| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 tuzba protiv Boga
http://www.vecernji.hr/newsroom/zanimlj ... 7/index.dofora ideja  bas me zanima hoce li se Bog braniti sutnjom... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 18 ruj, 2007 8:51 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: tuzba protiv Boga
Ma ovo prelazi sve norme normalnog ljudskog ponasanja... Ja protestiram..........
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 18 ruj, 2007 9:05 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
OMG
ROFLMAO
| uto 18 ruj, 2007 10:23 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Katastrofa, bnaš me zanima koji će odvjetnik zastupati Boga 
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 18 ruj, 2007 10:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
No comment Koja budala
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 18 ruj, 2007 11:47 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Stvarno su Američani jadni kad za senatora imaju takvog kretenoida. Al samo nek tuži, bar opravdava onu narodnu: "Kad budala ima novce, i kramari trže." A što se religijske strane tiče, frajera treba spalit na lomači. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 19 ruj, 2007 12:20 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, ste vi to procitali? pa tam oljepo pise Citat: Nada se da će time dokazati besmislenost i nevažnost nekih drugih tužbi. Ono što on zamjera sustavu, naime, jest činjenica da vrata sudnice moraju biti otvorena svima. mislim, ima lik pravo, u tom dijelu barem. to da je obadrao malo preekstreman pristup to je istina. ali nije kao da je on ozbiljno odlucio tuziti Boga, nego naprosto ukazuje na apsudnu mogucnost takvog cina. i istina je da se danas ljudi sve vise i vise bez ikakvih suvislih dokaza tuze i optuzuju (pogledajte samo ocobu C na ovom forumu) tako da mogu shvatiti sto je lik htio poruciti ovom "tuzbom"
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 19 ruj, 2007 2:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja mislim da je to prije vec netko probao no nije ostao toliko medijski eksponiran...  No sto se druge strane tice to su gluposti....
| sri 19 ruj, 2007 10:59 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eto... bog nasao odvjetnika... ili tocnije... odvjetnik je nasao boga http://www.index.hr/xmag/clanak/bog-slu ... 59342.aspx
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 23 ruj, 2007 6:06 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
A kaj taj odvjetnik zna kaj je optuženik rekao.... svašta
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 23 ruj, 2007 9:03 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ajme ajme sveprisutan je pa se pretpostavlja da će znati za postupak 
_________________ njanjanja
|
| uto 25 ruj, 2007 2:03 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..bez ikakvih suvislih dokaza tuze i optuzuju (pogledajte samo ocobu C na ovom forumu) tako da mogu shvatiti sto je lik htio poruciti ovom "tuzbom".." Da zaista mi ovaj board sve vise lici ka da se primjenjuje USA pravni sustav ..tko ima beci [ovaj veze ] nije kriv ...Guantanmo [ lazne optuzbe na racun kojih se ntko banira ..] za one koji bi mogli mozda bit sumljivi.... ! Pa ima tu mnogo slicnosti ......! Pa sto ak je covik u dokazivanju svoje tvrdnje "tuzija Boga" sto sad s tim , sto je tu nejasno ....? Ak crkva more tvrdit kak je papa Petrov izaslanik na zemlji i "komunicira" s njim zasto nebi neko moga tuzit Boga !? ista je razina "gluposti" i apsurdnosti u pitanju ..... Kad ste kod odvjetnika Boga bu naravno branil papa to mu je duznost a st.Petar bu mu rekal' kak jer komuniciraju ....kako kazu "sveti krugovi "..... Pozdrav Nevijerujem dakle postojim !

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 25 ruj, 2007 2:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
buco je napisao/la: "Da zaista mi ovaj board sve vise lici ka da se primjenjuje USA pravni sustav ..tko ima beci [ovaj veze ] nije kriv ...Guantanmo [ lazne optuzbe na racun kojih se ntko banira ..] za one koji bi mogli mozda bit sumljivi.... ! Pa naravno ovdje vrijede pravila kao u Camp Gitmo  ...ili si za nas ili si protiv, a zna se kaj radimo s onima kaj su protiv 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 25 ruj, 2007 3:06 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@primo [ka glavni mafijozo] ..Kad @ant vec poteze "vraga za rep " dobija je i adekvatan odgovor na svoji insinuaciju .....! Vidin da i tebi "vrag neda mira" ..hmmm..samo sad moran ic...no...ipak... "...naravno ovdje vrijede pravila kao u Camp Gitmo .." Pa sta tu uopce ima pravila ..prvi glas !? ".....ili si za nas ili si protiv.." A tko ni ni jedno ni drugo..? dobije cupavac postom i knjigu od ankete naj starship .... Pozdrav Inkvizicijska 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 25 ruj, 2007 4:34 pm |
|
 |
|