| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: "Kod Quarka"
Ima koji novi trač?
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 15 lis, 2007 7:41 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ma ima nesto oko dodjele nagrade ... al nesmin sad o tome... ceka se Sloan ....on bu ka to raspetljal.... nego jel ti vidis kak te Doktor gleda ..daj molin te pripazi se ...jest da djeluje malo ka smotano ali ..hmm.. tica je on... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 15 lis, 2007 7:56 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Bashir? UU, nisam ni skužila. Idem odmah dogovoriti sistematski pregled...hehe...
|
| pon 15 lis, 2007 10:27 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmmm i ca mi je to sad tribalo....!?... ka da san popija smjesu canara i krvavog vina ...! Al mozda mi oni doktor zahvali kojon plocicon vise ...hmm...dvi poluge kak smo se i dogovorili da mu "nastiman" tu malu....."sve ima svoju cjenu".. fino... cuj Morn jesi napunia oba zeludca..nisi.!  ...ok evo stize pice...! latinum je ipak najbolji ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 15 lis, 2007 11:12 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Evo da se predstavim konacno na forumu, za one koji me nisu upoznali na domiconu! ime: Luka god: 19(neki su mislili da sam stariji, odakle im ta luda ideja  ) lokacija: Donji Miholjac s cime se bavim, a da ne znate: Photoshop(ucim jos), mucenje, odvikavanje od alkohola, zahebavanje sta se slusa: uglavnom dance, techno i trance, ali i U2, Bon Jovi, Aerosmith eto toliko od mene! pa castim sve sa Šljivovicom 
| uto 16 lis, 2007 7:33 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@LDM Za te jedan specijalan napitak "ala Worf " , sok od sljiva ..a mi bu mo se pocastili sa sljivo-viskijem.....jel tako hju-maanni.... Dbro dosa u bar i puno latinuma potrosija ..! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 16 lis, 2007 7:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Vidim da Morn ne prestaje naručivati, pa nisam ni je neka sirotinja da ne mogu. Quark daj Kanar.
| sri 17 lis, 2007 12:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@BT os onaj skupli ili standardi ka dosad !? ..imam novu posiljku najboljeg kanara ...malo je skuplji ali....mislin..to triba probat..... Morn da sta vise takih....koji bi to bar bija .....! Slabo nam zenske svaracaju dobro decki ocete vi bit malo "pokretljiviji" ili...e..! Fino ih pozovete na vecericu ..lagano pice ..pa onda jos pica i zabave itd... Ajde da vas vidin.....ocete uspjet...ili cete mi tu kukat ..od vas dobijen i ja "napad" kukanja i cendranja .... A vi koji imte ka zensku , sto je lipo koji put ne izvedete na pice ..na veceru ...sta ste se zaboravili ponasat....hmmmm.. necete vi dugo tak...!

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 17 lis, 2007 2:08 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Donesi skuplji, već ću nekako nagovorit Morna da me počasti.
| sri 17 lis, 2007 2:53 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
jel me netko tražio? svratila ja nakratko....lijepo bi sjelo jedno romulansko pivo poslije ručka 
_________________ njanjanja
|
| sri 17 lis, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Svi samo piju! Daj jedan gagh!
( nakon što pojedem ću se zbljuvati te sjetiti da je Jadzia obožavala gagh a Ezri ga ne podnosi...)
|
| sri 17 lis, 2007 5:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Ezri si bila na Sferakonu, tamo je bilo Gagh-a za humane i sl. neklingonce. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 17 lis, 2007 5:41 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Nisam bila ali slijedeći put ću se nagaghat... Nadam se da će biti romulanskog piva
|
| sri 17 lis, 2007 5:54 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
morn, seksi sreco, smrsavio si? quark daj nesto zestoko 
| sri 17 lis, 2007 8:15 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
O cure drago mi je da vas opet vidin... @LB jedan "sok od sljiva" ca je nas novi clan donija ..probaj... @ezri ..gagh ! mislis oni crvi ?...ajme...moran vidit jer jos ima oni konjski les tamo bi moglo bit crvi.....al evo ti dotle pivo da dodjes k sebi ! @lil'me pa kako to jel te neko trazija ...pa Sisko te trazi na okolo .....  evo pivce ..i cuj znas ono o smileovima ...moramo dogovorit transfer ..ok !? @BT skuplji ...vidi ti njega ..ca si posta zamijenik zamjenika desetnika !? evo izvoli ..i pomalo...... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 17 lis, 2007 8:47 pm |
|
 |
|