| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: Voyager
endless je napisao/la: ma ja vise volim kad je brod u alpha q. i bori se sa drugim flotinim brodovima i tak to,ovako sam mi nije bas nesto,ali neazem da je losa serija,gledam je svaki puta kad ima na tv-u,na bosni svaki pon. Svako ima svoje mišljenje. Meni je VOY drugi po redu. Zar gledaš to na FTV-u? Meni se neda. Kasno emituju. 
| čet 19 srp, 2007 12:12 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
da gledam kad ima ponedjeljkom,ionako nemoram nista raditi sutra dan pa mogu duze spavati
| čet 19 srp, 2007 9:01 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
endless je napisao/la: da gledam kad ima ponedjeljkom,ionako nemoram nista raditi sutra dan pa mogu duze spavati Aaa, tako. Ima još jedan razlog zbog kojeg negledam. Kad su počeli emitovati Voy-a krenuli tek od 18 epizode. 
| čet 19 srp, 2007 11:28 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
neznam ,nisam gledao od pocetka na bosni,ali na hrtu jesam pa znam kako idu epizode
| čet 19 srp, 2007 12:34 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@nermine ti i ja bar besplatno [ vijerujem i ti ? ] sirimo ST kulturu dajuci ljudima DVD da si pogledaju serijale ... bar neka korist od nas u praksi... Vis moga bi otvorit seoski ST klub bit "prijedsjednik" .... hmmmm..i naplacivat clanarinu ka nazi "veleseoski" znanci...!? .. ideja... 50 kn po nesmin rec kome .pocinje sa "i" ....hihi.. A mi djabe to radimo .. ma neka nije meni zao .. i ja sam djabe dobija DVDe[ platija samo prazne] ...trebali bi nas pohvalit za nesebicnost i sirenje ST kulture..al nema 'ko...samoljublje je uzelo maha ... Samo nek "leti" nas VOY i ostali brodovi ....nek puk uziva...u carima cura s STa... Od 18 epizode kazes ..jel znas zasto .? pa pripa se onaj urednik da nebi njegovu FTV skupa s pukon onaj prebacija u kozna kamo....nikad neznas sto more iskocit iz TVa ... eto to tije najvijerojatnije zato ..od 18 epizode...da bude sigurno...kad onog "ukokaju"... Pozdrav Jehovinih svjedoka 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 19 srp, 2007 1:36 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Evo ja chu (ako nemate nishta protiv) pohvaliti Nermina. Ne da je davao/daje DVD-ove, nego sa puno zhara neumorno odgovara na brojna pitanja, objashnjava i na jednostavan i zanimljiv nachin predstavlja ST laicima oko sebe.
Ako ovako nastavim usvajati ST gradivo, uskoro bi' mogla bit' Nerminova asistentica, pa chemo mozhda otvorit' i neku shkolu ST-a sa kratkim kursevima za sve zainteresovane.
| čet 19 srp, 2007 8:55 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: @nermine ti i ja bar besplatno [ vijerujem i ti ? ] sirimo ST kulturu dajuci ljudima DVD da si pogledaju serijale ... bar neka korist od nas u praksi... Eto, upravo ti je Stonoga objasnila neke stvari. I baš kako si napisao, besplatno širim ST kulturu. Ko god mi traži Voy-a ja to njemu snimim. I ne samo Voy-a nego i filmove. Citat: Vis moga bi otvorit seoski ST klub bit "prijedsjednik" .... hmmmm..i naplacivat clanarinu ka nazi "veleseoski" znanci...!? .. ideja... 50 kn po nesmin rec kome .pocinje sa "i" ....hihi.. A mi djabe to radimo .. ma neka nije meni zao .. i ja sam djabe dobija DVDe[ platija samo prazne] ...trebali bi nas pohvalit za nesebicnost i sirenje ST kulture..al nema 'ko...samoljublje je uzelo maha ... Samo nek "leti" nas VOY i ostali brodovi ....nek puk uziva...u carima cura s STa... Hehe, buco šaljivčino jedna. Pa otvori, možda te krene. Šala Mislim to je lijepo što si dobio besplatno DVD-je. Ali ja sam platio i nije mi žao to što snimam drugim ljudima. Volim dijeliti ST sa ljudima. Eto baš ti je STonoga objasnila neke stvari. I plus što im snimim uz to im i objašnjavam neke stvari. Jer kao treker to mi je dužnost. Citat: Od 18 epizode kazes ..jel znas zasto .? pa pripa se onaj urednik da nebi njegovu FTV skupa s pukon onaj prebacija u kozna kamo....nikad neznas sto more iskocit iz TVa ... eto to tije najvijerojatnije zato ..od 18 epizode...da bude sigurno...kad onog "ukokaju"... Pozdrav Jehovinih svjedoka 1 Hehe, jeste moj buco, od 18 epizode. I baš zbog toga mi se nije dalo gledati Voy-a, a uz to imam ga na DVD-ju. @ STonogi hvala na pohvali. 
| čet 19 srp, 2007 9:17 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"....Pa otvori, možda te krene....." he ..ma propa bi prije nego drzava ....ima bi super "-" na racunu ni svijetska banka mi nebi pomogla [ dobro sad , od njih se pomoc i ne ocekuje ] ..zato se ja drzin uz puk i nek ljudi uzivaju .. Javi kad otvorite tu "vecernju" skolu za ST .. ak budete primali "dopisne" clanove .....moglo bi se toga pucanstu napricat ... DVDe sam kupija a friend je snimija ..svaka mu cast [ dala] ..pravi kolega... Pozdrav Katina 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 20 srp, 2007 12:43 am |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: "....Pa otvori, možda te krene....." he ..ma propa bi prije nego drzava ....ima bi super "-" na racunu ni svijetska banka mi nebi pomogla [ dobro sad , od njih se pomoc i ne ocekuje ] ..zato se ja drzin uz puk i nek ljudi uzivaju .. Hehe, upravo tako. Citat: Javi kad otvorite tu "vecernju" skolu za ST .. ak budete primali "dopisne" clanove .....moglo bi se toga pucanstu napricat ... Dogovoreno. Čim otvorimo večernju školu za ST tebi prvo javimo. Citat: DVDe sam kupija a friend je snimija ..svaka mu cast [ dala] ..pravi kolega... Pozdrav Katina 5 Kao što si napisao, pravi drug. 
| pet 20 srp, 2007 10:04 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Još prije nego li sam počela gledati ST znala sam na TV -u zateći VOY no nikad me nije privuko da bi ga išla gledati....sve dok prije 5 godina nisu počeli prikazivati TOS na koji sam se odmah navukla i ostala fascinirana...
Dakle VOY mi nije previše drag jer mi nikad nije bio poseban bez obzira što je žena kapetanica...i to sve...btw VOY mi nije lijep brod..a posada mi je iritantna-pogotovo Kes
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 23 ruj, 2007 2:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Voyager ima najbolju posadu, jednostavno su kako kalapa svi složni, svi likovi su obrađeni i dosta detalja znamo o svakome...
...a sad baš da su iritantni... ...toliko koliko i meni neki TOS-ovci...
| pon 24 ruj, 2007 12:22 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...Voyager ima najbolju posadu, jednostavno su kako kalapa svi složni, svi likovi su obrađeni i dosta detalja znamo o svakome... a djed bozicnjak je pobjedio na izboru za miss universe.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 24 ruj, 2007 2:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...što tebi nije bilo jasno u Voyageru??
| pon 24 ruj, 2007 2:49 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...Voyager ima najbolju posadu, jednostavno su kako kalapa svi složni, svi likovi su obrađeni i dosta detalja znamo o svakome...
...a sad baš da su iritantni... ...toliko koliko i meni neki TOS-ovci... Voyager će imat najbolju posadu kad na vrbi rodi grožđe. Daj ti nama reci, tko u toj posadi nije iritantan?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 24 ruj, 2007 9:11 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
ako su tebi svi iritantni ne moraju i bobi bit, a nisu ni meni... meni osobno u Voyageru ima najmanje iritantnih likova od svih serijala (DS9 vodi), samo me Kes iritira, a nje ionako nestane...
| uto 25 ruj, 2007 12:38 am |
|
 |
|