| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 U kojeg bi lika?
Da možete uskočiti u jednog lika iz serijala Enterprise, tko bi to bio i zašto?
| pet 13 srp, 2007 7:08 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: U kojeg bi lika?
Al' ti je pitanje ..[bar kad su decki u pitanju] ...!?! Pa zna se ... bia bi "Trip" ....necu ti sad objaznjavat zasto .. ima veze s masazon.... Pozdrav Vulkanska 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 13 srp, 2007 7:16 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
buco je napisao/la: Al' ti je pitanje ..[bar kad su decki u pitanju] ...!?! Pa zna se ... bia bi "Trip" ....necu ti sad objaznjavat zasto .. ima veze s masazon.... Pozdrav Vulkanska 1 ts ts..naughty boy
| pet 13 srp, 2007 7:17 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
:..ts ts..naughty boy.." I sto je sad to...!? jel ti mores lipo meni seljaku to prevest na naski , opcenarodni.. !? .. Pozdrav Jezicne gimnazije 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 13 srp, 2007 7:32 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
@buco -zločesti dečko....
Ja bih vjerojatno uskočio na kratko u phloxa...ali volio bih i u arcehera
nakon toga i u sve ostale (travisa malo više)
@buco-jel znaš koristiti opciju quote?
| pet 13 srp, 2007 7:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: Al' ti je pitanje ..[bar kad su decki u pitanju] ...!?! Pa zna se ... bia bi "Trip" ....necu ti sad objaznjavat zasto .. ima veze s masazon.... Pozdrav Vulkanska 1 ...dobra, dobra... ...ipak je vražičak u tebi... ...odma sam se sjetio dotične scene... ...
| pet 13 srp, 2007 7:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Nightshoot Hvala na prijevodu ..! pa ja volin starinski model....bas mi je gust...! @bobo cuj... ko se nebi sitija onako necega ..hmmm.. Pozdrav Pustih sijecanja 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 13 srp, 2007 7:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
bilo bi fora neko vrijeme biti Phlox. ijako je bilo tko sa Enterprisea super. (pa bio bi na starshipu! halo?!) ok, osim mozda Travisa, kako on nikad ne govori i tako to. dosadilo bi brzo 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 13 srp, 2007 9:02 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
bio bi porthos... da mogu lizati svoja... hmmm... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 14 srp, 2007 6:21 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Uz malo vjezbe to mores i sad tako san cuja !..a tu su i ..skoro mi uteklo rec ..hmmmmm .... Pozdrav Lilihipova 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 14 srp, 2007 11:34 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Porthos...mos se provuc svugdje i niko ti nis ne moze jer si sefov ljubimac 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 14 srp, 2007 2:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"....mos se provuc svugdje i niko ti nis ne moze jer si sefov ljubimac .." E sad si me sitija isto ka i Sisko junor ..more se provuc di oce "pljuvat" po kom 'oce ..a niko mu nis nesmije ... hmmmm izgleda da su neki "kucni ljubimci" mongo zasticeni ....eto jadna ribica nije mogla radit frku po Picardovon brodu no tko zna da je mogla pricat i setat po starship ..so bi "celo" ucinija..!? Pozdrav Paskova 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 14 srp, 2007 3:47 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
buco je napisao/la: "....mos se provuc svugdje i niko ti nis ne moze jer si sefov ljubimac .." E sad si me sitija isto ka i Sisko junor ..more se provuc di oce "pljuvat" po kom 'oce ..a niko mu nis nesmije ... To ti i kazem. Radis 3,14zdarije i svima si "sladak", a ako nisi ribas plazma vodove ostatak mjeseca Citat: hmmmm izgleda da su neki "kucni ljubimci" mongo zasticeni ....eto jadna ribica nije mogla radit frku po Picardovon brodu no tko zna da je mogla pricat i setat po starship ..so bi "celo" ucinija..!? Proglasio bi ju zasticenom vrstom i stavio Worfa kao tjelohranitelja 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 15 srp, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
buco je napisao/la: Al' ti je pitanje ..[bar kad su decki u pitanju] ...!?! Pa zna se ... bia bi "Trip" ....necu ti sad objaznjavat zasto .. ima veze s masazon.... Pozdrav Vulkanska 1 a zasto me nije zacudilo sto si ti odma pomislio na masazu. No nije masaza sve sta je on s T´Pol uradio pa bi i ja bio trip
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 15 srp, 2007 2:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ma u skocim ko Q ...a onda ko Q mogu uskocit u bilo koga ..hehehe...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 15 srp, 2007 3:25 pm |
|
 |
|