| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
|
 Fizika zvjezdanih staza
Jeste li pročitali ovu knjigicu Lawrence-a Krauss-a?!?
Naručio sam je čim sam se domogao para...nisam požalio.
Hawking je pisao predgovor, knjiga je i zabavna i duhovita i
ozbiljno stručna...
| čet 01 vel, 2007 12:01 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Jesam. Pročitao sam ju od A do Ž. Samo imam kritiku na prevodioca. Upropašten je djelomice prijevod jer ga je radio Predrag Raos.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 01 vel, 2007 12:02 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Novopečeni hrvatski
Da...ima nekih badastih rečenica i fraza...no nisam im dopustio da mi oduzmu užitak...tamo sam prvi puta čuo 'živite dugo i berićetno' hehe
| čet 01 vel, 2007 12:05 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
procitao i svidjela mi se.
ozbiljna, strucna knjiga koja govori o treku sa ospekta znanosti, ali nije ju tesko za citati, stovise, iznenadio sam se koliko je razumljiva i zanimljiva. na jako dobar nacin ispreplice trek sa stvarnoscu i bas se vidi da je autor dobro upoznat sa trekom.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 01 vel, 2007 12:07 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Da
Mudro zboriš! Istu metodu ću morati i ja primijeti uskoro, kada se latim tog diplomskog, uzeti sve epizode i jedu po jednu...sumnjam da ću stići
| čet 01 vel, 2007 12:12 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Fizika zvjezdanih staza...
jel ko pročito tu knjigu od Kraussa... Ja bih htio ali ne mogu je nabaviti, pa ako ima ko da posudi, thx
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 06 kol, 2007 3:47 pm |
|
 |
|
Captain
|
 Re: Fizika zvjezdanih staza...
daso je napisao/la: jel ko pročito tu knjigu od Kraussa... Prilicno dobra. Zanimljiva knjiga, definitivno preporuka za procitati. Nadje se ebook engleske verzije na netu... Javi mi se na MSN kad budes online, mislim da imam negdje.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| pon 06 kol, 2007 4:56 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Fizika zvjezdanih staza...
ok, cut cemo se
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 06 kol, 2007 5:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Fizika zvjezdanih staza
Evo danas sam dobio knjigu Javim s komentarima kad nađem vremena da ju pročitam 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 01 ruj, 2007 2:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja se predbilježujem sljedeći za posuditi knjigu... ...baš me uhvatila čitalomanija...
| pet 07 ruj, 2007 10:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Od sljedečeg tjedna će i ova knjiga biti u našoj arhivi, pa se može posuditi 
|
| pet 07 ruj, 2007 8:09 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
...knjiga je fenomenalna...ne mogu vjerovati da ju još neki trekkiji nisu pročitali-ne znate što propuštate
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 23 ruj, 2007 5:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nismo baš imali previše prilika doći do nje 
| pon 24 ruj, 2007 4:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nismo baš imali previše prilika doći do nje  Dolazi ti knjiga u četvrtak u klub...pa možeš rezervirat 
|
| pon 24 ruj, 2007 9:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...potvrđujem rezervaciju!! 
| uto 25 ruj, 2007 3:36 pm |
|
 |
|