u raspravi. Ko zna, mozda jednom zatreba. :mrgreen:

pet 02 stu, 2007 2:01 pm
Profil Web stranica
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Film: ST: XI
Evo buco, Gul Remalov replay slobodno stavi kao sig. Ovdje je lijepo sročeno i dosta ljudi na ovom forumu tako misli, pa tako i ja.
Bravo Remal :D

pet 02 stu, 2007 2:07 pm
Profil ICQ
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Pridruzujem se s pohvalama Gul Remalu, zbilja si dobro opisao Bucino tipkanje po forumu.

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 02 stu, 2007 2:28 pm
Admiral
Admiral

Pohvale i od mene. Buco bez uvrijede, ali Gul Remal je rekao istinu.

pet 02 stu, 2007 6:32 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

GulRemal je napisao/la:
Ja se hocu osvrnuti na sadrzaj tvojih postova. Kad bi se svi skupili na jedno mjesto i iz njih pokusalo izvuci nesto suvislo - ne bi bilo gotovo niceg

Vijerojatno i nebi .... ali moj cilj dolaska na ovi board ni dizertacija na temu ST , "kalkulacija evolucije" , c/p linkova [ svih mogucih i nemogucih] sta se more "odgoglat" ...i sl... :?
Ja sam tu da se da se malo opustim, "popricam" , ili kak bi ti to reka kvazi-sarkasticno komentiram razmisljanja ozbiljnijih clanova boarda ....necu ih nabrajat.. :wink:

GulRemal je napisao/la:
Koliko god se drugi trude napisati nesto suvislo, naci nekakvu informaciju ili postati neki link, ti u maniri pravog trolla uspjesno izbjegavas dati ikakav konkretni obol bilo kojoj raspravi

Da , bilo bi dobro da si bar kojin primjerom navea "suvisle" postove i mene bi zanimali ....!?.. :P
To sad bilo kojoj raspravi ...malo si se zaletija .... neki "oboli" su jednostavno nestali preko noci ... :mrgreen:
Naravno ispada da tu svi suvislo [ sto god to znacilo] pricaju..daju "obole"..?,,, raspravama a 80% boarda ti je offtopicarenje najobicnije ....i board je "casual tipa" [ sto god to znacilo] , ka sta je tvoj admin i jedan od prvih sam i definira , ....pa neznam sto bih ja tu treba mudrovat i pametovat ..to ni board za to ... !.. #-o

GulRemal je napisao/la:
I dok je to u pocetku cak i bilo zanimljivo (gledat maX-a ili Chakya-a kako te bezuspjesno pokusavaju natjerat da konkretnije obrazlozis svoj stav), .....

Mislin da si se nakacija na krivi prinjer ,, znas @max je s "kalkulacije evolucije" presa na tranziztore a ne ja , jest da ima FERovaca pametnog svita al to ne vrijedi bas za sve i uvik .... :mrgreen:
Uostalon i meni je vec bilo dosadiolo njima ponavljat zasto ne vijerujen " kalkulaciji evolucije"....posto vidim da te to povuklo ka primjer .. #-o

GulRemal je napisao/la:
Necu ti dati ni poticaj niti cu se suprotstavljati tvom "modusu operandi", ....

Ne ..!?..samo si se odlucija vrijedjat .. [troll] u maniri pravog "casual board" moderatora ... :shock: .
..koji zbog toga naravno nece nikom odgovart jer je vrijedanje kad se nema argumenata najcesci nacin "suprostavljanja misljenja" uz naravno vec legendarno brisanje ontopic postova .....!

Procitaj si post tocno si napisao ono za sto mene optuzujes da nije uredu...! :wink:

Pozdrav

Ive Andrica 88

Tehnika Pucanstvu !

pet 02 stu, 2007 9:38 pm
Inquisitor
Inquisitor

remal legendo... =D> opis tocan do bola

a buco ce naravno upet ukazati na "belosvetsku zaveru"... on nebi uvrjedio ni mrava itd itd. ... svi su u krivu... on je u pravu ... itd itd. #-o

pet 02 stu, 2007 10:25 pm
Profil Web stranica

buco je napisao/la:
GulRemal je napisao/la:
Ja se hocu osvrnuti na sadrzaj tvojih postova. Kad bi se svi skupili na jedno mjesto i iz njih pokusalo izvuci nesto suvislo - ne bi bilo gotovo niceg

Vijerojatno i nebi .... ali moj cilj dolaska na ovi board ni dizertacija na temu ST , "kalkulacija evolucije" , c/p linkova [ svih mogucih i nemogucih] sta se more "odgoglat" ...i sl... :?
Ja sam tu da se da se malo opustim, "popricam" , ili kak bi ti to reka kvazi-sarkasticno komentiram razmisljanja ozbiljnijih clanova boarda ....necu ih nabrajat.. :wink:

Aha, dakle dodjes na topic, bacis "bombu" i onda se pravis lud, "joj nisam znao da ces se uvrijedit" i slicno...

buco je napisao/la:
GulRemal je napisao/la:
Koliko god se drugi trude napisati nesto suvislo, naci nekakvu informaciju ili postati neki link, ti u maniri pravog trolla uspjesno izbjegavas dati ikakav konkretni obol bilo kojoj raspravi

Da , bilo bi dobro da si bar kojin primjerom navea "suvisle" postove i mene bi zanimali ....!?.. :P
To sad bilo kojoj raspravi ...malo si se zaletija .... neki "oboli" su jednostavno nestali preko noci ... :mrgreen:

Aha sad se traze dokazi i argumenti kad je buco "na tapetu"...i naravno zli moderatori koji bas namjerno izbrisu sve tvoje argumentirane postove...stara prica, buco, ponavljas se, moglo bi se reci da postajes "neoriginalan".

buco je napisao/la:
Naravno ispada da tu svi suvislo [ sto god to znacilo] pricaju..daju "obole"..?,,, raspravama a 80% boarda ti je offtopicarenje najobicnije ....i board je "casual tipa" [ sto god to znacilo] , ka sta je tvoj admin i jedan od prvih sam i definira , ....pa neznam sto bih ja tu treba mudrovat i pametovat ..to ni board za to ... !.. #-o

Naravno, nedajboze da bi se nest razmisljalo, savrsen izgovor za sve. Vidim prosirujes plejadu isprika. Neka neka, vec je postajalo dosadno.

buco je napisao/la:
GulRemal je napisao/la:
I dok je to u pocetku cak i bilo zanimljivo (gledat maX-a ili Chakya-a kako te bezuspjesno pokusavaju natjerat da konkretnije obrazlozis svoj stav), .....

Mislin da si se nakacija na krivi prinjer ,, znas @max je s "kalkulacije evolucije" presa na tranziztore a ne ja , jest da ima FERovaca pametnog svita al to ne vrijedi bas za sve i uvik .... :mrgreen:

Uostalon i meni je vec bilo dosadiolo njima ponavljat zasto ne vijerujen " kalkulaciji evolucije"....posto vidim da te to povuklo ka primjer .. #-o

Aha a sad se kao ne vrijedja...opet krecemo taktikom omalovazavanja vidim...

buco je napisao/la:
GulRemal je napisao/la:
Necu ti dati ni poticaj niti cu se suprotstavljati tvom "modusu operandi", ....

Ne ..!?..samo si se odlucija vrijedjat .. [troll] u maniri pravog "casual board" moderatora ... :shock: .

Da vidimo:

An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who intentionally posts controversial or contrary messages in an on-line community such as an on-line discussion forum with the intention of baiting users into an argumentative response.

Prepoznajes se mozda?

buco je napisao/la:
..koji zbog toga naravno nece nikom odgovart jer je vrijedanje kad se nema argumenata najcesci nacin "suprostavljanja misljenja" uz naravno vec legendarno brisanje ontopic postova .....!

Ah, vracamo se na staro oruzje, optuzivanje moderatora. I to dvaput u istom postu! Nevjerojatno da na toliko foruma na kojima si ocito bio ima toliko opakih moderatora koji se bas na tebe zakace? Da mi je znati zasto?
Jer si "originalan" i "bez dlake na jeziku", jel tako? Jer nedajboze da je drukcije...

buco je napisao/la:
Procitaj si post tocno si napisao ono za sto mene optuzujes da nije uredu...! :wink:

Napisao sam ono sto mislim i stojim iza toga. A bogami nisi nicim pokazao da je drukcije. Ako si se nasao uvrijedjen, ne trazi misljenje ako ne zelis cuti odgovor.
Toliko od mene. Nemam se namjere dalje objasnjavati i uvlaciti u daljnje rasprave jer vec znam kako ce se ovo nastaviti, stoga over&out od mene na ovu temu.

pet 02 stu, 2007 10:35 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

GulRemal je napisao/la:
Aha sad se traze dokazi i argumenti kad je buco "na tapetu"...

Pa ja se ponado da ces ti ka svijetli primjer ovog boarda .. postupit "normalno" ..i dat argumente....no....covik katkad previse ocekuje od nekih ljudi ili se prevari.. :mrgreen:

troll , inace u Njemackoj [ tak su mi rekli ] se koristi kad se nekog zeli uvrijedit ..
.A te tvoja wikiopedija objasnjenja sluze samo za "opravdanje" ...ali ionako se , rekoh ti , nemoras brinut ... nece tebi tvoji nadredjeni nista cak i da si reka puno gore stvari .
Pa shvati to kak oces .. !
Mislin da se nekin drugim ljudima manje svidjau moguci "odgovori" na moja pitanja ....i to vec duze vrijeme ...i sta sad..?. :?
I vec kad si zagazio u blato ..pa ..nemoj odma bjezat ..za pocetak mi samo objazni sto za terbe znaci "suvislo" i "dati obol" .. .....

Pozdrav

Trpimirova 43

Tehnika Pucanstvu !

sub 03 stu, 2007 1:30 pm
Über Trekker
Über Trekker

Sorry buco, nemoj se vrijedzati, ali meni su tvoji postovi koma! KOMA!!

Uopce ih nemogu citati. Prije sam pokusavao, ali sada nio ne pokusavam, osim mozda ponekada kada imaju samo jedan red, mada ih i onda vrlo tesko razumijem. Najcesce nemaju veze s vezom, nisu vezani uz topic, i nemaju as neku svrhu, osim da malo podbadaju, kritiziraju ili budu (ne)duhoviti.

Odmah napominjem da je to moje misljenje, i ja ne sudim o kvaliteti tvojih postova nego o mom dozivljavanju istih.
Jednostavno ih ne razumijem i nekako mi ne leze. Nemoj se ljutiti ali to je moje misljenje

pon 05 stu, 2007 5:03 pm
Profil ICQ
Dai-zvizda
Dai-zvizda

@night
Ne ljutim se zato je topic i otvoren...da se kaze sto se misli.....!

Uvidom u anketu cak i ne izgleda tak strasno ... ko u replayima ..!?...
cak 2 za ok , 6 "ni na nebu ni na zemlji" ..sto i nije tako lose s obziron na javne kritike .. ili iman tajnih obozavatelja ili ....!? .. :wink:

Pozdrav

Vragecova 3

Tehnika Pucanstvu !

uto 06 stu, 2007 2:32 am
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
buco je napisao/la:
cak 2 za ok , 6 "ni na nebu ni na zemlji" ..sto i nije tako lose s obziron na javne kritike

kad smo vec kod namjestanja rezultata anketa... :P

uto 06 stu, 2007 9:48 am
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: