|
Sada je: uto 11 kol, 2026 12:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 Re: Rikon 2007 - 5.-7. 10.
evo ja sam upravo objasnila tdi tko je borg queen ja sam se za divno čudo uspjela naspavati...makar su mi chaky i mario hrkali kraj uha, poludjela sam rikon je fora...sad smo bili na kavi s lavicom...kupila sam si kockice...igrali smo kockice i još svašta pomalo sinoć, pili smo trčkarali okolo čak sam bila i na nekim predavanjima... edit: upravo nam se pridružio el presidente 
_________________ njanjanja
|
| sub 06 lis, 2007 3:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Kratko i jasno potvdujem svoj dolazak 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 06 lis, 2007 4:36 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
...EVO VIDIM GA JASNO I GLASNO.... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 lis, 2007 4:38 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
...Dakle, da rezimiramo. Je**š udrugu kojoj neka NN udruga iz Mrduše Donje organizira Konvenciju i to naziva prvim Star Trek konom. Da, to je tužno imajći u vidu da postoji već 6 godina. A da ne pričamo sramotne činjenice da članovi udruge griješe pri podacima o ST-u , a da ne pričamo da se nema pojma o nekim glumcima iz ST-a, što su i što rade u životu. Ali neka Vas to ne brine, ja volim ST kao space operu. Uz mal dodatak znanstvene potke. Q (Mirko von Mitterburg  ).
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 07 lis, 2007 2:57 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
kaj je ovo? Ništa nas ne obavještavate! Jel ima kaj zanimljivog? Jel tko trijezan?
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 07 lis, 2007 1:59 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mirko von Mitterburg je napisao/la: ...Dakle, da rezimiramo. Je**š udrugu kojoj neka NN udruga iz Mrduše Donje organizira Konvenciju i to naziva prvim Star Trek konom. Da, to je tužno imajći u vidu da postoji već 6 godina. heh... ajde ti nadji prostor za nasu konvenciju uz 0 kn potpore ... nije zagreb pazin da je prostor dostupan kad vam se sprdi  Mirko von Mitterburg je napisao/la: A da ne pričamo sramotne činjenice da članovi udruge griješe pri podacima o ST-u , a da ne pričamo da se nema pojma o nekim glumcima iz ST-a, što su i što rade u životu. eh... ja volim ST... a ne glumce... i ako smatras da je znanje detalja o Beltranovom osobnom zivotu nuznost za svakog trekkija, onda grijesis  ako to sam ne kuzis i ako ovo nije samo jeftina provokacija onda bi se trebao zapitati da ponekad u zivotu ponekad treba znati filtrirati smece koje ti nece trebati u zivotu  kako ce mi informacija o Beltranu, kao tolkienovcu, biti korisna kod veceg gusta prilikom gledanja STa?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 lis, 2007 5:26 pm |
|
 |
|
Ensign
|
alo ljudovi! fala šta ste došli, nadam se da vam nije žao što ste došli. sve šta vam nije valjalo ili vam je valjalo slobodno pošaljite na naš mejl ili na forum da znamo di smo sve zaj.... inače, ne znam imenom osobu koja je slikala "šank u 22 h" ali mi je žao što nije pobijedila... osobno mi je bila to hnajbolja slikica 
| ned 07 lis, 2007 8:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ezri je napisao/la: kaj je ovo? Ništa nas ne obavještavate! Jel ima kaj zanimljivog? Jel tko trijezan? A ocito se nikome ne da pisati report, a ni meni Meni je bilo ok! No bilo nam je svima zanimljivo putovanje u Rijeku kak mi se cini HZ-om  i onda samo da mi netko kaze da je bolje putovat vlakom BTW bus mi je bio zakon pri povratku, prospavao gotovo cijeli put Neznam za ostalu ekipu no ja sam otisao poslije ponoci, relativno su jos bili trijezni Evo jedna slikica na more sa zgrade FF u Rijeci 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 07 lis, 2007 8:23 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
poslije više nismo bili nimalo trijezni mislim da mi je ovo bio najbolji rikon po programu i zanimljivosti 
|
| ned 07 lis, 2007 9:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
slike od lil'mee bumo stavili sutra na forum a cvicek bude valjda jednom rikon je stvarno bio jedan od najboljih... i definitivno naj od ovih zadnjih par godina pohvala... stalno dostupne igre s kojima se lijepo moglo ispuniti vrijeme, sank na faksu, nekoliko jako zanimljivih predavanja kritika... malo bi se kvizovi trebali oziviti... da bude zanimljivo i onima koji ne igraju... na kraju je "najslabija karika" bila ispala odlicno... trebala se bolje iskoristiti glavna dvorana sa projektorom... moj telegrafski rikon report (ne nuzno tim redom  ) petak zezanje u vlaku na tudji racun - zakoceni vlak - zezanje u vlaku na moj racun  - cvicek se buni sto mora nositi torbu uzbrdo u rijeci - otvaranje rikona sa mracnim figurama koje TDA nije uopce dozivjela - spremanje stvari u spavaonu - prvo (dosadno) predavanje i bjezanje sa istog sa Lil'Mee - otkrivanje sobe sa board gameovima - prva piva - prepricavanje zgode iz vlaka - dosli moris, martina m. i ostali istrani - dosla tihana - piva - cvicek casti s pizzom - piva - prvi kontakt lil'mee sa playstationom i odmah 3 pobjede za redom u tekkenu - predavanje - kockice i lil'mee koja spava - tihana zaspala nakon kockica - piva - spavanje u 5 ujutro u predavaoni - budna lil'mee subota budenje u 11 - odlazak u centar - sastanak sa lavicom, klopa i kava u bircu sa fora pogledom - ugodno iznenadjenje za lil'mee - kisa - cedevita - piva - fora predavanje - dolazak el presidentea - "i'm with stupid majica" i sef warsera - stand udruge - piva za 0 kn - robot rally (novi najdrazi board game) - klopa- paintball headshot - fora ali kratko predavanje - piva - igra citadel - piva - karaoke kat ispod - piva - TDA i novi "brijac" - 2. mjesto za naj fotku Rikona i nagrada od 5 piva - setnja - moris odlazi - spavanje na klupi nedjelja bol u cijelom tijelu - spremanje i odlazak - trka kroz rijeku - voznja napred natrag
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 lis, 2007 11:06 pm |
|
 |
|
Counselor
|
malo je zmućkao redoslijed događanja ali to je otprilike to 
|
| ned 07 lis, 2007 11:23 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Bok ekipo! Baš mi je drago da smo se družili i zekali i igrali kockice.  Bez svih vas bi bilo dosadnije. Vidimo se opet kojom zgodom, kod vas u udruzi ili na slijedećem konu. 
| pon 08 lis, 2007 12:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
eh, posto se tu vec pricalo o tome sto je sve bilo, ja cu samo kratko... Rikon je po mom -konvencija s uvjerljivo najmanjim brojem debelih ljudi (ili ti ga -pravih trekija, nerdova, geekova i inih ljudi) jerbo takvi ostanu lezati na nekoj od tisuca stepenica koje treba prevaliti da bi se uopce doslo do Rikona. (ili ostanu zakoceni u vlaku i slicno) Covjek to jos ni ne zna kad nakon pentranja po Rijeci konacno ugleda zgradu na kojoj pise veliko VOLIM TE i Rikon ispod toga  pa kad dode tamo shvati kako ce trebati povece kolicine pive da bi se uspio nositi sa svim tim naporima... ja sam prakticki stalno pio... al nisam se bas uspio napit kak spada... a objasnje lezi u tome sto sam stalno trckarao gore dolje trazeci fun stuff  i uvijek bi zakasnio na pocetak kviza. A nazalost kvizovi su svi takvog tipa da ne primaju padobrance i nisu bas zanimljivi za iste... osim najslabije karike.. koja je bila vise istrakonskog tipa, sto se vidilo i po broju gledatelja. Moram stvarno pohvalit najslabiju kariku -super odradeno, super zabavno i Mirko->IN YO FACE! Enivej, po mom, sve je bilo odlicno organizirano i fakat se osjetio trud organizatora sto mi je jako drago -bravo ljudi! Mislim ono, bilo je cak i graha i red bula -kud ces bolje nakon pijane noci! Dosta toga nisam vidio kao npr. paint ball na koji su nas nagovarali warseri, racunajuci da smo umorni od stepenica te da cemo bit lake mete  Odgovorili smo im lijepom slikom s njihovim predsjednikom  koju molim da se objavi ovdije. Igraone se bile pun pogodak (board gameovi, magic, PS2) i tamo sam proveo vecinu vremena (onoj s board gameovima) dok se vecina ekipe ubijala od deranja na karaokama i parole "NEMA SPAVANJA NA KONVENCIJAMA" koju se tolko trudim uvesti kao standard  ..svida mi se sto imam utjecaja  Ugalvnom, organizatori su probali pokupiti dobre stvari koje smo vidili na drugim konvencijama i spojiti ih na Rikonu ...sto je pokusaj vrijedan hvale i mislim da im je dobro uspijelo, a najbolji dokaz za to je onaj jedinstven osjecaj u nedjelju ujutro kad jedva secete hodnikom jer je tolko preljepljiv od svega... ko poslije dobrog tuluma 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 08 lis, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
uf, bilo je dobro. Osim sto smo si dobro popili i skinuli koju kilu, fakat je bilo zabavno i igre i turnir u magicu i oni vampiri. Cijeli ponedjeljak se odmaram i svejedno mi se neda sad bit na poslu i radit, umjesto da ko svi normalni ljudi spavam doma. Dakle jos jedan zanimljivo proveden vikend 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 09 lis, 2007 10:10 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
maX je napisao/la: Dosta toga nisam vidio kao npr. paint ball na koji su nas nagovarali warseri, racunajuci da smo umorni od stepenica te da cemo bit lake mete
...jao , jao... da smo ja i Ezri išli... razbili bi ih!! ...mi ne volimo gubiti!!
| uto 09 lis, 2007 11:29 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|