| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Anketa:BIG BROTHER-BEZ MILOSTI
ja ovo ne gledam... mozda ponekad bacim pogled tek toliko da znam tko su i sta se dogada... u grubo...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 06 ruj, 2007 10:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eto u petak (sutra) idem pljeskat na BB... gledajte pa me mozda i vidite  a i lil'mee
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 06 ruj, 2007 11:38 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky je napisao/la: eto u petak (sutra) idem pljeskat na BB... gledajte pa me mozda i vidite  a i lil'mee Kad ti čak i plaćaju za to, samo naprijed. Nemoj jako potrošiti dlanove da možeš više puta ići. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 07 ruj, 2007 1:29 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: Kad ti čak i plaćaju za to, samo naprijed. Nemoj jako potrošiti dlanove da možeš više puta ići.  eh ... pa da me ne placaju nebi isao na to... zasto bi isao iako mi je cudno to... stvarno ima frikova koji bi isli tamo i besplatno ... zasto onda unajmljuju nas statiste za te emisije dobili bi puno iskrenije urlike odusevljenja od ovih trenutnih po narudjbi... a i ustedili bi pare
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 07 ruj, 2007 2:05 am |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: Kunić je napisao/la: Koliko sam skužio RTL ima para ,ak nazovete Kunolovca i odgovorite netočno (čisto sumnjam ,jer odgovore i dijete od 5 godina zna) ipak dobijete 300 kuna. aha znaci ti redovito zoves?  Na moju veliku žalost ne mam pravo sudjelovati ,jer još ne mam 18godina... Inače bih zvao... BIG BROTHER-BEZ MILOSTI RTL TELEVIZIJA DANAS OD 20:00 SATI Ja počinjem gledat tek od 21:00 zbog škole...
|
| pet 07 ruj, 2007 9:18 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Chaky je napisao/la: TerNek je napisao/la: Kad ti čak i plaćaju za to, samo naprijed. Nemoj jako potrošiti dlanove da možeš više puta ići.  eh ... pa da me ne placaju nebi isao na to... zasto bi isao iako mi je cudno to... stvarno ima frikova koji bi isli tamo i besplatno ... zasto onda unajmljuju nas statiste za te emisije dobili bi puno iskrenije urlike odusevljenja od ovih trenutnih po narudjbi... a i ustedili bi pare ipak ne vjerujem da ima toliko frikova koliko je njima potrebno za show...a oni se žele osigurati, ne žele da im bude poluprazno  bio je neki broj koji su reklamirali, kao, ako i ti želiš biti dio bb-a u studiju javi se ovdje...to je valjda broj za frikove koji idu besplatno 
_________________ njanjanja
|
| pet 07 ruj, 2007 11:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sto recimo da su u udruzi postavljene kamere, a da mi neznamo da su tamo i da nas ljudi ustvari gledaju svaki cetvrtak navecer. 
| pet 07 ruj, 2007 12:32 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
joj, ne opet. sva sreća pa ove godine imam cimerku koja to ne prati kao i ja 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 07 ruj, 2007 2:16 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Krešo je napisao/la: Fali opcija u anketi. "Niti da me muce Iracani, Al Quaida i baskijski ekstremisti ...." E, da baš to. Nema šanse da gledam hrpu idiota koji ne znaju što bi sa sobom pa su eto malo došli zaradit koji milijunčić. Baš mi to treba da te luzere gledam kako se briju, spavaju, što jedu, kako glačaju svoje majice, kako obavljaju veliku nuždu (ovdje sam kulturan) i sl. stvari. Znam ljude koji su zaluđeni gledanjem BB-a. A naši teletabisi ne znaju ništa drugo smisliti nego uvažaju takve zatuljuće emisije. Protiv sam BB uvijek bio i bit ću. Ne, hvala meni to ne treba i neću to gledat.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 07 ruj, 2007 8:14 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Počelo je ludilo! Detaljni izvještaj očekujte sutra ili u nedelju ovisno kada ću naći vremena...
|
| pet 07 ruj, 2007 8:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Svaka čast ljudima koji to gledaju...no kad sam jučer navečer došao i do rtl-ovog programa, pošto na drugima nije bilo ništa, jednostavno sam ugasio telku i sjeo za komp 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 08 ruj, 2007 1:12 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
je... jucer je bilo dooooosadno... bar nama u studiju svi su mladi, lijepi ... i necemo dalje jedino se onaj gay istice... covjek je hodajuca karikatura... "diva"  ... bar ce on biti smjesan i zanimljiv za pogledat

|
| sub 08 ruj, 2007 1:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Chaky je napisao/la: je... jucer je bilo dooooosadno... bar nama u studiju E da sam samo znao, da če te biti na telki. Nazvao bi te (sječaš se što je ono bilo "nedjeljom u 2" ak se dobro sječam) 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 08 ruj, 2007 1:57 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Gledao sam nešto sitno za vrijeme PP-a tijekom prijenosa košarke i snimke atletike na HRT2 i taman vidio tog "diva" lika. Živa komedija... 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 08 ruj, 2007 2:01 pm |
|
 |
|
Admiral
|
"Diva" će u petak doma...
|
| sub 08 ruj, 2007 5:51 pm |
|