| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Anketa:BIG BROTHER-BEZ MILOSTI
modesty blaise je napisao/la: ak je nefunkcionalno iznutra, mora reagirati na ono izvana
ono izvana?... sabor i vlada? ja bas i ne cijenim previse novinare... ponekad manje od politicara... ponekad  ... i nebi htio da oni odlucuju o mom zivotu  no da se vratimo na temu... cuo sm da su i u engleskom BBu imali malu BB kucu. Da li je netko upoznat sa detaljima oko te male kuce... na koju foru se netko vrati u veliku? Na koju foru se ispada skroz van?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 23 ruj, 2007 6:24 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 Re: jo
dtoplek4 je napisao/la: di se mogu prijaviti za statista??? http://www.statisti.com, tamo ti pišu kontakt brojevi i sve ostalo 
_________________ njanjanja
|
| uto 25 ruj, 2007 10:33 am |
|
 |
|
Admiral
|
Moje kratko javljanje... Vidim da se i dalje ovdje piše... U Big Brother kući ima puno novosti... Odakle da krenem? Stanari su i dalje meni pomalo dosadni. Da nije Tajne kuće sigurno Big Brother više ne bih ni pratio... RTL TV obečala je zaštitu SVIM stanarima Kuće, a pogotovo Hrvoju... Seksa i dalje nema, al zato neki i dalje žele napustiti kuću... Vita je ovog tjedna vladarica kuće (jadni ostali stanari)...
P.S. Dolazit ću na Forum koliko god češće budem mogao. Kroz nekih mjesec dana prelazim na CarNet, pa će me biti češće... Pozdrav od Kunića...
|
| čet 27 ruj, 2007 5:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Kunić je napisao/la: RTL TV obečala je zaštitu SVIM stanarima Kuće, a pogotovo Hrvoju... kakvu zastitu?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 28 ruj, 2007 4:18 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..kakvu zastitu?.." A sta mislis kakvu..? Stvarno @chaky jesi se "markira" u publiku da te moremo prepoznat .!? "USSC admin" na majci ....! Pozdrav Ginekoloska 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 28 ruj, 2007 12:17 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: Kunić je napisao/la: RTL TV obečala je zaštitu SVIM stanarima Kuće, a pogotovo Hrvoju... kakvu zastitu? Policijsku... Bar sam tako pročito u 24sata... Žao mi je Hrvoja, ali ipak je znao da će javno priznanje donijeti i mnoge zle komentare. A vi koji mu prijetite fakat ste jadni! MOJIH TOP5 FAVORITA: 1.Maja-Paola 2.Ivana 3.Senka 4.Tessa 5.Arsen A vaši favoriti su?
|
| pet 28 ruj, 2007 12:39 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"...Policijsku..." Sta je "zasticeni svjedok" ...? @Kunic cuj ovih prvih 4 je zbog toga ca su cure ili ..bas su likovi koji si i zamislja u BB kuci...? Pozdrav USKOKova 13

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 28 ruj, 2007 1:25 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: "...Policijsku..." Sta je "zasticeni svjedok" ...? @Kunic cuj ovih prvih 4 je zbog toga ca su cure ili ..bas su likovi koji si i zamislja u BB kuci...? Pozdrav USKOKova 13 Nisi čuo da mu prijete? Prvih 4 zato što su mi cure super na odnosu na prošlu sezonu... A već je krajnje vrijeme da i ženski rod dobije pobijednicu... NAPRIJED CURE Samo se malo dvoumim između Tesse i Stipe... Ljudi ako se Stipe ne vrati u Veliku kuću e onda stvarno...
|
| pet 28 ruj, 2007 1:31 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Evo da malo nešta i napišem. Hrvoje je napustio Big Brother kuću. Šta reći? Dečko je stvarno promijenio stav mnogih ljudi prema homoseksualcima. Napravit ću anketu o tome.
O Big Brotheru više ne pišem, jer su mi stanari već malo dosadni. Od ovog tjedna pisati ću o nominiranima i o onima koji su izbačeni.
|
| sri 10 lis, 2007 4:56 pm |
|
 |
|
Admiral
|
BIG BROTHER-EMISIJA UŽIVO. DANAS, 12.10.2007.GODINE. RTL TELEVIJA. 20:00 SATI.
Danas nas očekuju nova iznanađenja koja nam sprema Big Brother.
|
| pet 12 lis, 2007 4:08 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ovaj tjedan nominirani su:Goran, Mirela, Senka i Ivana.
GORAN U početku mi se činio kao O.K. dečko, ali u zadnje vrijeme jako je promijenio ponašanje. Stanari mu najviše zamjeraju to što je jako uredan i što stalno čisti. Uz to stanare je zasmetalo što je neke njihove stvari bacio u takozvanu vreću srama. Goran je stanar koji je po drugi puta nominiran. Ne računam prve nominacije.
MIRELA Jedina Zagrepčanka. Vrlo lako plane i gotovo da ne postoji stanar s kojim nije imala razmirice. Smatra da su se Ivana i Goran udaljili od ostalih stanara. I da nisu pokazali suosječanje kada je Hrvoje napustio Big Brother kuću. Mirela je po prvi puta nominirana.
SENKA Njezino prijateljstvo sa Majom-Paolom sve je slabije. Od muških stanara najviše joj se svidio Arsen. Simpatična i draga Senka bi ove nominacije vrlo lako mogla preživjeti. Ona je također po prvi puta nominirana.
IVANA Bila je druga po redu na mojoj ljestvici favorita, ali neke njezine izjave i reakcije promijenile su moje mišljenje o njoj. Bez obzira na to što ona kaže jasno se vidi da je zanima jedino pobijeda. Zbližila se sa Goranom i smatra da su mnogi stanari predjetinjasti. Najviše razmirica imala je sa Mirelom. Smatram da će upravo Ivana napusti Veliku Kuću i preseliti se u Malu Kuću. Ona je kao i Mirela i Senka po prvi puta nominirana.
Iza nas su prve javne nominacije. Kako su ih stanari primili? I kako će se ponašati nakon njih? Preostaje nam da gledamo Big Brother.
|
| sub 13 lis, 2007 3:20 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Zbog mog odlaska sa Foruma više neću biti u mogućnosti pisati o Big Brotheru. Ako netko želi neka slobodno piše.
|
| ned 14 lis, 2007 12:47 pm |
|
 |
|
Trekkie
|
ovaj big brother je najbolji do sada i mislim da će biti neisvjesno do samoga kraja ali ja mislim da MAJA-PAOLA I MIRELA S THE BEST
|
| pon 15 lis, 2007 2:44 pm |
|
 |
|
Admiral
|
E jučer je bila ZAKON emisija! Ukratko: Ušla je zlatna stanarka Mateja, a u Kuću su još ušli i Stipe i Vita. Ovaj tjedan gledatelji odlućuju tko će biti nominiran, a stanari izbacuju. Moja preporuka glasajte za Ivanu!
|
| sub 27 lis, 2007 2:07 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Bliži se kraj Big Brothera i odlučio sam se malo raspisati o trenutnoj situaciji u Kući i ovoj sezoni. Puno se toga promijenilo od mog zadnjeg pisanja u ovoj temi, pa da krenem s pisanjem.
BIG BROTHER-BEZ MILOSTI 4 SEZONA Za početak opčenito o ovoj sezoni. Za ovu se sezonu može sa sigurnošću reči da je bila puna iznanađenja i da je Big Brother bio bez milosti. Stanari su skupo plačali svako nenošenje mikrofona (sa iznosa ukupne nagrade skidano im je minimalno 5000 kuna). Promijenjeni su i tjedni zadatci. Sada su se borili za prevrijednih 100 000 kuna. Da pojednostavim:Svaki izvršeni tjedni zadatak donosi im 100 000 kuna na fond glavne nagrade. Tako su na kraju mogli osvojiti ukupno 1 500 000 kuna. Kao i u svakoj sezoni netko mora napustiti Kuću. Sljede stanari koji su dosada napustili kuću:Ivana, Vita, Mateja, Mirela, Senka, Valentino, Goran, Hrvoje i Stipe.
TRENUTNA SITUACIJA U KUĆI Kraj ove sezone polako se bliži. Ostalo je još samo 12 dana. Prošli petak na iznanađenje svih nas izašao je Stipe. Poznat je i prvi FINALIST-Arsen. Sljeddeća petorka bori se za vašu naklonost i za ulazak u FINALE. A oni su:Maja-Paola, Tessa, Martina, Krešo i Vedran. Tko će poibijediti saznat čemo uskoro.
|
| ned 09 pro, 2007 7:07 pm |
|
 |
|