Hmm.. i ja san danas dobija neki "prosvijed" glede MAX-TV "usluge" od frienda , fwd email modom...!
Nije da san osobito bistar i tehnicki napredan ka neki na ovon boardu al zar ste stvarno mislili s 1Mbit [ relativno] imat dobru sliku i preko public servera za sve i svasta da ce to drzat vodu !??
E pa kad ste tako pametni i vijerni..sad uzivajte ... Ak ti je za koma sliku mpg2 kompresije na digitalnom reciveru potrebito bar 2 megabita , za PAL format bar 3,5--3,8 Mbita kak ste vi to imali nakanu gledat kvalitetu na 1Mbit i to preko public "all in one" servera [ all in one == sav otpad , smece i sl usluge na jednom serveru] ..
A di ce on jadan drzat brzinu i normalo kak raste broj ulaza tako pada brzina tj steka server ...skida brzinu proporcionalno opterecenju ... Siguran sam da ti ugovorom nije garantirana brzina ni kvaliteta usluge to si T-com nece dozvolit , nisu blesavi ka potpisnik navedenog "kukanja" ....
Podsijeca me na ovu Vodaphone-ovu budalastinu od reklame za internet uslugu " moze van brzina ic i na 7,2 Mbita ..bal..bla.." .. pazi finte moze van..
I tako ti ljudi bez pitat , razmislit odu i potpisu ugovor .. naravno bez citanja sitnih slova i sl. zastita ... kompanije od tuzbi ... poslije glavon stemaju zid i naravno zene , dica, oci , matere svi su in krivi ko da su oni potpisali ugovor.... e moji ljudi dobro je reka moj friend svabo , nikad nis od vas..pa vi samo sutite i trpite...

covik je u pravu.. nisu za to krivi "njegovi" nego ovi nasi "mudrijasi"
Pozdrav
P.S 99% sam siguran da ce taj {kukavac" vijerojatno produzit ugovor... vidit ces...
To samo u nas ima ... itd..itd...