| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
 Re: Umišljeni moderni muškarci
Oni muškarci koji su zgodni očigledno drže do svog izgleda i vrlo im je bitno da njihov trud drugi primjete, pa zato djeluju umišljeno. Isto vrijedi i za žene. Ne znam zašto se cure toliko frustriraju oko svog izgleda, ali očigledno im je stalo da drugi imaju visoko mišljenje o njima. Osobno, preferiram da cura ima čvrste, ali i otvorene stavove te da je inteligentnija, nego da je lijepa. Previše truda oko nečega ne daje adekvatan rezultat, pa će tako i reakcija muškarca na pretjerano uređivanje biti možda malo manje pozitivna nego što bi cura to očekivala. Pusa, L.B., dobra tema, ali malo si krivo postavila neke osnovne činjenice 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| ned 21 lis, 2007 12:26 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
nisam ja postavljala nikakve teze, niti otvarala novu temu nego je netko splitao moj ispad bijesa... ne da mi se
| ned 21 lis, 2007 12:34 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Aha, LOL...ne pratim, pa zato 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
|
| ned 21 lis, 2007 12:39 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Tom'caT je napisao/la: ...otvorene stavove te da je inteligentnija, nego da je lijepa. Tu se slažem. Toliko ima naperlitanih fufa za koje se frajeri ( upitne inteligencije u većini slučajeva) kelje, a toliko je pametnih cura koje možda i nisu toliko privlačne a muški ih odmah otkantaju. Ja kažem: pamet prije svega
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 21 lis, 2007 12:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Ezri je napisao/la: Tom'caT je napisao/la: ...otvorene stavove te da je inteligentnija, nego da je lijepa. Tu se slažem. Toliko ima naperlitanih fufa za koje se frajeri ( upitne inteligencije u većini slučajeva) kelje, a toliko je pametnih cura koje možda i nisu toliko privlačne a muški ih odmah otkantaju. Ja kažem: pamet prije svega Da muski vole pametne cure, ali onda odu s onom koja ima ljepse cice. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 21 lis, 2007 12:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Ezri je napisao/la: Tu se slažem. Toliko ima naperlitanih fufa za koje se frajeri ( upitne inteligencije u većini slučajeva) kelje, a toliko je pametnih cura koje možda i nisu toliko privlačne a muški ih odmah otkantaju. Ja kažem: pamet prije svega eh da se pametne cure koji put pokusaju "keljit" na frajere (pametne, a i one upitne inteligencije) mozda bi i uspjele... prije nego dode ona s ljepsim cicama pa se i pametnima inteligencija strmoglavo spusti 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 21 lis, 2007 3:51 pm |
|
 |
|
Commander
|
Heh da, sorry Mario, ali sad ti omalovažavaš muški rod  Iako je istina u većini slučajeva, neki ovdje ne funkcioniraju na taj način 
|
| ned 21 lis, 2007 6:33 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Tom'CaT je napisao/la: Oni muškarci koji su zgodni očigledno drže do svog izgleda........ Mislis da oni "nezgodni" ne drze do svog izgleda ili si napravia debeli "gaf" ....!? Ezri je napisao/la: Toliko ima naperlitanih fufa za koje se frajeri ..... Jel ti znas i jednu koja o sebi tako sto misli ..? A ima i onih cura koje su zavidne pa in je svaka zgodna cura na koju se "frajeri " ljepe , "napirlitana fufa "..[valjda san dobro napisa] ...samo one nisu napirlitane , inace bi se flrajeri na njih ljepili..! Tom'Cat je napisao/la: Ne znam zašto se cure toliko frustriraju oko svog izgleda A ka muski se ne frustriraju ..!? budi bar malo iskren ak si se vec ukljucija da dilas savijete..curama .. ! Ezri je napisao/la: a toliko je pametnih cura koje možda i nisu toliko privlačne a muški ih odmah otkantaju.
Draga moja ezri ... budimo malo bar iskreni fizicka je privlacnost prvo sto nas "okrene" ka nekoj osobi da joj ispitamo "puls" ....sve drugo pricaju oni koje sve zgodne cure [ "napirlitane fufe"] "otkantale: i tkve jadicke nemoj slusat i padat pod njihove teorie "o pametnim curama" ... To su ti uglavnom "pusionicari" koji su od cilog sela , svih zgodnih cura, dobili nogu pa trabunjaju gluposti ....da ublaze jad i spasidu ego ! Tocno je da svaka osoba ima neki "dar" u sebi i da ge treba otkrit i da more bit privlacna i zanimljiva ali ..fizicku ljepotu netriba "otkrivat" ona se odma vidi ... i to je tako i nije zato netko manje ili vise vrijedan kao osoba ...vec je samo "upadljiviji" suprotnom spolu sto ga stavlja u centar zbivanja i zelja dobrog dijela okoline... dobro posto smo "hju maannni" najcesce sexualnih zelja..i to se ne treba sramit rec...! Pozdrav Krastacina 23

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 22 lis, 2007 2:15 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Gledajte ljudi, ajmo realno...
Bilo cura, bilo decko...kada je negdje vani, nece on trazit cura po sistemu, gle ona izgleda pametno, idem uletit. Prije ce bit, pazi onaj komad, idem uletit. E ali kada se decko (ili cura) malo uozbilji onda je istuacija malo drukcija.
Ti prvo moras poznavat dobro neku curau da ustvrdis da je pametna, a znamo kako zvarsavaju pokusaji veze s prijateljima.
I btw. stvarno je glupo ljude razvrastavti na ljepe ILI pametne. neki imaju svega po malo, neki svega po puno, neki nijednog, kombinacije itd.
No vecina cura, kada vidi neku stvarno jako jako ljepu curu po mogucnosti izazovno oidjevenu, odmah pretpostavljaju da je glupa
| pon 22 lis, 2007 2:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Night je napisao/la: No vecina cura, kada vidi neku stvarno jako jako ljepu curu po mogucnosti izazovno oidjevenu, odmah pretpostavljaju da je glupa To je kako rekoh samo zbog jala..zavisti ... niceg drugog ali to vrijedi i za muske ..bez brige ..! A pojam "pametna" je toliko rastezljiv gotovo mislin nemoguce univerzalno definirat ..zpravo je najosobniji" stav kad su u pitanju veze ..mi cemo sve ucinit da "opravdamo" ono sto prirodno nemoramo nikom opravdavat , zasto nam je neka cura [ ili curama decko] privlacan .... Ja nebih htio rec da je nekom naprosto pojam "pametna cura" , kompenzacija za nelagodu koju osjecaju u drustu ..cesto izazvanu prijasnjim neuspjelim "saljetanjem" onih "zgodnih i glupih" cura ....zalosno ali je to valjda nacin da kompenziramo nesto sto nismo "ostvarili" .....!.. Uostalom razmislite malo... zato neki vas friend/ca govori da mu je cura/decko "pametna" ..zasto uopce ima takvu potrebu ..!? Pozdrav M.Monroe 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 22 lis, 2007 3:21 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
buco je napisao/la: To je kako rekoh samo zbog jala..zavisti Ne slažem se. koliko puta sam vidjela neku curu koja je obučena kao drolja i to sam o njoj u tom trenutku mislila... NO nisam ni u jednom trenutku ja poželjela biti takva.
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 22 lis, 2007 3:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Nightshoot je napisao/la: Ti prvo moras poznavat dobro neku curau da ustvrdis da je pametna, a znamo kako zvarsavaju pokusaji veze s prijateljima.
gulp... kako? btw... drago mi je vidjeti da jos ima ljudi koji vjeruju u algoritme koji "objasnjavaju" ljude 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 22 lis, 2007 3:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| pon 22 lis, 2007 7:19 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ezri je napisao/la: buco je napisao/la: To je kako rekoh samo zbog jala..zavisti Ne slažem se. koliko puta sam vidjela neku curu koja je obučena kao drolja i to sam o njoj u tom trenutku mislila... NO nisam ni u jednom trenutku ja poželjela biti takva. Dal bi mogla ak ti ni tesko opisat kak izgleda cura obucena ka "drolja: ja neznan pa biu me zanimalo ..kak u Zg izgledaju "drojle" da se znan cuvat kad dodjem ..jednog suncanog dana ... Pa i ja nisan pozelia bit ka "tarzan" [ pozelia i jesan] jer to nemrem bit nikako...sto ne znaci da su decki njegove gradje "glupani" a ja ka pametan i lip samo ca to niko ne vidi .... Pozdrav H.Bogarta 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 22 lis, 2007 8:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ezri je napisao/la: Zato kaj ( oni koji su fakat zgodni, slatki itd.) znaju da su zgodni, slatki itd.
...to bi ja rekao za cure... ...i to svjesno koriste da smotaju muškarce i postignu ono što hoće...
| sri 24 lis, 2007 3:33 pm |
|
 |
|