| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Kao što sam i u svom postu naveo, ENT je samo loša isprika za ST i jadni poluproizvod za koji su i tvorci shvatili da je promašaj, što zbog toga jer su možda konačno shvatili da su zastranili, a što zbog katastrofalnih kritika, što je im je pokazalo da da su izgubili "lobes for business" i da od basnoslovne zarade neće biti ništa. Za dušu mr. Bobe, podržat ću T'Grelovo mišljenje o kvaliteti dr. Phloxa koji je faca ne samo zbog medicinskih pothvata nego i zbog toga što ima 3 žene, a za dušu seksističkih analizatora, mogu reći da ni Hoshi nije za odbaciti, ne moramo kao glupi Ameri robovati pripijenoj odjeći i velikim sisama.
Znači, da rezimiram. ENT ima mrvicu sporadičnih pozitivnih bljeskova, ali ne zaslužuje biti dio ST-a i ni po čemu ne može stati uz bok veličanstvenom pokeru aseva (TOS, TNG, DS9, i VOY) jer u usporedbi s njima vrijedi kao dvojka u briškuli.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 20 svi, 2006 2:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...npr. što bi bilo da je ulogu Siska dobio- Scott, a ulogu Archera -Avery??
| sub 20 svi, 2006 2:26 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: ...npr. što bi bilo da je ulogu Siska dobio- Scott, a ulogu Archera -Avery??
E, nema toga što bi bilo kad bi bilo. To je suludo sada pričati.
|
| sub 20 svi, 2006 2:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...aha, nastala crna rupa u tvom svemiru...
...samo pokušavam reći... sve je moguće... 
| sub 20 svi, 2006 3:06 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ni jedno ni drugo nije moguće. Avery nije mogao biti u poziciji dobiti ulogu kapetana prvog "turbo" zemaljskog broda jer si Ameri to nikad nebi dopustili da na takvom mjestu bude crnac zbog svojih retardiranih uvjerenja, a stavljanje Scotta u DS bi uništilo odličnu seriju jer meni taj lik nije materijal ni da glumi Worfovog kućnog ljubimca, a kamoli kapetana, u kojoj god to seriji bilo.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 20 svi, 2006 6:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...e vidiš , ti bacaš već UVREDE a kad je stanem u obranu onda se buniš...
...ma Scott je odličan glumac... i ima iza sebe jako dobru reputaciju...
...i trenutno nastupa u kazalištu...
...ali očito je da takvi likovi tebi ne pašu, pa se pjeniš ... Sorry dude ... He is the best!! 
| sub 20 svi, 2006 9:33 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Što bi bilo kad bi bilo.... Ovo je besmisleno, jednostavno je Višnjić trebao dobiti obje uloge! 
| ned 21 svi, 2006 10:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a da... sad si sve povedal!! (srami se)
| ned 21 svi, 2006 10:23 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Jaka stvar što nastupa u kazalištu, to uopće ne mora biti pokazatelj kvalitete. Pa i Severina je nastupala u kazalištu i kaj onda? Ona također nema nikakvih kvaliteta, za nju se čuje samo zato što je pušu potlpaćeni mediji. A ima i brdo jadnih glumaca koji jedva zarade za koricu kruha i bocu lošeg vina pa jedva životare, to je isto pokazatelj velike kvalitete.
Uostalom, rekao sam da više o tome neću raspravljati jer se tebi ništa ne može dokazati, šteta trošenja riječi.
Imaj i ti svoje veselje.
|
| ned 21 svi, 2006 10:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a kak bi bilo tebi da ja gazim po tvojem veselju??
...branio bi ga , zar ne... logično...
(ne nastupa u bilo kakvom kazalištu!!)
(oćeš baš da ti idem tražit kak se zove??)
| ned 21 svi, 2006 10:54 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Rekao sam da neću više trošit riječi i ostavljam te da uživaš u svom veselju. Ako ti je Scott toliko drag, postani mu odvjetnik ili agent za javnost, briga me. Valjda će te to zadovoljit, ako hoćeš, napisat ću ti i preporuku. Samo se nemoj više toliko uzrujavat, škodit će ti.
Ako hoćeš podatke o njemu, imaš http://www.imdb.com pa si nađi kazalište.
--- END TRANSMISSION ON THIS SUBJECT ---
|
| ned 21 svi, 2006 11:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...rekao sam ti da se Vulanci ne uzrujavaju...
...nebrem mu baš postati odvjetnik , ili agent...
...nebreš mi napisati preporuku...
...i znam je di treba podatke tražiti
 :lol:
| ned 21 svi, 2006 1:51 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Bakula glumi u Fordovom kazalištu, Washington
Je li netko dobar ili loš glumac to je osobna stvar. Ja naprimjer glumim u kazalištu i znam kada na našem TV-u vidim lošeg glumca, da je loš,makar svi govorili da je njima sjajan, ali strani TV... 
| pon 22 svi, 2006 12:48 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne mora značit da je Bakula loš glumac. Loš je glumac u ENT-u.
|
| pon 22 svi, 2006 1:00 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Hajdemo onda rasprave dobar - loš glumac prepustiti Mislavu koji je s iskustvom kompetentniji od nas. Može?
|
| pon 22 svi, 2006 1:28 pm |
|
 |
|