|
Sada je: uto 08 ruj, 2026 10:36 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
damirbbb je napisao/la: evo prva prepreka je pređena sa lakoćom, ekranas su uništili bez problema, sad još samo treba pobijediti arsenal i evo dinama u ligi prvaka 
ma arsenal cemo proci bez problema... pogotovo uz podrsku nas trekkera sa sjeverne tribine
jedva cekam tekmu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 03 kol, 2006 11:50 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Živi bili pa vidjeli. Ako je naša vrla obrana sposobna od Šibenika primiti 3 komada, tko zna kaj je sposobna protiv "Topnika".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 04 kol, 2006 11:47 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
Hmmm, a ja mislio da će sad kad je Nowotny tu obrana briljirat, a ono dogodi se Šibenik  - i još se Vuga ozljedio 
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| sub 05 kol, 2006 1:53 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Sutra nemoguca misija
Proslu vaznu euro tekmu sam gledao na Pagu a sutra cu tekmu probat pogledat u Zadru... nadam se da tamo ima vise BBBovaca od Torcidasa
A poslije ako pobjedimo odoh slavit u GoGa striptiz bar
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 07 kol, 2006 11:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Sutra nemoguca misija
cvicek je napisao/la: Proslu vaznu euro tekmu sam gledao na Pagu a sutra cu tekmu probat pogledat u Zadru... nadam se da tamo ima vise BBBovaca od Torcidasa
krivi grad... Sibenik je grad nastrojeniji Dinamu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 08 kol, 2006 1:58 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ma nema veze, na kraju cu ionako gledati tekmu u apartmanu, oko mene samo neki Njemci i sl 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 08 kol, 2006 8:50 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Katastrofa...izgleda da Dinamo ipak moze igrati samo protiv klubova sibenskog kalibra (a i to s poteskocama)...l
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 08 kol, 2006 11:19 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
ma kaj katastrofa...
4:0 cemo dobiti u Londonu 

|
| sri 09 kol, 2006 1:13 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
trebao je keva gledat tekmu, bar bi bilo 0-0... 
_________________ njanjanja
|
| sri 09 kol, 2006 1:29 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kad on gleda onda je sve ok?? ...mislim da ja imam suprotan učinak, ali kad se radi o drugim sportovima...
| pon 04 ruj, 2006 11:41 am |
|
 |
|
Commander
|
mamić opet nije razočarao, evo ga opet, mislim da je pretjerano reagirao vračajući igrače sa posudbe iz klubova koji nisu dali glas vrbanoviću za predsjednika udruge prvoligaša...brzoplet kao i uvjek...ali svaka mu čast, daje sve od sebe za klub,to ne osporavam,teško dinamo bez njega...
|
| pet 15 lip, 2007 1:45 am |
|
 |
|
Captain
|
damirbbb je napisao/la: mamić opet nije razočarao, evo ga opet, mislim da je pretjerano reagirao vračajući igrače sa posudbe iz klubova koji nisu dali glas vrbanoviću za predsjednika udruge prvoligaša...brzoplet kao i uvjek...ali svaka mu čast, daje sve od sebe za klub,to ne osporavam,teško dinamo bez njega...
I onda ce Markovic reci da nema mafije u hrvatskom nogometu?
BTW. Kao da mu je ovo prvi put, sto mislis zasto je Grgurovic povucen iz Medjimurja i poslan na posudbu u, IIRC, Pulu? 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| pet 15 lip, 2007 11:28 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
eh... ako te npr. prevari djevojka zar nebi prekinuo s njom i stvari koje si imao kod nje doma uzeo nazad? 

|
| pet 15 lip, 2007 12:44 pm |
|
 |
|
Captain
|
Chaky je napisao/la: eh... ako te npr. prevari djevojka zar nebi prekinuo s njom i stvari koje si imao kod nje doma uzeo nazad? 
Ne's ti paralele 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| pet 15 lip, 2007 1:32 pm |
|
 |
|
Commander
|
ali nije to isto,oni nisu mamića prevarili, nisu se oni njemu obvezali na ništa, ustvari, oni nemaju nikakve veze sa dinamom, jedino to kaj su posudili njihovog igrača...nije se trebao petljat, inače je legenda (sve dok ne proda modrića, eduarda i čorluku  )
|
| sub 16 lip, 2007 1:23 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|