|
Sada je: uto 21 tra, 2026 3:26 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
 Re: VOY film
Da. I onako sam se ufurala u Voy seriju, zashto ne i film? Uvijek se mozhe smisliti neshto zanimljivo, shto che privuchi pazhnju gledalaca.
| uto 24 srp, 2007 2:13 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Bosonoga STonoga je napisao/la: Da. I onako sam se ufurala u Voy seriju, zashto ne i film? Uvijek se mozhe smisliti neshto zanimljivo, shto che privuchi pazhnju gledalaca. Upravo to. Ako je mogla serija, zašto ne bi mogao i film. Svakako da se može nešto skemijati.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 24 srp, 2007 2:50 pm |
|
 |
|
Captain
|
T'Grel je napisao/la: Svakako da se može nešto skemijati. Radnja uvijek. Snimanje nikad.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| uto 24 srp, 2007 5:46 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: sri 01 kol, 2007 9:32 pm Postovi: 7 Lokacija: Split
|
Definitivno bi volia vidit film, preee col. Inače su mi ST: Y najdraži serijal, a Čelična lady Jenway naj naj captain. (A i brod je najlipši) Volia bi vidit film o nastanku Borga i nastanku same Federacije.... ipak je to 15o planeta....
DODATAK: Netko je gore rekao da zašto kvariti priču filmom, jer je priiča već zaokružen, i djelomično je u pravu, al zar ne bi bilo sjajno vidit svečanost dolaska, proglađenje admiralice Janway, priču nakon priče?!?!?!
|
| sri 01 kol, 2007 9:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Eleven je napisao/la: DODATAK: Netko je gore rekao da zašto kvariti priču filmom, jer je priiča već zaokružen, i djelomično je u pravu, al zar ne bi bilo sjajno vidit svečanost dolaska, proglađenje admiralice Janway, priču nakon priče?!?!?! mozda maksimalno neki TV film u stilu B5 filmova...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 01 kol, 2007 10:46 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Eleven je napisao/la: DODATAK: Netko je gore rekao da zašto kvariti priču filmom, jer je priiča već zaokružen, i djelomično je u pravu, al zar ne bi bilo sjajno vidit svečanost dolaska, proglađenje admiralice Janway, priču nakon priče?!?!?! Ja se u potpunosti slazem. Bas bi bilo lijepo uzivo vidjeti sto se dogodilo sa zivotom posade USS Voyager, a ne samo saznavati djelove iz drugih filmova. I da znate, mozda malo offtopic ali Janway mi je zgodna u onoj sivoj uniformi i napokon na kraju druge strane-odnosno na admiralskoj stolici.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 02 kol, 2007 10:32 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Eleven je napisao/la: Definitivno bi volia vidit film, preee col. Inače su mi ST: Y najdraži serijal, a Čelična lady Jenway naj naj captain. (A i brod je najlipši) Volia bi vidit film o nastanku Borga i nastanku same Federacije.... ipak je to 15o planeta....
DODATAK: Netko je gore rekao da zašto kvariti priču filmom, jer je priiča već zaokružen, i djelomično je u pravu, al zar ne bi bilo sjajno vidit svečanost dolaska, proglađenje admiralice Janway, priču nakon priče?!?!?! Potpuno se slažem s tobom, a valjalo bi u film ubacit i neke akcije protiv Kardasijanaca ili protiv Borga. Pa i u Zadnja 3 filma Worf je otišao sa Enterprisea, pa je opet na njemu bio u filmo, zašto onda nebi i Naj ekipa iako su se razišli
| pet 03 kol, 2007 9:26 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
voyager je zavrsena prica.vojager je muzej.janeway je admiral,vise nezapovjeda brodom
| sub 04 kol, 2007 2:43 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
endless je napisao/la: voyager je zavrsena prica.vojager je muzej.janeway je admiral,vise nezapovjeda brodom Možda jest za seriju ali se opet može napraviti film. Nema to veze što je Voyager postao muzej i što je Kata admiral. Uvijek ima ideja za film.
| ned 05 kol, 2007 8:49 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Odlična ideja! Nekako mi je Voyager uz TNG najviše prirastao srcu ,jer sam uz te dvije serije počeo gledati ,a vrlo brzo i zavolio Trek. Istina Kata i njena ekipa vratili su se kući ,ali tu priča ne bi smjela stati.
P.S.Iskreno? Nekako mi je sami kraj zadnje epizode preslab. Fed. pošalje floto brodova da unište Borg kocku ,a nakon nje uzlazo Voyager.
|
| ned 05 kol, 2007 10:25 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Kunić je napisao/la: Odlična ideja! Nekako mi je Voyager uz TNG najviše prirastao srcu ,jer sam uz te dvije serije počeo gledati ,a vrlo brzo i zavolio Trek. Istina Kata i njena ekipa vratili su se kući ,ali tu priča ne bi smjela stati.
P.S.Iskreno? Nekako mi je sami kraj zadnje epizode preslab. Fed. pošalje floto brodova da unište Borg kocku ,a nakon nje uzlazo Voyager. JA sam se nadao da će više Borg-ovih brodova doći sa Voyagerom u Alfu pa da im se Zvjezdana Flota napije krvi, te da vidimo i let Voyagera oko Golden Gatea
| ned 05 kol, 2007 10:35 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Kunić je napisao/la: te da vidimo i let Voyagera oko Golden Gatea E ovo bi vrijedilo pogledati, zamislite da se Voyager spusti do golden gatea a svi ga gledaju i pljescu. Znam da je idilican ali opet bi mi bio super a tu bi se prica o putovanjima USS Voyagera mogla zavrsiti. Trebali su dodati jos jednu epizodu...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 06 kol, 2007 11:12 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Fakat su trebali napravit još jednu epizodu, onda nebi bilo potrebe za filmom.
| pon 06 kol, 2007 11:59 am |
|
 |
|
dr.med.
|
i ja to isto mislim, sve bi se moglo objasniti u toj zadnjoj epizodi...
|
| pon 06 kol, 2007 12:03 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Smartam da bi se pojavom Voy filma mogao napraviti konachan rezime svega i zaokruzhiti pricha.
| pon 06 kol, 2007 1:44 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|