| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Re: Anketa:BIG BROTHER-BEZ MILOSTI
Imate pravo ljudi ove godine je malčice dosadno... Ali show je tek počeo... MOJIH TOP 5 FAVORITA 1.SENKA 2.MAJA-PAOLA 3.ARSEN 4.KREŠIMIR 5.HRVOJE Zašto baš oni? Senka-cura je skroz simpa Maja-Paola-cura mi je neodoljivo simpa Arsen-čini mi se kao O.K. dečko Krešimir-jedan od rijetkih Slavonaca u Kući Hrvoje-e ovaj bi dečko mogao iznenadit i odnijet pobijedu Hoče li ove godine NAPOKON djevojka pobijediti? Ili će pobijednik OPET biti muškog roda? Ostaje nam da se strpimo i pričekamo kraj 4. sezone Big Brothera u Hrvata...
|
| sri 12 ruj, 2007 5:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Kunić je napisao/la: Hrvoje-e ovaj bi dečko mogao iznenadit i odnijet pobijedu heh... sto se promijenilo u odnosu na prije par dana kada si mu prognozirao brzo ispadanje?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 12 ruj, 2007 5:56 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: Kunić je napisao/la: Hrvoje-e ovaj bi dečko mogao iznenadit i odnijet pobijedu heh... sto se promijenilo u odnosu na prije par dana kada si mu prognozirao brzo ispadanje? Recimo da sam se iznenadio ,jer mnogi ga ljudi u mojoj okolini podržavaju. Mogao bi on daleko dogurat... Sad sve ovisi o stanarima...
|
| sri 12 ruj, 2007 5:59 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Tog Hrvoja neće izbacit jer je ovo ljudima novo i žele vidjet kako to funkcionira na djelu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 12 ruj, 2007 6:07 pm |
|
 |
|
Admiral
|
T'Grel je napisao/la: Tog Hrvoja neće izbacit jer je ovo ljudima novo i žele vidjet kako to funkcionira na djelu. Slažem se s tobom...
|
| sri 12 ruj, 2007 8:25 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
tko je Hrvoje? (šalim se, znam tko je)
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 14 ruj, 2007 2:15 am |
|
 |
|
Admiral
|
modesty blaise je napisao/la: tko je Hrvoje? (šalim se, znam tko je)Prvi homoseksualac u Kući. Vidimo se za mjesec dana. Uživajte i pišite o novostima o Big Brotheru 
|
| sub 15 ruj, 2007 10:08 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ja sam se iznenadila jer me neki ljudi po ponašanju podsijećaju na ljude koje znam iz udruge 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 17 ruj, 2007 11:27 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 23 ruj, 2007 12:17 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
Kunić je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: tko je Hrvoje? (šalim se, znam tko je)Prvi homoseksualac u Kući. Vidimo se za mjesec dana. Uživajte i pišite o novostima o Big Brotheru  znam. znam tko je. jedino mi nije jasno zašto su mediji puni big bradera, a ne recimo članaka o sinu onog tajkuna koji je skrivio prometnu u kojoj je poginula cura i ozlijeđen dečko. ili bilo što drugo važnije od big bradera.
|
| ned 23 ruj, 2007 2:45 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: znam. znam tko je. jedino mi nije jasno zašto su mediji puni big bradera, a ne recimo članaka o sinu onog tajkuna koji je skrivio prometnu u kojoj je poginula cura i ozlijeđen dečko. ili bilo što drugo važnije od big bradera. a sto se vise ima o tome reci... svi vec sve znaju to nije posao za medije... nego za sudstvo

|
| ned 23 ruj, 2007 2:48 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
mediji su ti kojima se treba izvršiti pritisak na sudstvo takvo kakvo je. nego...zar ne misliš da su ti ljudi koji se natječu u reality showovima ipak slučaj za neke druge institucije, a ne za televiziju? 
|
| ned 23 ruj, 2007 2:51 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: nego...zar ne misliš da su ti ljudi koji se natječu u reality showovima ipak slučaj za neke druge institucije, a ne za televiziju?  koje? hrvatsku lutriju, sabor... ja ciljam na institucije koje obecavaju brzu i laku zaradu  a cuj... netko od tih "budala" ce osvojiti oko milijun kuna za 100 dana... ok, mozda ce ih netko par dana gledati sa gnusanjem... ali milijun ce ostati  i ja bi bio takva "budala" 

|
| ned 23 ruj, 2007 3:42 am |
|
 |
|
Captain
|
modesty blaise je napisao/la: mediji su ti kojima se treba izvršiti pritisak na sudstvo takvo kakvo je. Ja sam mislio da sudstvo mora biti imuno na pritiske izvana 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| ned 23 ruj, 2007 1:58 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
Krešo je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: mediji su ti kojima se treba izvršiti pritisak na sudstvo takvo kakvo je. Ja sam mislio da sudstvo mora biti imuno na pritiske izvana  ak je nefunkcionalno iznutra, mora reagirati na ono izvana
|
| ned 23 ruj, 2007 4:59 pm |
|
 |
|