| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Anketa:Koju televiziju najviše gledate?
Evo opet mene i mojih anketa ,a šta ćete kad sam takav. Jednostavno me zanima što ljudi misle i što vole. Objasnite zašto ste baš glasali za tu televiziju...
Moj glas ide RTL-u -Zabranjena Ljubav -Big Brother -KT2 ...
|
| uto 28 kol, 2007 12:53 pm |
|
 |
|
Captain
|
 Re: Anketa:Koju televiziju najviše gledate?
HRT, mada i to jedva. Zbog prijenosa utakmica, sporta opcenito, te Boston Legala i Dnevnika povremeno. Kunić je napisao/la: Moj glas ide RTL-u -Zabranjena Ljubav -Big Brother -KT2 ... Isuse boze... Jel' znas snimiti CD? ( (c), ks ) 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| uto 28 kol, 2007 1:10 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
moram reci nova... iako preseravaju sa onim svojim sapunicama ima dosta dobrih i kvalitetnih, kkao serija i emisija tako i filmova.... a otkupili su i koji novi... jeeeeeeeeee
ali i RTL je dosta dobra televizija... idu neke od meni super serija kao Dodir s neba Zakon brace Rezi me ova nova Put izdaje KT2 :::::::::::::::::: ::::::::::::::::::
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 28 kol, 2007 3:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
hrt pokoji film i iznenadjujuce dobre bitange i princeze... pogledao sam to davno prije sa izrazito negativnim stavom nakon lude kuce i sl. "humoristicnih" serija... ali me fakat ugodno iznenadilo
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 28 kol, 2007 5:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Skoro i ne gledam televiziju, osim ponekad neku utakmicu ili vijesti ili finale kviskoteke....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 28 kol, 2007 5:49 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh da... sport... sto se sport tice HRT gazi ostale televizije opako
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 28 kol, 2007 5:52 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Kunić je napisao/la: Moj glas ide RTL-u -Zabranjena Ljubav -Big Brother -KT2 ... Isuse boze... Jel' znas snimiti CD? ( (c), ks )  [/quote] Vjerovao ti meni ili ne ,ali znam. 
|
| uto 28 kol, 2007 6:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
HRT najvise. ali opcenito i negledam previse televiziju.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 01 ruj, 2007 2:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
daso je napisao/la: Dodir s neba Zakon brace Rezi me ova nova Put izdaje KT2 :::::::::::::::::: ::::::::::::::::::
Dodir s neba Zakon brace Dvije odlične serije: 1. sam gledao direktno na TV i to je bila jedina serija koju sam pratio (naravno zbog glumice  )ovo ljeto na domačim televizijama, dok sam 2. več davno skinuo s neta i pogledao BTW ljuti me to što RTL-ovci daju serijama ime kako se sjete npr. ove dvije: Joan of Arcadia, Prison Break
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 01 ruj, 2007 7:09 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mora da u RTLu na imenima radi neki od nasih cijenjenijih jezikoslovaca....ajd dobro dok muljaju imena al sto ne prevode "kak treba" , u nekin serijama 1/3 izrecenog se ne prevodi...!? zakaj.? ....zar nismo demos -karatsko pa jos drustvo.!? Oli to ni za puk "zdravo" .... Iman prijedlog da se HRT preimenije u PRT [ pucka radio televizija] !..sto mislite ..? Pozdrav TV sto je to !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 01 ruj, 2007 8:16 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
predsjednik je napisao/la: daso je napisao/la: Dodir s neba Zakon brace Rezi me ova nova Put izdaje KT2 :::::::::::::::::: ::::::::::::::::::
Dodir s neba Zakon brace Dvije odlične serije: 1. sam gledao direktno na TV i to je bila jedina serija koju sam pratio (naravno zbog glumice  )ovo ljeto na domačim televizijama, dok sam 2. več davno skinuo s neta i pogledao BTW ljuti me to što RTL-ovci daju serijama ime kako se sjete npr. ove dvije: Joan of Arcadia, Prison Break po meni dali su im puno bolja imena nego u originalu...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 01 ruj, 2007 9:48 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ja bih ipak volio da prevode onako kako treba... Još samo da RTL-ovci promjene one humoristične serije (neke od njih emitiraju već po četvrti put ,ak ne i više) 
|
| ned 02 ruj, 2007 3:07 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma ti sitcomi mi vec tako idu na zivce da to nije normalno. reprize repriza repriza. strasno. zgadi mi se TV kad slucajno naletim na nesto tako.
|
| ned 02 ruj, 2007 11:58 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
HRT. Tekme, F1, ovih dana atletika, Bitange, OZ dok je išao i to je to. Maksimalno 3 sata dnevno. Ostalo vrijeme kad je telka upaljena služi za gledanje Treka.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 02 ruj, 2007 3:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
TerNek je napisao/la: Ostalo vrijeme kad je telka upaljena služi za gledanje Treka. a netreba ni zaboraviti tko nam je emitirao trek sve one godine, prakticki bez prestanka i s minimalnim kasnjenjem u odnosu na snimanje serija! a i danas mi pustaju Galacticu 
|
| ned 02 ruj, 2007 8:53 pm |
|
 |
|