| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Vaša omiljena svemirska nepogoda:
Pitanje je samo po sebi jasno 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 kol, 2007 2:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Vaša omiljena svemirska nepogoda:
Ma Q je zakon Trebalo ga je ubaciti i u ENT negdje
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 07 kol, 2007 3:19 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
lol, Q
nema do Qa.
(a, samo da napomenem, on moze, ako mu se hoce, prouzrociti i sve ove gorenabrojane nepogode istovremeno)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 07 kol, 2007 3:35 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
q, jer je zapravo sve naedeno u jednom...
(btw. odlicna anketa)
| uto 07 kol, 2007 4:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Q definitivno. Samo kakva je nepogoda bio u TNG.
| pet 10 kol, 2007 8:23 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nermin_st je napisao/la: Q definitivno. Samo kakva je nepogoda bio u TNG. da. al' Sisko je nasao ucinkovito rijesenje za njega 
|
| sub 11 kol, 2007 2:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Ant je napisao/la: da. al' Sisko je nasao ucinkovito rijesenje za njega  Auuuu, to vrijedi po nekoliko puta pogledati. 
| sub 11 kol, 2007 4:30 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
"You hit me! Picard never hit me!" 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 12 kol, 2007 8:16 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| ned 12 kol, 2007 10:09 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Po meni osobno fali jedan prijedlog , al' mogu mislit rekcije ... Najiskrenije najveca nepogoda koja je mogla zadesit ST serijal je TNG .....al... ajd'... "Q" , jedne od najdosadnijh epizoda u ionako dosadnom TNGu ... neznam zasto su ga prikrpili VOYu ..? ..nisan jos uspija dokucit .... Jedino sto je bilo pamtivo ima veze s "Q" je to sto je gurnia "celin" brodic u "ralje" Borga ....i "celina" faca kad je molia druga Q da ga spasi od propasti .... i to je ka trebalo bit nesto zanimljivo....!?! Jasno mi je da mnogima fali Q , hmmm ... hihih.... Mozda je to razlog "voljenja" doticnog lika , najvjerojatnije .....! Pozdrav Inteligence 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 16 kol, 2007 7:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cudne pojave
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 18 kol, 2007 12:07 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
buco je napisao/la: "Q" , jedne od najdosadnijh epizoda u ionako dosadnom TNGu cudno. a ja mislio da bi se tebi Q trebao svidjeti, s obzirom kako nevolis Picarda. pa Q ga je znao tako zafrkavat... (ko ti nas ovdje )
|
| sub 18 kol, 2007 1:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Ant da po analogiji stvari bi , ali..vis kak ti je to "Q" mi je dosadan i bas mi je zao Picarda sta ga "to cudno bice " , recimo tako , zeza i epke s njim su meni osobno dosadne ....  Bole i Picard za kapetana nego "Q".. mos mislit serije ! A sad ovo drugo ..hmmm...  moras malo neki put i rec sta mislis ..kak bi to bilo inace .... Pozdrav Velog Q 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 7:05 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nevidljivo biće 
_________________ njanjanja
|
| sri 22 kol, 2007 10:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Meni je najbolje kad svako malo obrnu polaritet neke sprave , da je poboljsaju. Gdje god ima polaritet, nije uputno mijenjati - i + , jer nastaje kurenje uredjaja. A tamo gdje nema polariteta, kao npr izmjenicna struja, tamo nije bitno, dok se osigura da opasna faza ne dodje do koze. Tada mozete obrtati 'polaritet' kolko ocete.  Da npr obrnete polaritet plazme, vise je nebi zadrzavali 'containers and conduits' nego bi probila van u trenu. Itd...
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 23 kol, 2007 10:46 pm |
|
 |
|