| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Anketa: Slušate li grupu Karma
Evo po mom mišljenju Karma je jedna od najboljih grupa trenutno u Hrvatskoj. To potvrđuje činjenica o njenoj popularnosti van lijepe naše (Češka na primjer). Osobno vjerujem da kod nas ta grupa nije dovoljno cijenjena što od strane slušatelja što od strane glazbenih kritičara. Evo još jedne ankete o glazbi.
|
| ned 26 kol, 2007 9:15 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Anketa: Slušate li grupu Karma
mozes li poslati koji tekst od Karme?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 26 kol, 2007 9:19 pm |
|
 |
|
Captain
|
Chaky je napisao/la: mozes li poslati koji tekst od Karme? Znas ono, Prije nego mi haljinu svuces, ima nesto sto moras znati, imam jedan vel'ki madez... Inace, odgovor ne  Ne volim domacu glazbu, jos manje ovakvu vrstu.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| ned 26 kol, 2007 9:33 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: mozes li poslati koji tekst od Karme? Ne u tekst verziji ,a na žalost ne mogu se baš ni njihovom glazbom na svom kompu... Mislim da ju znam. Dobra mi je Pust da te vodi ritam ;Kraljica leda ;prerade pjesma Košulja plava i Sava tho teće Sava tiho teće zadnje nam je veće draga ostala si sama Pokraj Save ,breza male... Tak ide nekak otprilike
|
| ned 26 kol, 2007 9:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 26 kol, 2007 9:52 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Što sam ga fulo... Hvala na linku. Ja se zaljepio za forum evo već 2 i pol sata 
|
| ned 26 kol, 2007 9:55 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
evo neceg
Nocas je zemljotres ajmo sada svi na ples ljubav je oko nas ubrzaj ritam, dodaj gas
ili
Amore mio, proklet bio u srcu mom je brodolom amore mio, nisi smio mene prevariti s njom
ili
Oci su tvoje zelene boje meni je mjesto u narucju tvom oci su moje zauvijek tvoje gdje ti je srce tu mi je dom
itd.
+ melodijice za dusu dale za reklame za deterdjent
IMHO mislim da stvarno mozes naci nesto bolje... pogotovo u podrucju elektronske glazbe...
ali ako ti se stvarno jako svidjaju... ok... uzivaj

|
| ned 26 kol, 2007 10:03 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Evo sada prave verzije ,zahvaljujućo Chaky-u: Sava tiho teće Pokraj Save breze male Tvoje oći vesele Ove noći čudno sjaje Mene više ne vole.
Nije meni što te moram Što te moram gubiti Već je meni da l' ćeš moći Poslije mene ljubiti
Refren: Sava tiho teće Zadnje nam je veće Draga ostala si sama Sava tiho teće Zadnje nam je veće Draga postala si sama
Slomile se naše grane Više ne mam prava ja Na ta tvoje oći male Nisi moja curica.
Nije meni što ja ne ću Više tebe vidjeti Već je meni neće mi se Nove oći svidjeti.
|
| ned 26 kol, 2007 10:08 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Znam da mogu ,al nekako su mi njihove pjesme pune ritma. Makar ja slušam i ostalu domaću glazbu stranu baš i ne). Ljudi laka vam noć! Idem još gledat telku. Do sutra...
|
| ned 26 kol, 2007 10:10 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ne doživljavam ih uopće
_________________ njanjanja
|
| ned 26 kol, 2007 10:54 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Lil'Mee je napisao/la: ne doživljavam ih uopće Žao mi je što imate takvo mišljenje o ovoj (zaista spomena vrijedne) grupi. ali o ukusima se ne raspravlja
|
| pon 27 kol, 2007 12:37 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
O kriste pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| pon 27 kol, 2007 4:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
kralj svemira je napisao/la: O kriste pozdrav Daj mi recite šta to kod Karme ne valja? Ljudi ,a da vi odete do Češke ili Japana možda!? Ma u stvari nisam na ovom forumu da se prepucavam o nekoj grupi ima puno pametnijih stvari na forumu.
|
| pon 27 kol, 2007 7:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Pa, nista bitno, samo glazba, tekstovi i aranzman  . pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| pon 27 kol, 2007 9:04 pm |
|
 |
|
Admiral
|
kralj svemira je napisao/la: Pa, nista bitno, samo glazba, tekstovi i aranzman  . pozdrav JAKOOOOO SMIJEŠNO  Još češ reč da ti Tara nije zgodna?
|
| pon 27 kol, 2007 9:08 pm |
|
 |
|