Sada je: ned 20 ruj, 2026 1:39 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 51 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
 bucino i Chakyjevo trekeljanje sa V/M ankete 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: bucino i Chakyjevo trekeljanje sa V/M ankete
Aha tebi je dosadno ...hmm dobro...... :wink:

1: koliko bi platia ..? ...pa bas onoliko koliko san bia i napisa u jednom od 10tak postova na tu temu .... :P

2: nisan zna da je Picard posta stvar ..? ..ali ak si mislia na lik Picarda to se vec i ja pocinjen pitat ...! zasto je nalosije "dizajniran" lik u cijelon STserijlu [ od glavnijih]?..
..hmm.. da vidimo ...nevoli jest janjetinu... ne pije vodu...hmm.. sta jos... ne voli ni san sebe ... a dicu najmanje .. monoton..predvidiv..ka da ga je "father" kreira [ G.R] .....ima jos toga samo tko se se svega sjetit .. pun board ti je mojih "zasto ne" Picard .... #-o

Nego zasto tebi je najbolji "Piki" i zasto virujes u "ubermoral" ...? ako moze odgovor !? :lol:
Zasto ne volis ENT i VOY a izgleda i DS9 ..sto se da naslutit iz nekih tvojih odgovora ..o serijama ... a pogotovo "moralu" ..?

Pozdrav

Sheakspirova [ ne Seksova ! ] 11

Tehnika Pucanstvu !

pon 15 lis, 2007 11:33 pm
Inquisitor
Inquisitor

buco je napisao/la:
Aha tebi je dosadno ...hmm dobro...... :wink:

1: koliko bi platia ..? ...pa bas onoliko koliko san bia i napisa u jednom od 10tak postova na tu temu .... :P

pa ti si spominjao divx i sl... nisi spominjao originalne dvd... ili zapravo zelis reci da ti originalnost DVD ne znaci nista...

buco je napisao/la:
ne voli ni san sebe ... a dicu najmanje .. monoton..predvidiv..ka da ga je "father" kreira [ G.R] .....

i to je to?
nema ni jednog drugog lika koji je predvidiljiviji, monotoniji?
ajde dobro...

buco je napisao/la:
Nego zasto tebi je najbolji "Piki" i zasto virujes u "ubermoral" ...? ako moze odgovor !? :lol:

pa napisao sam to vec 100 puta... nebi se htio ponavljati i riskirati da me modovi izbrisu zbog ponavljanja :mrgreen: ;) (zvuci poznato zar ne? :) )

buco je napisao/la:
Zasto ne volis ENT i VOY a izgleda i DS9 ..sto se da naslutit iz nekih tvojih odgovora ..o serijama ... a pogotovo "moralu" ..?

volim ja njih... pa to su mi, uz TNGa i Red Dwarf, najdraze serije... ipak je to Trek
samo u njima mogu naci neke mane... dok u TNGu ne mogu... (a sto cu... ljubav prema TNGu mi pomutila razum :) )
ne mrzim ja njih kao sto ti mrzis TNG... daleko od toga... samo mislim da su mogle biti bolje da su bile TNG-astije (iako... istina... to bi se svidjelo meni i mozda jos trojici :) ... na svijetu :) )... ali to je samo moj stav...

uto 16 lis, 2007 4:20 am
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Chaky je napisao/la:
....ili zapravo zelis reci da ti originalnost DVD ne znaci nista...

Sto je to "orginalno" po tebi , kak bi ti to definira .kad je u pitanju video/audio zapis.? jel to iskljucivo ono sto nosi neku oznaku firme , licencu ili tkzv. zastitu od kopiranja ...ili ima neko potpuno drugo znacenje u tvom vokabularu..?..:?

Citat:
...pa napisao sam to vec 100 puta... nebi se htio ponavljati i riskirati da me modovi izbrisu zbog ponavljanja..

nadao san se takvon odgovoru..Pikardovski predvidiv..sad san pocea shvacat zasto ti je "drag" lik....neorginalan..ste obadva ...! :wink:

Citat:
...ne mrzim ja njih kao sto ti mrzis TNG...

Zar mislis da bih gledao nesto 4-5 x sto mrzim.?...pa nisan ja , nek me izvine , @T'grel , pa da pricam i pljujen po onom ca nisan ni gleda .....! :P

Citat:
... samo mislim da su mogle biti bolje da su bile TNG-astije (iako... istina... to bi se svidjelo meni i mozda jos trojici ... na svijetu ...

Da i dvojica su tu na boadu , jedanog san vec spomenija a evo ovaj drugi cak ima i svoj board za ST gdije se naravno velica rad i djelo druga Picada :mrgreen: .....zanimljiva koncentracija 3 od 4 .! :lol:

....fali jos jedan za 4 musketira ..gotovo pa san siguran da je i on na ovon boardu ..vidit ces javit ce se ...!? :mrgreen:

Pozdrav

Locotusova 1

Tehnika Pucanstvu !

uto 16 lis, 2007 12:48 pm
Inquisitor
Inquisitor

buco je napisao/la:
Sto je to "orginalno" po tebi , kak bi ti to definira .kad je u pitanju video/audio zapis.? jel to iskljucivo ono sto nosi neku oznaku firme , licencu ili tkzv. zastitu od kopiranja ...ili ima neko potpuno drugo znacenje u tvom vokabularu..?..:?

pa klasicno znacenje... dvd-i pusteni na trziste od strane cbs/paramounta... sa lijepim kutijama i onim dvd-ima veceg kapaciteta...

buco je napisao/la:
Citat:
...pa napisao sam to vec 100 puta... nebi se htio ponavljati i riskirati da me modovi izbrisu zbog ponavljanja..

nadao san se takvon odgovoru..Pikardovski predvidiv..sad san pocea shvacat zasto ti je "drag" lik....neorginalan..ste obadva ...! :wink:

heheh... to je skoro pa citat tvog odgovora na moje slicno pitanje prije par dana... tak da si i ti poput picarda ;) :mrgreen:

buco je napisao/la:
Citat:
...ne mrzim ja njih kao sto ti mrzis TNG...

Zar mislis da bih gledao nesto 4-5 x sto mrzim.?...

pa eto... oboje znaci volimo (ili samo "ne mrzimo" u tvom slucaju) citav trek :)

Avenija Buce Picarda :)

uto 16 lis, 2007 3:38 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Chaky je napisao/la:
pa klasicno znacenje... dvd-i pusteni na trziste od strane cbs/paramounta... sa lijepim kutijama i onim dvd-ima veceg kapaciteta...

hmm.. znaci kutija i dvd 10-takGB [double]..=== orginal !
Ako san dobro informiran kazu da su neki piratski uradci "lijepih kutija" tj. omota dvda cak bolje uradjeni od orginala [kvalitetnije] ipak je u cijeloj toj prici vazna samo matrica ...

Eto dolazkom digitalne tehnologije u gotovo svaki dom to se obilo se o glavu industriji "zabave" i sad je frka ...cijena uradka ovisi samo o kvaliteti zapisa koji zelimo a ne o kvaliteti opreme ...nepostoji vise strogi pojam matrica [izvornik] ...svi klonovi su matrice ... :wink:
Meni osobno ni bitno dal se potpisala bilo koja kompanija ili nije , vazn je samo format zapisa.
Ne kuzin zasto inzistiras na izrazu "orginal" kad on vec poduze ne znaci ama bas nis osin da ce te oderat 3--4 puta vise za istu kvalitetu slike i tona .... :mrgreen:

Citat:
..pa eto... oboje znaci volimo (ili samo "ne mrzimo" u tvom slucaju) citav trek

Valjda smo i to napokon skontali...ja nikad nisan reka d mrzin TNG da on ni "kanon" !? ..ili tako sto.. samo da je "malcice" dosadan .. monoton ...! :P

Citat:
Avenija Buce Picarda

bit ce nesto od tebe ...samo tako..ova nije losa ...kad neki politicari mogu imat ulicu sto nebi Picard i ja :mrgreen:

Pozdrav

Crvenog trga 1

Tehnika Pucanstvu !

uto 16 lis, 2007 8:01 pm
Inquisitor
Inquisitor

buco je napisao/la:

hmm.. znaci kutija i dvd 10-takGB [double]..=== orginal !
Ako san dobro informiran kazu da su neki piratski uradci "lijepih kutija" tj. omota dvda cak bolje uradjeni od orginala [kvalitetnije] ipak je u cijeloj toj prici vazna samo matrica ...

Eto dolazkom digitalne tehnologije u gotovo svaki dom to se obilo se o glavu industriji "zabave" i sad je frka ...cijena uradka ovisi samo o kvaliteti zapisa koji zelimo a ne o kvaliteti opreme ...nepostoji vise strogi pojam matrica [izvornik] ...svi klonovi su matrice ... :wink:
Meni osobno ni bitno dal se potpisala bilo koja kompanija ili nije , vazn je samo format zapisa.
Ne kuzin zasto inzistiras na izrazu "orginal" kad on vec poduze ne znaci ama bas nis osin da ce te oderat 3--4 puta vise za istu kvalitetu slike i tona .... :mrgreen:

pa ok... znaci platio bi 3-4 puta manje od trenutnih cijena?

sri 17 lis, 2007 2:39 am
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 51 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: