Re: bucino i Chakyjevo trekeljanje sa V/M ankete
Chaky je napisao/la:
....ili zapravo zelis reci da ti originalnost DVD ne znaci nista...
Sto je to "orginalno" po tebi , kak bi ti to definira .kad je u pitanju video/audio zapis.? jel to iskljucivo ono sto nosi neku oznaku firme , licencu ili tkzv. zastitu od kopiranja ...ili ima neko potpuno drugo znacenje u tvom vokabularu..?..
Citat:
...pa napisao sam to vec 100 puta... nebi se htio ponavljati i riskirati da me modovi izbrisu zbog ponavljanja..
nadao san se takvon odgovoru..Pikardovski predvidiv..sad san pocea shvacat zasto ti je "drag" lik....neorginalan..ste obadva ...!
Citat:
...ne mrzim ja njih kao sto ti mrzis TNG...
Zar mislis da bih gledao nesto 4-5 x sto mrzim.?...pa nisan ja , nek me izvine , @T'grel , pa da pricam i pljujen po onom ca nisan ni gleda .....!
Citat:
... samo mislim da su mogle biti bolje da su bile TNG-astije (iako... istina... to bi se svidjelo meni i mozda jos trojici ... na svijetu ...
Da i dvojica su tu na boadu , jedanog san vec spomenija a evo ovaj drugi cak ima i svoj board za ST gdije se naravno velica rad i djelo druga Picada

.....zanimljiva koncentracija 3 od 4 .!
....fali jos jedan za 4 musketira ..gotovo pa san siguran da je i on na ovon boardu ..vidit ces javit ce se ...!?
Pozdrav
Locotusova 1