Sada je: sri 26 kol, 2026 3:30 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 
 Raskidanje sa društveno religioznom tradicijom 
Autor/ica Poruka
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

Post Raskidanje sa društveno religioznom tradicijom
Zanima me kako vam se činio članak koji sam zrihtao za fanzin. Zove se ovako kako sam nazvao post. Zbog nekih tech poteškoća urednica je morala izvaditi fusnote koje sam stavio kako bih razjasnio dvije-tri stvari.

čet 05 tra, 2007 12:26 am
Inquisitor
Inquisitor

vjerovao ili ne... ali ja jos nemam svoj primjerak fanzina... ali nadam se da ce se to promjeniti sljedeci cetvrtak... a onda cu moci ponesto i prokomentirati

pet 06 tra, 2007 3:49 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
@needata jel mozes copy/paste clanka da i mi seljaci mozemo ogovart tvoj uradak !? :? ne samo ..gradjani s plasticnom iskaznicom... :P

Tehnika Pucanstvu !

pon 09 tra, 2007 5:54 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

@chaky ako nisi nabavija Fanzin pozuri.. zanimljiv clanak... :D

Tehnika Pucanstvu !

sri 11 tra, 2007 6:44 pm
Inquisitor
Inquisitor

a budem nabavio sutra na sastanku... konacno :)

sri 11 tra, 2007 11:49 pm
Profil Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

eto sad kad sam konacno prolistao svoj primjerak fanzina mogu malo i prokomentirat tvoj clanak

opcenito... jakooo dobro, bas mi je najveci gust citati necija osobna misljenja i razmisljanja o ST (ili dijelu STa) ... (a ovaj fanzin je imao cak 3 takva clanka... po meni jos nismo imali ovako kvalitetan fanzin... kvalitetan sadrzajem a ne ispisom :) ... no odlazim previse u stranu :) )

sto se komentara na drustveno uredjenje tice... slazem se sa njim... socijalisticka utopija na Zemlji ... a sto idemo dalje od Zemlje i sredista Federacije kao rubovima (granicama) sve manje to slici na utopiju i sve smo blize nasoj realnosti... ratovi, spijunske spletke, savijanja (citaj: krsenja :)) pravila i sl.
to me pomalo podsjeca na "Apokalipsu danas"... od relativno uredjenog do sve gadnijeg i cudnijeg

i gledajuci kroz takvu prizmu mozemo vidjeti kako su se neki likovi mjenjali nakon sto su otisli sa brizne majcice Zemlje... naravno klasicni primjer je Kim :) ... a i donekle Sisko (samo ih usporedite kakvi su bili u 1. i u 7. sezoni :) )

sto se komentara na religiju (tj. nedostatak iste)... tu mogu reci da se u potpunosti slazem sa Roddenberryjem... IMHO moral ne ovisi o religiji... tu stvarno ne mogu ici u dubinu zasto tako mislim... niti se znam dovoljno dobro izraziti niti imam vremena (tulum zove :) )

eh da... zbunio me kraj sam... na sto se odnosi
"Gene Roddenberry, (Interwiev of G. Roddenberry - writer...)"
na citav tekst (?) ili dio teksta? (koji dio?)

btw. jesi konacno dobio svoj vlastiti primjerak fanzina?

eto toliko

sub 14 tra, 2007 8:30 pm
Profil Web stranica
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

Post evo me
Hvala ti chaky na komplimentima, baš drago mi da ti se svidio članak, a ako ti se svidio ovaj vjerujem da ce ti se, po svoj prilici, još mozda i više svidjeti glavna tema koja je takodjer filozoficna i pisana mojim stilom(dakle dokumentarnost, sirina vidokruga+moja stajališta), a k tome 5 puta duzi od ovoga...buci sam ga poslao hehehe, (nešto smo stali on i ja filozfoirati privatno). Sto se tiče navedenog Interwieva Genea Roddenberrya...riječ je o zadnjim rečenicama članka koje su citat iz upravo tog intervjua! Intervu sam dug je oko 60 stranica te sam tragao za temam relevantnim za religijsko drustveni aspekt...zbunila te zapravo fotka koja se ispijecila izmedju citata i navoda izvora...svidja mi se što je ubacena...
p.s.- moram priznati da mi je i tvoj doprinos fanzinu skroz simpatičan i zanimljiv, one pitalice na kraju, baš su fora...no loše bih prošao oko tih trivia facts moram priznati...
Fanzin sam dakle dobio, hvala vam na pošiljci.

ned 15 tra, 2007 9:25 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

@needata sorry malo san u guzvi oko rada na projektu sad je faza testiranja FWa , dotjerivanja i sl... pa mi to uzme dosta vremena i ne stignnem da ti oziljnije odgovorin , s vecom paznjom ... clanke san sve procitao i iman ja jos toga za replicirat [ znas mene] samo sam trenutno u stisci..
Ovo sto dodjem na board je vise radi odmora i casknja .. za tebe , tvoju razinu diskusije se moran malo pripremit :D
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !

pon 16 tra, 2007 1:29 pm
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

Post hehe
E pa Buco, kao što je rekao onaj žandar u Casablanci; i think this is a begining of a beautiful friendship ! Dobar si...samo piši, ju cu uzvracat cim uzmognem. Drago mi je da ti je stalo do tema toga ranga jer su vraški zamiljive i rado ih razglabam sa iole pamtenim ljudima! Čitamo se stari :D

pon 16 tra, 2007 8:47 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: