|
Sada je: pon 03 kol, 2026 6:25 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...e ovaj brod već fora izgleda...
...puno je bolji dizajn, pozornost se dala nekim detaljima...
...trudili su se zadržati autentičnost...
...no mislim da u tome nisu uspijeli...
| sri 27 lip, 2007 10:56 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: sri 30 kol, 2006 5:08 pm Postovi: 30 Lokacija: Duga Resa
|
_________________ LCARS meets web: Trekker Reactor
|
| sri 27 lip, 2007 7:29 pm |
|
 |
|
Captain
|
Geez, ako je netko gledao Trekkies, to je onaj frik koji je radio modele, IIRC. Onaj koji je izgledao kao totalni geek u Trekkies 1, pa onda bio sa zenom u Trekkies 2
Lik je radio na Fireflyju, Battlestar Galactici i Enterpriseu. Napravio je model Enterprisea-D koji je bio na kraju zadnje epizode.
Takodjer i novi Viper Mark II. Kewl
BTW. Demo reel
http://www.youtube.com/watch?v=pYlQCHObw0w&NR=1
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sri 27 lip, 2007 8:23 pm |
|
 |
|
Captain
|
 Star Trek (2008)
Pred sat vremena je poceo Paramountov dio prezentacija na Comic-Conu. Eto par informacija, Quinto se pojavio, objavljen je novi poster: http://www.ufpcroatia.com/index.php?sub ... m=&ucat=1&Meni je ruzan  Em ne otrkiva nista, cak jos manje od onog starog, em... je nemastovit... 
|
| čet 26 srp, 2007 11:51 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: ST XI
meni je plakat ok... nista vise... nista manje
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 27 srp, 2007 3:08 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ne sviđa mi se što će se sa XI filmom vraćati sa radnjom u prošlost, više bih volio da su napravili Film sa posadom Voyagera u nekoj akciji protiv Kardasijanaca ili Borga, nadam se da će im to nekada pasti na pamet.
| pet 03 kol, 2007 9:12 pm |
|
 |
|
Captain
|
Tipicno 
|
| pet 03 kol, 2007 9:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Krešo je napisao/la: Tipicno  Što tipično?
| pet 03 kol, 2007 9:30 pm |
|
 |
|
Captain
|
A nista, klasicni shoot 'em up film protiv Borga  Izmrcvarili su ga jadnog dosta 
|
| sub 04 kol, 2007 2:37 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa di su nestali fanovi SFa... dobre price... svi samo hoce vise sedminih sisa i vise pucnjave sa sto vecim brodovima... to nije SF... ja bi dobru SF pricu ispricanu kroz ST... moze i bez ijedne bitke ali nista od toga... dolaze novi klinci nabrijani nakon niza gledanja nabrijanih pokemona, digimona i sl. ... nemaju oni strpljenja za nesto dublje ... vece ... samo hoce puuuno borgova , puno federacije i ogromne bitke ... i nula koristenja mozga i zbog toga dobijamo filmove poput transformersa sa pol sata ciste sore di se ljudima spava... ja necu takav star trek... ja hocu star trek sa duhom .... sa "sense of wonder" ili sa "sense of awe" kojeg ostavi dobar SF... da ostanem razmisljati nakon filma/epizode... ali vjerojatno ga necu dobiti... u debeloj sam manjini... srecom, imam stare TNG epizode da me tjese ostario sam 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 04 kol, 2007 3:28 am |
|
 |
|
Captain
|
Chaky je napisao/la: svi samo hoce vise sedminih sisa 'Ocemo Sedmu sa sedam sisa!
|
| sub 04 kol, 2007 3:51 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Chaky je napisao/la: pa di su nestali fanovi SFa... dobre price... svi samo hoce vise sedminih sisa i vise pucnjave sa sto vecim brodovima... to nije SF... ja bi dobru SF pricu ispricanu kroz ST... moze i bez ijedne bitke ali nista od toga... dolaze novi klinci nabrijani nakon niza gledanja nabrijanih pokemona, digimona i sl. ... nemaju oni strpljenja za nesto dublje ... vece ... samo hoce puuuno borgova , puno federacije i ogromne bitke ... i nula koristenja mozga i zbog toga dobijamo filmove poput transformersa sa pol sata ciste sore di se ljudima spava... ja necu takav star trek... ja hocu star trek sa duhom .... sa "sense of wonder" ili sa "sense of awe" kojeg ostavi dobar SF... da ostanem razmisljati nakon filma/epizode... ali vjerojatno ga necu dobiti... u debeloj sam manjini... srecom, imam stare TNG epizode da me tjese ostario sam  Nadam se da ne misliš na mene kada si spomenuo Pokemone i Digimone, pošto ih prezirem iz dna duše.
| sub 04 kol, 2007 10:22 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
BrickTop1984 je napisao/la: Nadam se da ne misliš na mene kada si spomenuo Pokemone i Digimone, pošto ih prezirem iz dna duše. hehe... a kak cu mislit na tebe... ne poznajem te  pokemoni, digimoni..... su samo simbol

|
| sub 04 kol, 2007 12:02 pm |
|
 |
|
Captain
|
Hih, cudno kako nema komentara u vezi filma na forumu... Recimo da ima spoilera, pa ako ne zelite znati o cem se radi u filmu... Ne citajte  Citat: Ako niste preveliki obožavatelj spoilera - preskočite ovu vijest. Iako slijedeći retci nisu službeno potvrđeni, navodno nisu ni previše daleko od istine. No, u svakom slučaju, uzmite ih sa zadrškom dok nam informacije ne ponudi netko od kreativnog osoblja ili, recimo, StarTrek.com. Prisjetimo se, negdje početkom mjeseca AICN objavio je članak u kojem se nagađala moguća radnja jedanaestog filma. Konkretno, putovanje kroz vrijeme, romulanski pokušaj atentata na Kirka i slično... Uglavnom, iako je veći dio izvornog AICN-ovog članaka bio puko nagađanje, IESB.net i TrekMovie.com doznaju da su neki elementi članka ipak točni. IESB.net doznaje kako je točan dio sa putovanjem kroz vrijeme - Romulanci imaju priliku uništiti Zemlju, Federaciju te posadu Enterprisea, a "mladi" i "stari" Spock će ih pokušati spriječiti u tom naumu. Radnja koja se uklapa u ono što već znamo - da će ključne uloge u filmu imati dva Spocka, Quinto i Nimoy. Dakle, svi koji su bili skeptični oko ideje sa filmom na Akademiji - možete odahnuti  . TrekMovie.com potvrđuje da su romulanska petljanja po vremenskoj liniji dio radnje budućeg filma, no ne spominje detalje. Također, navodi kako je siguran jedan detalj radnje - vidjet ćemo kako je Kirk rješio famoznu Kobayahsi Maru simulaciju iz drugog filma, "The Wrath of Khan." Što se Nimoyjeve uloge tiče, vjerojatno se sjećate kako je Spock u 24. stoljeću ostao na Romulu (TNG, epizode Unification I i II), i tu je priča stala. Hoće li jedanaesti film povezati i tu radnju? S obzirom na upletenost Romulanaca, lako moguće. Dalje, oba prije spomenuta izvora navode kako je Karlu Urbanu (Eomer iz Gospodara prstenova) ponuđena uloga u filmu. IESB.net nagađa kako bi Urban mogao dobiti ulogu romulanskog negativca, dok TrekMovie.com tvrdi da se definitivno ne radi o ulozi negativca, pošto se producenti nadaju velikom glumačkom imenu koje bi pogodovalo "prodaji" filma. Uloge Scottyja i McCoyja još nisu podijeljene, a s obzirom na Urbanove godine (35), te opcije nisu nerealne (navodno se traže glumci između 28 i 32 godine, vjerojatno plus / minus pokoja godina...). Roberto Orci nije želio ni potvrditi ni demantirati glasinu, iako kaže kako je producentski tim već surađivao s njime te ima samo pozitivna iskustva. linky
|
| pon 01 lis, 2007 2:15 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ma bilo bi bolje da su nastavili neku priču sa DS9 ili Voy ( TNG je dosta bio  ) Nikada mi lik Spocka nije legao a sada opet....
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 01 lis, 2007 3:06 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|