| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 kutije za papirnate rucnike!!!
gledala sam one chakyeve pizdarije - sta vam je draze i tamo naisla na aparat za susenje ruku i to me sjetilo... ne znam koliko posjecujete WC-ove u kaficima, restoranima, benzinskim postajama, itd., ali u zadnjih par godina one kutije/spremnici/dozeri za papirnate rucnike su dozivjele procvat sto se diverziteta tice, svako malo se sustretnem s nekim novim modelom i vise mi je to postalo konfuzno - ne znam s koje strane sta i kako da potezem... dakle sta vi mislite o ovom jako bitnom problemu? 
| čet 20 ruj, 2007 8:08 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: kutije za papirnate rucnike!!!
ma bitno da se navlacenje s kutijom za papire događa nakon presudnog trenutka tako da ga nevidim kao neki problem. kad dođe na red imam vremena za to. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 20 ruj, 2007 11:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa ja sam samo sretan sto uopce naletim na papir umjesto one "przilice ruku" ponekad i ja provedem minutu buljeci u te spremnike i razmisljajuci kako se oni dovraga koriste ... ali to je ipak manje zlo od alternative... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 21 ruj, 2007 5:16 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Glavno da stvar obavlja posao.... I da u wc-u, po mogućnosti, ima papira...
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 21 ruj, 2007 5:30 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
svio ti rade na principu povuci-potegni 
| sub 22 ruj, 2007 1:22 am |
|
 |
|
luda baba
|
Nightshoot je napisao/la: svio ti rade na principu povuci-potegni  ne rade! u tome i je problem! ocito nisi dobro upoznat sa sirokom paletom kutija za rucnike... srami se! 
| sub 22 ruj, 2007 9:11 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: Nightshoot je napisao/la: svio ti rade na principu povuci-potegni  ne rade! u tome i je problem! ocito nisi dobro upoznat sa sirokom paletom kutija za rucnike... srami se!  heh, neznam, ali svi sa kojima sam se srtenuo rade na tom principu: Upute 1.Pronadzi stvar koju treba povući-potegnuti 2.Ustanovi dali radi po principu povuci-potegni ili potegni-povuci 3.Djelovati po principu 4.Obrisati ruke ili druge djelove tjela od vode ili bilo kojeih drugih anorganskih (mozda cak organskih muahaha) tvari
| ned 23 ruj, 2007 12:27 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmm.. ja mislin ak je tako to ozbiljno s sranj** onda je najbolje ko neki nasi susjedi nosit bocu vode ....bar znas da nije za pice i ne moras mozgat kak to funkcionira ...! Pozdrav Ucinkovita 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 23 ruj, 2007 12:41 am |
|
 |
|
luda baba
|
@ Nightshoot - samo da si malo putova po autocesti znao bi da ne funkcioniraju svi na povuci-potegni princpu @ buco - najbolje ostavit nase susjede s duznim postovanjem po strani...  ovdje je ipak rijec o paprnatim rucnicima za brisanje ruku, a ne WC papiru, ozbiljna je to razlika.... 
| pon 24 ruj, 2007 11:45 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
hmm.. meni iagleda samo malo siri i zis vise !? vijerojatno su iz iste smjese izvaljani ....! E sad oda onog 1/2 kraceg za brisanje du**ta zovu toaletni papir a ovog dizeg za brisanje ruku ..! Mora se priznat domisljato ... Pozdrav Duzina je uvek bitna !

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 24 ruj, 2007 12:59 pm |
|
 |
|
luda baba
|
buco je napisao/la: hmm.. meni iagleda samo malo siri i zis vise !? ke??? eee, i ja sam mislila da je to ista smjesa, ali ne  zajebani su ti oni! izgleda da su rucnici za ruke puno slabije razgradivi, pa se uopce ne bi smjeli bacati u WC skoljke... 
| pon 24 ruj, 2007 1:11 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Hmm.. pa zato je mozda bilo problema s WCima u disko/plesnjak di san radia ? .. cistacia bi jednostavno prepolovila one za ruke brisat i tako rijesila "trenutni problem "..! Neznam to oko tocno smijese ali pretpostavljan da je stvar smo u polimernom sastojku tj postotku jer ga i WC papiri imaju ka "aditiv" za cvrstocu ..! Jes da ni bas neka rasprava no zivotna je tema i o vrlo zivona ..! Pozdrav trckalice 13

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 24 ruj, 2007 1:48 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ma da se to riješit ak imaš maramice u torbi... ljudi moji, postoje i gori problemi...u nekim wc-ima postoji veća misterija...kako se pobogu pušta voda!? fensišmensi aparata 13 
_________________ njanjanja
|
| uto 25 ruj, 2007 1:07 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Za neke to nazalost uopce ni problen.. jednostavno ne trose vodu na take stvari... Vijerojatno ekoloski savijesni... cuvaju nase najvece bogatstvo ..vodu..a mi se ljutimo jos na njih....hmmm ..neznam ! Pozdrav Papirnatog zmaja 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 25 ruj, 2007 1:55 am |
|
 |
|
luda baba
|
Lil'Mee je napisao/la: ma da se to riješit ak imaš maramice u torbi... ljudi moji, postoje i gori problemi...u nekim wc-ima postoji veća misterija...kako se pobogu pušta voda!? fensišmensi aparata 13  da, da... ali mislim da je taj problem u nas tek u povojima... nismo jos dovoljno razvijeni za visoku WC skoljka tehnologiju! bojim se da nas pravi problemi tek cekaju s ulaskom u europsku uniju... pricala mi je prijatljica neki dan kako je zbunio WC u Ceskoj u kojem se voda pustala pritiskom na kvaku WC-a 
| uto 25 ruj, 2007 2:11 am |
|
 |
|