| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: danas sam dao ispit i sad ... (za studente)
...ja se zaboravio pohvaliti da sam rasturio engleski i dobio 4 
...a danas sam dobio 5 iz Ekološke poljoprivrede... ...to je bio izborni predmet...
...ja dolazio na predavanja , pa se isplatilo...
| sri 19 ruj, 2007 11:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Prosli tjedan sam podigao ocjenu sa 2 iz pismenog na 3 na usmenom iz Programskih metoda i apstrakcija, a danas sam dao Ekonomiju i organizaciju poduzeca sa 3 . 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 25 ruj, 2007 12:33 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i sad... idem na posao 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 01 lis, 2007 3:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dao sam godinu (sve ispite) i upisao višu godinu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 01 lis, 2007 4:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Dao sam godinu (sve ispite) i upisao višu godinu. ..bravo!! ...čestitke!!
| uto 02 lis, 2007 3:22 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Hvala. Takva situacija bi trebala biti kod većine studenata da daju sve ispite.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 02 lis, 2007 4:25 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
je.... cestitke!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 03 lis, 2007 12:08 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Evo josh jedna tema za mene.
Polozhila u septembarskim rokovima: 1. Njemachku knjizhevnost prosvjetiteljstva 2. Diktat 3. Morfologiju glagola u suvremenom njemachkom jeziku 4. Sturm und Drang (Oluja i nagon) i Weimarska klasika - pokret u njemachkoj knjizhevnosti od 1770 - 1785 godine.
| sub 06 lis, 2007 12:36 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Polozio sam Otpor I (-5).
Sad imam mogucnost polaganja Prigusnice II.
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sub 06 lis, 2007 12:58 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...čestitke!
...no , imaš li pojima kako to smiješno zvući??
...nek, na kojem si ti faxu?
| uto 09 lis, 2007 11:50 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Mr.bobo je napisao/la: ...čestitke!
...no , imaš li pojima kako to smiješno zvući??
...nek, na kojem si ti faxu? Ajao...boli...too much irony... 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 09 lis, 2007 5:47 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Prvo čestitke Chakyu na ispitu, zatim čestitke T'Grelu na godini i Isprike što kršim pravilo ovoga posta koje nalaže kako je za studente...ali ja upravo diplomirao prije tjedan dana.  A bilo je to prije možda godinu ili manje kada sam poslao ovdje prvi post tražeći neke informacije jer sam ga želio pisati temu Star trek filozofija znanosti...no nakon što je ''niži mentor'' pristao i ja stao pisati i raditi na konceptu onaj ''viši mentor'' je odbio temu...tako da sam napravio kompromis...nije Star Trek već Thomas Kuhn(jedan glasoviti povijesničar,socijolog i filozof znanosti) i filozofija znanosti...no nebitno. Uglavnom, ajm faken gotov, fajnli!!! Popite piće za mene i stavite ga na moj račun 
| uto 09 lis, 2007 7:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Kolokvirao sam danas kondezator I! Grgo suti!
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| uto 09 lis, 2007 10:22 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|

|
| sri 10 lis, 2007 3:13 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Hvala Chaky, hvala! 
| sri 10 lis, 2007 12:19 pm |
|
 |
|