|
Sada je: pet 31 srp, 2026 7:18 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: Essekon
Možda ide i Barbie...znati ću u pon ili uto 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 27 lis, 2007 5:38 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
iz rijeke ide 10-15 ljudi kolko ja znam sa eydisa za sad 3-4 za ostalo ne znam ( ja ovisno o zdravlju)
_________________ --Psycho--
|
| pon 29 lis, 2007 6:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ted;DeA je napisao/la: Možda ide i Barbie...znati ću u pon ili uto  Trebalo bi se kontaktirati Zmajceka... ima netko broj mobitela od nje pa da je pita? Naime, meni se je za 4. mjesto vec rezervirao Borg_Drone, javit ce do 1.11. da li ide (jel ce biti sastanka tada? vjerujem da cu stici navratiti nakon 22h bar nakratko) tak da bi se trebali presloziti nekak po autima.... jos nekog/neku dodjeliti Zmajceku. Jel ima konacno na netu neki program kona? Trenutacno samo znam da je to od petka do nedjelje u Osijeku.. Kada pocinje (da znamo kad krenuti)? Gdje se odrzava? Je li bude bilo kombinacija s vrecama za spavanje ili treba srediti privatni smjestaj (ak nije prekasno)?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 29 lis, 2007 11:23 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Dvoje registriranih članova USS-a stiže iz Đakova... Još samo da saznamo dvije sitnice kada i gdje u Osijeku... 
| pon 29 lis, 2007 11:35 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Citat: Trebalo bi se kontaktirati Zmajceka... nazalost, ja nejdem nisam jos ozdravila, pod antibioticima sam (vec drugi tjedan) i nije mi bas pametno spavat po svukud i bit puno vani kad je vec ovak zima 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 30 lis, 2007 12:17 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
IZBOR IZ PROGRAMA ESSEKONA 2007 2.- 4. 11. 2007., Kuća mladih Industrijska četvrt, Vinkovačka 76, Osijek Književna večer Dodjela nagrada pobjednicima natječaja Čitanje nagrađenih djela Razgovor sa autorima Predavanja: Povijest mača Gradnja i obrana utvrda Srednjovjekovne ratne vještine Keltska mitologija Tajna Oriona Rimska opsadna oružja Ilirska mitologija Identiteti i ideologije u Zvjezdanim stazama Uvod u Vampire LARP Uvod u Amtgard LARP Okrugli stolovi: Suradnje SF udruga u Hrvatskoj i šire Natprirodna strava u književnosti 2. dio – Povratak užasa Fenomen Star Trek-a i Star Wars-a Što znači i kako biti dobar Gamemaster? Kvizovi "Lovecraft" trivija, "Tolkien" trivija, Mitologije, He man, Marvelovi strip junaci, Tko je rekao? - Star Wars citati, Song of Ice & Fire, OotS kviz, Najslabija karika, Warhammer 40k, Turniri i prezentacije igara RPG igre: DnD, Werewolf, Hunter, SLA Industries, Munchkin, Warhammer, Warhammer 40k, itd. Boardgame-ovi: Risk 2210, Game of Thrones, Warcraft, Doom, Munchkin, Carcassone, Runebound, Illuminati, Order of the Stick, itd. TCC/CCG: Vampire: The Eternal Struggle, Magic the Gathering, Tečaj crtanja, Singstar Competition, Projekcije To je NESLUŽBENI program essekona 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 30 lis, 2007 12:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa nema baš puno toga o treku... ...hmmm...
| uto 30 lis, 2007 1:57 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Trek se spominje nekoliko puta, a sank 0 puta, pa ne vidis da se ja bunim  Inace, buduci da su Zmajceka sprijecili virusi (nanobotovi?  ) ja vozim sve (MaXa, Borg_Dronea, TDU i Barbie...) pa kud puklo da puklo.... koja je vjerojatnost da me prvo zaustavi policija i onda jos i vidi da imam 5 ljudi u autu a ne 4.... vec dugo nisam riskirao i zrtvovao se za frendove na taj nacin pa je red da opet malo nastavim tradiciju  Skvadro, saznajte kad pocinje Essekon i koja je adresa, da se dogovorimo kad se nalazimo i kuda ici.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 30 lis, 2007 2:13 pm |
|
 |
|
Trekkie
|
Bok, društvo. Upravo sam se odlučila priključiti na forum. Vidim da neki idu na Essekon, a i ja bih rado. Ima li mjesta u nekom autu i kada bi se kretalo, ako se može priključiti? To je jedini Kon koji se kod nas dulje održava, a na kojem još nikad nisam bila, pa bih rado ispravila... 
|
| sri 31 lis, 2007 12:20 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ja ći ići na Kutikon ako saznam kada će biti. Šteta šta je propao. Kutina je grad koji zaslužuje konvenciju.
|
| sri 31 lis, 2007 12:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
marina je napisao/la: Ima li mjesta u nekom autu i kada bi se kretalo, ako se može priključiti? Nazalost, kod mene je prepunjeno, a zmajcek je bolesna pa nece voziti. AKO bi netko odustao do sutra popodne, mogu javiti na PM; krecemo oko 16h jer neki ne stignu prije. Tak da ti preporucam, ak jos stignes, da pogledas u drugim udrugama u blizini da li ima neki organizirani prijevoz pa da se pridruzis njima.
|
| sri 31 lis, 2007 2:24 pm |
|
 |
|
Ensign
|
vjerojatno vam je lakše autima ali zašto ne idete vlakom? ne morate se brinut oko mamurluka ni oko toga koliko vas ide i slične šprehe a i imate popust od 40% budući ste udruga... možete pit, pušit, gaymat i nspavat kako ne biste spavali na konu  heh, evo reimo nama povratna do osijeka dođe 210 kn iz ri... s tim da se idemo zapit u pleternicu kod požege dan ranije... :rock:
| sri 31 lis, 2007 5:10 pm |
|
 |
|
Trekkie
|
Ja sam jednostavno imala 2 tjedna pakla i totalno sam crknuta, pa me strah da se ne bih uspjela snaći, tim više što u Osijeku još nikad nisam bila... a postoji i opasnost da bih prespavala stanicu ako idem sama vlakom. 
|
| sri 31 lis, 2007 7:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Naga Sadow je napisao/la: a i imate popust od 40% budući ste udruga... que? what? sto? kako??
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 01 stu, 2007 4:28 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
marina je napisao/la: Osijeku još nikad nisam bila... a postoji i opasnost da bih prespavala stanicu ako idem sama vlakom.  Odustao je Borg_Drone, tako da se otvorilo jos jedno mjesto.... pa me PM-aj da se dogovorimo. Nego, ti si neka nova clanica ili si slucajno zavrsila na forumu? Nadam se samo da nisi neka zla zena pa da nas docekas sa sjekirom ili tak nesto
|
| čet 01 stu, 2007 10:25 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|