| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Za kaznu , tj iskupljenje grijeha, ces morat odgledat 3 x Bozicni filmski program HTVa ....  propisa fra Buco...
Da se islicis i vratis u "normalu" .. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 tra, 2007 12:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: Za kaznu , tj iskupljenje grijeha, ces morat odgledat 3 x Bozicni filmski program HTVa ....  propisa fra Buco... Da se islicis i vratis u "normalu" .. 
...ali ja se ne želim vratiti u normalu... ...meni je dobro sad kak je...
| uto 10 tra, 2007 12:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
hmmm ... kak mladi lako "zastrane" ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 tra, 2007 1:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 10 tra, 2007 1:59 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ali ja se ne želim vratiti u normalu... ...meni je dobro sad kak je...
tako svi ovisnici misle 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 10 tra, 2007 4:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ali ja se ne želim vratiti u normalu... ...meni je dobro sad kak je... tako svi ovisnici misle 
...ti to iz iskustva??
| uto 10 tra, 2007 7:04 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@mrbobo znas valjda ljude .. svasta misle... di ja mogu "zastranit" 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 tra, 2007 7:18 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| uto 10 tra, 2007 8:05 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 12 lip, 2007 10:01 am Postovi: 24 Lokacija: tuzla/bih
|
Veliki ovisnik,ako je neko izmislio lijek molim da ne govori
_________________ grilee
|
| sri 13 lip, 2007 10:42 am |
|
 |
|
Captain
|
Ovisan? Bas i ne... Ono, sve je to lijepo i krasno, je da (skoro) svakodnevno pratim i radim nesto vezano uz Trek, no da sam ovisan... Do prije mjesec dana nisam bas pratio pa ne mogu reci da sam imao apstinencijsku krizu 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sri 13 lip, 2007 11:40 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 12 lip, 2007 10:01 am Postovi: 24 Lokacija: tuzla/bih
|
Krešo je napisao/la: Ovisan? Bas i ne... Ono, sve je to lijepo i krasno, je da (skoro) svakodnevno pratim i radim nesto vezano uz Trek, no da sam ovisan... Do prije mjesec dana nisam bas pratio pa ne mogu reci da sam imao apstinencijsku krizu 
Pozdrav krešo.Pa dobro ovo za ovisnost je bila više šala ali ima tu i malo istine.Kako ja to gledam meni je star trek probudio interese za neke druge stvari koje inače možda ne bi furao(npr astronomija) i zbog toga ga još više gotivim.
_________________ grilee
|
| sri 13 lip, 2007 1:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
grilee je napisao/la: Pozdrav krešo.Pa dobro ovo za ovisnost je bila više šala ali ima tu i malo istine.Kako ja to gledam meni je star trek probudio interese za neke druge stvari koje inače možda ne bi furao(npr astronomija) i zbog toga ga još više gotivim.
Hehe, kao pravi treker. 
| sri 13 lip, 2007 9:28 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: star trek ovisnost....
Ja sam ovisna također! Doživljavam neshvaćanja od strane frendova/frendica ali im ne zamjeram što nisu trekiji... Mislim ono... Neki fakat nikad neće skužiti... Moj rekord je cijela sedma sezona DS9 u jednom danu... Bila bih ja još, ali je mama već uletavala u sobu sa svojim "Gasi to više i odi spat". Morala sam se pokoriti zapovijedima, a i lap me već zamrzio... Ako si nabavim sve sezone DS9 nema me tjedan dana 
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 13 srp, 2007 3:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
u jednom danu?! jel to uopce fizicki moguce? (i onda meni prigovaraju na pet-sest epki dnevno!  ) ali u biti... dobar je DS9. sedma sezona... da, kuzim kako se tako nesto moze pogledati u jednom danu 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 13 srp, 2007 3:17 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
7. sezona DS9 u jednom danu? Max je računao statistiku za Bunnyemin slučaj SG manije, ja ću za ovaj. Ispada oko 18 sati i 38 minuta. Vrlo moguće, samo ne znam kako bih ja uspio zadržati koncentraciju cijelo vrijeme. Najveći "zahvati" su mi bili 12-13 epizoda, nakon čega sa "pucao" i trebao predah. Samo naprijed, da ne budem endem sa 8 puta odgledanom serijom. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 13 srp, 2007 7:13 pm |
|
 |
|