| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
Jedan listic ==998,32kn !..da uz sitnniju proviziju ....zbog troskova konverzije papira u latinum znaci listic==1398,55..! Ma ko je vidia pairima placat .. di toga jos ima ..jes ti ispa iz vremenskog stroja ..ajme 100%..jesi ..!? Jesmo li jos za jedno pice ..bas ti dobro krenulo....! "Zivi i zdravi bili i puno latinuma spiskali"

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 05 lis, 2007 1:47 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja pijem samo sa MORNOM, bas mi prića o svojih 17 braće i sestara
| pet 05 lis, 2007 2:52 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Onda bi triba popit za svakog po jedno pice ... kad tako lipo prica...! Nego kak to da nisi na Rikonu ..bojis se putovat .. ili mislis da tamo ni zanimljivo ...ili...heh..mozda bude dabo girls tamo..cuj ..nikad se nezna !? "Zivi i zdravi bili i puno latinuma spiskali" 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 05 lis, 2007 6:37 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
1 Delivian čokoladu...i zemaljsko pivo... i rado bi društvo nekakvo ako je to ikako moguće 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 lis, 2007 4:05 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Pa kaj je tako dosadno na Rikonu pa da bježiš na forum  ??
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 06 lis, 2007 4:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Sinoć sam puno popio, no MORN je popio puno više, ipak on ima dva želudca
| sub 06 lis, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ezri je napisao/la: Pa kaj je tako dosadno na Rikonu pa da bježiš na forum  ?? nije to,čekam da prođu neka predavanja...pa kratim vrijeme-inače je super...i sad će tek predvečer počet prava zabava
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 lis, 2007 4:20 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
oh... TDI je sinoc stvarno bilo zabavno nema ironije 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 lis, 2007 5:03 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Jel smijemo znati zašto?
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 07 lis, 2007 5:07 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 lis, 2007 5:18 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Konobar, dajte jedno piće čakiju da razveže jezik
| pon 08 lis, 2007 1:27 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Znaci pice za @TDA ...cokolada ..moran u skladiste .....odma se vracan ! Ah evo ..jedna nije "milka" al evo je...! Evo i vama decki pice ....! @nego gdjice @TDA sto to cijem o vasen festanju , navodno je bilo ludo !? .... Nemojte me pitat odakle mi to , znate da ja sve cujen....pa bas bi me zanimalo sto je to bilo , a i promet u baru bi se poveca ...biznis na vidiku ...sto kazete ..oce past pricica !? @chaky ak ne mislis rec nemoj nas jeskat jer cu zvat HZovce [ tj nusikance ] da te "opljeve" .... No da cujen tvoju verziju kad si vec pocea...izvoli pivce ..slusam ...vi ostali sta ste naculili usi ?.. pomalo i vi cete cut .....e..! "Zivi i zdravi bili i puno latinuma spiskali"

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 08 lis, 2007 2:49 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
sorry... official section 31 business 

|
| pon 08 lis, 2007 3:00 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Aaa na Sloana se pozivas... hmm ja necu sad zvat FTU ...ma sad bu dosel expert za te stvari , "krojac" Garak .... pa bus propjeval kad ti on "mjeru" uzme ... ! Stvarno svestarn krojac i dobro mu ide delo .."krojenja i sivanja " naravno ..! A ti sad vidi ....hihi ! Os jos jedno popit mozda se opustis..dok krojac ne dodje..!? "Zivi i zdravi bili i puno latinuma spiskali"

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 08 lis, 2007 3:13 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
a daj jedan kanar... svi na zemlji puno pricaju o njemu pa me zanima sto je to

|
| pon 08 lis, 2007 3:56 pm |
|
 |
|