@ buco i vecina toga sto si rekao (da nekazem nadro... ma ipak necu. civiliziran sam ja

)
imam ti samo ovo za reci:
So whath?
(nadam se da si uspio to razumjeti

)
koga briga kako je bilo ta tim tvojim slavnim forumima?
koga briga kako su to "veliki modovi i admini" rjesavali (u proslom tisucljecu ako mogu nadodati)
tko je tu (osim tebe) spominjao ijedan od tih tvojih velikih foruma?
jer sumljam da bi mi ovdje uopce zeljeli nalikovati tim forumima. ako sam u krivu neka me netko ispravi, ali to o cemu ti buco pricas mene ni najmanje ne privlaci.
ali to nije moja poanta. ono sto ja zelim reci je da svaki forum ima neka svoja (manje ili vise izmjenjena i manje ili vise formalna) pravila ponasanja, kao, na kraju krajeva, i svaka grupa ljudi. i kad ti kao pojedinas pristupas forumu (toj grupi ljudi), kad se ukljucujes u razgovor, od tebe se ocekuje da se prilagodis postojecim pravilima. a
ne obrnuto.
nismo mi ovdje da se prolagođavamo tvojim prohtjevima. ti si pozvan da se prilagodis nama i ukljucis u razgovor. ako ti se to nesviđa nitko te na to neprisiljava. a ako ti je stalo do razgovora s nama moras se prilagoditi nasim pravilima.
a ako se pak ne zelis prilagoditi ovoj nasoj sredini uvijek se mozes vratiti na te tvoje "uder" forume.
(btw, sto je u biti bilo s njima? su te i oni izbacili, ili su cak i cijeli forumi propali? ni jedno ni drugo me nebi cudilo

)