|
Sada je: uto 18 kol, 2026 9:13 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..Baš tako. Malo je jedna. Šta mogu kad volim gledati sve serije. "
@nermine ja san mislija na zene ne na serije..capis !?
No dobro....za VOY nisam reka da je losa serija , samo san reka da TNG "nije bas nesto" i da Picard nije nikakav kapetan....i mos mislit koja frka..kod ljudi koji postuju slobodno izrazavnje stava i misli....dobro da preko internet nemos' upucat covika bilo bi ludo.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 04 tra, 2007 11:59 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Ok ok, kapiram. Jedna je dovoljna. A znaš i koja. Ako ti se TNG ne sviđa, koji ti je VOY po redu? 
| sri 04 tra, 2007 5:09 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Koja bi to mogla bit...hmm..ma da nije Kata !?
Ak se sudi po drugoj polovini VOY onda svakao odmah do ENTa , prva polovina u rangu TNGa ...
Najveci broj znaca koje me pitao da im posudim DVDe trazio je iskljucivo VOY , mos mislit zasto ..proba san ih nagovorit na ostale serije koje iman ..medjutim bezuspijesno.
Jednom znancu sam cak uspija dat TNG nek pogleda vratia mi je nakon par dana DVDe i reka mi sta san mu to "uvalija"...! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 05 tra, 2007 11:37 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
buco je napisao/la: Koja bi to mogla bit...hmm..ma da nije Kata !? Ona druga. Citat: Ak se sudi po drugoj polovini VOY onda svakao odmah do ENTa , prva polovina u rangu TNGa ... To znači da ti je druga polovica odlična a prva loša. Jel tako nekako? Jest da su neke od prvih epizoda loše, ali to meni ne predstavlja nikakav problem. Več znaš zašto. Citat: Najveci broj znaca koje me pitao da im posudim DVDe trazio je iskljucivo VOY , mos mislit zasto ..proba san ih nagovorit na ostale serije koje iman ..medjutim bezuspijesno. Jednom znancu sam cak uspija dat TNG nek pogleda vratia mi je nakon par dana DVDe i reka mi sta san mu to "uvalija"...! 
He he, ova je dobra. 
| čet 05 tra, 2007 5:09 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
imamo slican "ukus" ka i ostalih par milijardi muskaraca na svitu ..one s "parada" ne racunam u muske , nek mi bog oprosti ...
Zna se .. "sto bi mi rad " ..gledali..hmmm...u VOY...
Bas tako nekako iako ima pokoja i u prvom dijelu... nije bas sve crno..  ..jos in Picard fali ..ajme sta njega nie copia onaj kak se vec zove i prebacija s Katom u deltu.. mos mislit kak bi bila zanimljiva serija ..naravno tad bi se moarli risit 7od9 koja je vidin ionako nepopularna u puku po nasin anketicama..on board..
Jer nas Picard tesko da bi je moga podnit , dobija bi zivcani ... milsia bi da je Locotus..
"..He he, ova je dobra.."
Ova je istinita , pa znaju ljudi sta valja gledat , "sto je oku milu i dusi je drago"....da ne duljim... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 05 tra, 2007 6:26 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Zna se .. "sto bi mi rad " ..gledali..hmmm...u VOY... Evo baš sam odgledao par VOY-evih epizoda. Citat: Jer nas Picard tesko da bi je moga podnit , dobija bi zivcani ... milsia bi da je Locotus.. Citat: Ova je istinita , pa znaju ljudi sta valja gledat , "sto je oku milu i dusi je drago"....da ne duljim... 
Tako je. 
| čet 05 tra, 2007 10:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Voyager
Voyager, sto reci o njemu? jedna od naj-SF-ićnijih trek serija, pomalo zapostavljeni likovi, kontraverzni prikaz Borga, a ujedno i prvi trek serijal koji sam gledao. neki ce reci da seriji fali "dubine" koju smo vidjeli u jednom TNGu, i morati cu se djelomicno s njima sloziti. pa ipak, Voyager nam donosi valjda najvise rasprava na temu Prime Directiva, a tu je i par epizoda koje stvarno ljepo oslikavaju duh jedinstva koji stoji iza Federacije (recimo epizoda The Void) sto se pak tice Borga, istina je da je on dozivio neke znacajne promjene u odnosu na TNG. pa ipak, meni to osobno i nesmeta toliko. istina, nije to vise onaj nepobjedivi Borg kojemu je skoro svaki otpor uzaludan, ali i ovakav kakav je prikazan u Voyu nam je pruzio sate i sate dobre zabave kroz mnostvo napetih i zanimljivih epizoda,da nabrojim samo nekoliko: Scorpion (I i II), Dark Frontier, Unimatrix Zero (I i II), a tu je i Endgame. tako da ja odlucujm izvuci ono najbolje iz situacije koju nemogu promjeniti i zato uzivam u Borgu u kakvom god on izdanju bio. btw, Borg Queenica mi se uvijek sviđala 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 03 srp, 2007 1:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: a tu je i par epizoda koje stvarno ljepo oslikavaju duh jedinstva koji stoji iza Federacije (recimo epizoda The Void) ajde nabroji bar jos jednu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 03 srp, 2007 3:37 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Chaky je napisao/la: Ant je napisao/la: a tu je i par epizoda koje stvarno ljepo oslikavaju duh jedinstva koji stoji iza Federacije (recimo epizoda The Void) ajde nabroji bar jos jednu  pa, dobro, sad... nemoj traziti previse... ipak tu o VOyageru govorimo! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 03 srp, 2007 3:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Ant je napisao/la: a tu je i par epizoda koje stvarno ljepo oslikavaju duh jedinstva koji stoji iza Federacije (recimo epizoda The Void) ajde nabroji bar jos jednu  ...ima ih, no neda mi se sad pretraživati... ...uglavnom , ima ih... 
| sri 18 srp, 2007 2:41 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
zadnja je epizoda jako dobra,kad dolazi iz buducnosti admiral Janeway,i donosi im nova torpeda i oklop pa onda unistavaju borg,i krenu prema zemlji putem transwarp tunela
| sri 18 srp, 2007 4:34 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
meni je soobno voyager dosta dobar i zanimljiv najvise nzbvog toga sto je apsolutno sve na sto naidzu novo i neobicno. Način na koji su započeli seriju dao im je veliku mogučnost širenja kanona i prostor za razvijanje mašte i oplođivanje iste
| sri 18 srp, 2007 5:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Tocno , imali su otvoren citav jedan novi svijet tako da se po meni nisu ni trebali spustat na neke cudne razine kad je Borg u pitanju jer mogli su smislit sto god os' za "odstrel" , zavrsetak mi je jedan od najsmijesnijih i "najbedastijih" u cijelom serijalu.... kad ponovin gledanje VOYa obicno to preskocin ..jer .. izgleda da in ni bilo malo betastoca i scenaristicih glupiranja tijekom serije vec su na kraju stavili "slag na tortu" ... Ali cinjenica je ono sto san van reka oko VOYa i popularnosti u mom "selu"..ljudi me prvo pitaju za VOY pa onda ostalo ..sto znaci da ima podosta onih kojima je najdrazi... drugi po redu je DS9 , i meni osobno je poslije ENTa najzanimljivija serija ..! Ja iman obicaj pitat ljude koja im se seria najvise dopala... Tako je je to bar is onoga sto ja znam posudjujuci znacima i manje znancima DVDe .zakljucia..da ih iznajmljujen moga bi si bia kupit TOS ..ali nek puk gleda ..sirimo ST kulturu... Pozdrav Anketaska 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 18 srp, 2007 6:39 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Ali cinjenica je ono sto san van reka oko VOYa i popularnosti u mom "selu"..ljudi me prvo pitaju za VOY pa onda ostalo ..sto znaci da ima podosta onih kojima je najdrazi... drugi po redu je DS9 , i meni osobno je poslije ENTa najzanimljivija serija ..! Ja iman obicaj pitat ljude koja im se seria najvise dopala... Tako je je to bar is onoga sto ja znam posudjujuci znacima i manje znancima DVDe .zakljucia..da ih iznajmljujen moga bi si bia kupit TOS ..ali nek puk gleda ..sirimo ST kulturu... Pozdrav Anketaska 3 Nije samo kod tebe. Nego je ista stvar i kod mene. Svi hoće Voyager-a pa tek onda pitaju za ostale serije. I ja ih isto pitam koja im se serija najviše dopada, oni svi Voyager. Plus onaj koji nije nikad gledao ST sad gleda. Zarazio ga Voyager. 
| sri 18 srp, 2007 7:27 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
ma ja vise volim kad je brod u alpha q. i bori se sa drugim flotinim brodovima i tak to,ovako sam mi nije bas nesto,ali neazem da je losa serija,gledam je svaki puta kad ima na tv-u,na bosni svaki pon.
| sri 18 srp, 2007 11:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|