| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: ja sam treker i kao pravi treker pazim na kanon.
a ja sam krivi?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 01 lip, 2007 9:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Pa čuj ima i gatera koji paze na kanon. ja sam jednostavno kanonski heretik.
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| pet 01 lip, 2007 9:51 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nemoj mi stavljati nešto što nisam rekao. Jesi ali kako možeš tvrdit da je ENT Trek, a i sam vidiš da krši kanon?! Mislim nije mi jasno.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 01 lip, 2007 9:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Errrrrn... ja mislim da se nama fućka za kanon?
|
| pet 01 lip, 2007 9:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
krsile su i druge serije kanon pa njih i dalje nazivas trekom.
kako se usuđujes ustrajati na necem tako heretickom, zahtjevam da se izjasnis o tome "odmah sada odmah"!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 01 lip, 2007 9:54 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
O, meni je itekako važno da Trek serije slijede kanon. I to uvijek gledat kad god gledam neku Trek epizodu ali to ne znači da zato ne mogu uživati u njoj.
Druge serije nisu kršile kanon samo ENT. VOY je bio blizu ali nije kršio.
Zašto sam heretik? Zato jer ne smatram ENT Trekom?!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 01 lip, 2007 9:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Oh čekajte dečki, molim lijepo, ja sam vještica na ovome forumu!
|
| pet 01 lip, 2007 9:57 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
ENT je uništio sve ono što je rađeno za Star Trek tijekom 40 godina. Tu se Archera stavlja kao osnivača Federacije, ispred velikog Kirka. Mislim, gdje je tu logika. Ili u onoj epizodi 4y22 "These are voyages" na kraju prvo priča Picard pa Kirk pa Archer. Kao on je dao točku na i ovim kapetanima i htjelo ga se prikazati kao osnivača velikog UFP carstva, kao pokretača svega, kao važnijeg čovjeka od dr. Cochranea tj. važniji je predstavljen njegov otac Henry Archer koji je izmislio warp 5 kompleks. Cijela ta ENT priča ne drži vodu jer su sve zabrljali ići unatrag u prošlost. Nema nikave logike. To kao povjesničar-amater znam.
|
| pet 01 lip, 2007 10:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Okej, ali kakve to veze ima ako se ljudima sviđa? meni se sviđa. I soooo love Archer!!! A od te se scene naježim, super mi je kad ih čujem svu trojicu, tako su doveli priče u cjelinu.
|
| pet 01 lip, 2007 10:19 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"...na kraju prvo priča Picard pa Kirk pa Archer. Kao on je dao točku na i ovim kapetanima ...."
A to je pozadina cijele price o tkzv. kanonu ... sta Picard ni da "tocku na i"..
To je taj "smrtni grijeh" ...pa ti bi zaista bija dobat inkvizitor ...
hehe ... nije cudo sto su te lako skuzili da si mulja....
A ti si lipo zamisli da je bilo obrnuto i bit ces nam lipo sretan i vesel do kraja zivota ... a mi cemo bez tvojih apstraktnih "kanona" uzivat u ENT,ka sta i uzivamo , svi sretni i zadovoljni....cak i ti.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 02 lip, 2007 12:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
*trlja oči*
T'Grel jel ti to ne sigu imaš NX Enterprise?????
|
| sub 02 lip, 2007 5:45 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Capri je napisao/la: *trlja oči*
T'Grel jel ti to ne sigu imaš NX Enterprise?????
i Ent E kako puca po njemu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 02 lip, 2007 5:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ma šiškaj to on ima NX Ent u sigu, to je kao da ga priznaje za kanon, a istovremeno krši kanon jer federacijski beodovi u normalnim okolnostima ne praše jedan po drugom.
|
| sub 02 lip, 2007 6:07 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
buco je napisao/la: "...na kraju prvo priča Picard pa Kirk pa Archer. Kao on je dao točku na i ovim kapetanima ...." A to je pozadina cijele price o tkzv. kanonu ... sta Picard ni da "tocku na i".. To je taj "smrtni grijeh" ...pa ti bi zaista bija dobat inkvizitor ... hehe ... nije cudo sto su te lako skuzili da si mulja.... A ti si lipo zamisli da je bilo obrnuto i bit ces nam lipo sretan i vesel do kraja zivota ... a mi cemo bez tvojih apstraktnih "kanona" uzivat u ENT,ka sta i uzivamo , svi sretni i zadovoljni....cak i ti.. 
Nije stvar u "stavljanju točke na i". U konkretnoj sceni mi smeta što je, po svakoj logici kanona, nepostojeći kapetan stavljen na isto mjesto sa legendama. Ostatak smijurije od tvog posta i razmišljanja neću komentirati.
@Capri - radi se o metafori, kužiš? Kad je pogledaš u prenesenom značenju, vidiš da na njoj kanon krši ono što u njega ne spada niti će ikada spadati. A i u toj "uljez seriji" NX nikada nije ni bio federacijski brod, povučen je iz službe prije osnivanja Federacije.
|
| sub 02 lip, 2007 6:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ali t'Grel, tu ima jedan problemčić. archer se spominje u TNGu ako se ne varam, plus čitava se serija bavi njegovim postojanjem. zato ga je teško okarakterizirati kao nepostojećeg.
|
| sub 02 lip, 2007 6:14 pm |
|
 |
|