| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
 Re: Pročitah sedmi dio Harryja !!!
Shadowmaster je napisao/la: Pa eto nije Sciance ali zamisli one epizode ST-a koje se bave samo jednim planetom na kojem recimo zive carobnjaci.... jel je to onda sf? Da  . pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| uto 14 kol, 2007 2:09 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
kralj svemira je napisao/la: S znaci Science  . pozdrav A F znaci Fiction ili Fantasy
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 14 kol, 2007 11:29 am |
|
 |
|
Admiral
|
A zajedno tvore Science Fiction. Gdje je S u Loncaru?
pozdrav
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
I like your flowers...
|
| uto 14 kol, 2007 12:17 pm |
|
 |
|
Captain
|
daso je napisao/la: A F znaci Fiction ili Fantasy Loose the ili. Fantasy je fantasy, ne postoji Science Fantasy  Da budem ontopic... Prvi dio dobio za rodjendan u sedmom razredu. Procitao sam za 2-3 dana. U jednom vikendu. I ostale tako, koliko se sjecam. Sedmu ne namjeravam  Citat: nikad ne biste vjerovali kaj se dogodilo sa Snapeom... Da pogodim, prelazi na bright side, pomaze Hariju, tako nesto? 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| uto 14 kol, 2007 1:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Hmm , nije bas lako ni objasniti to sa Snapeom, a i bila bi steta tako grozno spoilati , jer je to sa Snapeom jedan od majstorskih poteza JKR, i dobar razlog za citanje 7. knjige. SPOILER ! A imena Harry-eve djece ? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sub 18 kol, 2007 5:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
U H.Potter-u nema znanstvenog dijela S.F.-a ? A zakaj onda u skoli uce teoriju magije i sl. ako se podje od predpostavke da se i magiju moze znanstveno uciti i proucavati onda je i to S.F. , kaj ne? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sub 18 kol, 2007 6:15 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ofkors, usput mozemo i poci od pretpostavke da je baba musko...
pozdrav
I like your flowers...
|
| sub 18 kol, 2007 6:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa to se vec radi. Nakon kaj je postala baba ili bar mama, promijeni spol . 
|
| sub 18 kol, 2007 6:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ok... jedno je govoriti o ukusima... harry potter ne valja ili valja... ali nemojmo gurati HPa tamo di mu nije mjesto... sad bi i magija htjela (trebala) biti znanost?? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 20 kol, 2007 12:04 am |
|
 |
|